Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam size xda daki konusun linkini atıyorum. Orada lazyflasher adında bir zip dosyası göreceksiniz. Twrp yükledikten sonra bu dosyayı flashlamanız gerekiyor.

• Slm, iyide twrp yi kuramadiktan sonra bunu nasil flaslayacagim ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Twrp ekranı hiç gelmiyor değil mi? Hocam adb komutlarını şu şekildemi veriyorsunuz.

fastboot flash recovery dosya adı.img

fastboot boot dosya adı.img

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 2 Nisan 2017; 20:3:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Twrp ekranı hiç gelmiyor değil mi? Hocam adb komutlarını şu şekildemi veriyorsunuz.

fastboot flash recovery dosya adı.img

fastboot boot dosya adı.img

sonunda oldu... twrp ekranı geldı gelmesıne ... ama arkasından telefon MI de kaldı :))
    onca uğraşım boşa gitti...
    arkasından telefonu kapatıp acayım belkı duzelır dedım.. bu sefer de twrp de uctu.. hem telefon MI de kaldı hemde telefonda Twrp silinmiş oldu..

yeniden Twrp attım... tekrar romu flashladım.. telefon acıldı sıkıntı yok.. ama twrp kapatılıp acılınınca siliniyor... çok sacma olmuş...
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Hocam twrp attıktan hemen sonra lazyflasher dosyasını flashlıyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam twrp attıktan hemen sonra lazyflasher dosyasını flashlıyor musunuz?

malesef onu es geçmişim.. muhtemelen ondan kaynaklı bir durum...
  • Uzun araştırmalarım sonucunda bu telefonda karar kıldım. Ortalama bir kamera işinizi görüyorsa, 4x'ten daha iyi bir f/p cihazı yok.

NOT: G2'den geçeceğim.
  • İşlemcinin 4 çekirdeğini kapatıp, hızı 1.4 ghz e düşürmek benim cihazda fazladan 1.5 - 2 saat gibi artı ekran süresi aldırdı. 10 saat 50 dk ekran süresi aldım ve pil %37 de (23 saattir açık görünüyor).
  • Full wıfı ve 2g mi yine

• mamix74 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Amacım suyunu çıkarak max. kaç saat ekran süresi alınabildiği. Yoksa kurcalanmamış bir cihazla günlük kullanımda 8 ila 12 saat alınıyorsa sıkıntı yoktur.

• otomatik orta parlaklıkta devamlı internette aldım bu değerleri, devam etsem 14 saati alırdım.
    ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

• Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    15 saat ekran süresi ve %9 kalan pille şarja taktım. 1.5 saat kadarda telefon görüşmesi var. Yani görüşmeyide katarsak 17 saat aktif kullanımla (1.5 gün beklemede) cihaz pilini bitirmiş olacaktı.

• Bu süre bile bana yetiyor artıyor ,şu ana kadar ki telefonlarımda en fazla 6,5 saat almıltr. hatırlarsan senin tavsiyen ile aldım telefonu, inan o kadar memnunum ki yapamadığım işlem yok görüntüsü premium. telefonda herşey batarya, şarjı uzun gidiyorsa seviyorsun cihazı. tek canımı sıkan kılıf ve ekran koruyucu.

Hocam benim kılıf geldi. Daha önce mtk olanının kılıfını almıştım. Bir iki müdehale ile 4x e uydurmuştum. Bu tam oldu. Oldukca kibar ve tutulması rahat. Koruma camı daha ortada yok.

• ben de sipariş vereceğim, kaç günde geldi. birde sipariş verirken erken gelmesi için paralı kargolar var onları mı seçeceğim .

Sanırım 3 haftayı buldu. Ama 2 ayda sürebilirdi. Hatta arada kaybolup gelmediğide oluyor. Ben ücretsiz kargo olarak alıyorum. Öylede 2 aya kadar yolu var. Ücretli kargoda durum ne, o ücrete değer mi hiçbir fikrim yok.
  • Cümleten S.a arkadaşlar

Redmi 4 prime ile bu cihaz arasındaki farklar neler ?

Biri kesinlikle prime biri 4x Vs diyor farkları söylerseniz çok sevinirim.

Benim bu cihazlara ilgim tabiki batarya performansları dolayısı ile oldu , Şuan tek sıkıntım kamera biri iyi diyor biri kötü biri 10/7,5-8. Alır diyor diğeri vasat diyor kafa allak bullak oldu .

Birkaç tane fotoğraf paylasaniz hem forum canlanır hemde benim gibi muallakta kalanlar için fikir verir .

• ismaill07 İ kullanıcısına yanıt
    A. Selam hocam,benim gördüğüm aralarında boyut haricinde fark yok.Almaya gittiğim yerde satıcıdan rica ettim önüme 2 tane arkası gri, önü siyah ve komple gold renk prime 4 ve 3 adet gold gri ve siyah renk note 4x koydu,sana yemin ediyorum 1 saat inceledim ilk baş prime goldu eledim çok cırtlak bir rengi vardı ,mesela siyah renk alacaktım ben herkes övüyor,ben ise note 4x gold arka önü beyaz rengine hasta oldum premium telefon yapmış adamlar.note 4x ve prime gri rengin ekranı sarı gibiydi direk eledim zaten.kamera testlerinin YouTube videoları var oradan izleyebilirsin seni yolda bırakmaz gidipte 3000 liralık telefon performansı beklemezsen.prime 4ün kenarları çok güzel parlatma yapmışlar ama kalın ve ağır geldi bana tabiki bunlar benim görüşlerim.iki telefonda efsane batarya süreleri alırsın,şu anda yüzde 35 ile dokuz buçuk saat ekran sürem var. İşin özeti gözünle gör elinle tart hangisi sana uygunsa onu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismaill07

Cümleten S.a arkadaşlar

Redmi 4 prime ile bu cihaz arasındaki farklar neler ?

Biri kesinlikle prime biri 4x Vs diyor farkları söylerseniz çok sevinirim.

Benim bu cihazlara ilgim tabiki batarya performansları dolayısı ile oldu , Şuan tek sıkıntım kamera biri iyi diyor biri kötü biri 10/7,5-8. Alır diyor diğeri vasat diyor kafa allak bullak oldu .

Birkaç tane fotoğraf paylasaniz hem forum canlanır hemde benim gibi muallakta kalanlar için fikir verir .

İkisi arasında kalıp, Redmi 4 Prime aldım. Alırkenki tek etkenim ise boyutu oldu. Ama arka kamera olarak Note 4X daha üstündür. Alırken dikkat etmek gerekiyor çünkü 2 farklı kamera sensörü kullanılmış, Mediatekli Note 4(Samsung S5K3L8 ISOCELL)'lerdeki sensör, yenisi ise Snapdragonlu Note 4(Sony IMX258)'lerdeki. Redmi 4 Prime'de de iki farklı ekran paneli kullanılmış buna da dikkat edilmeli. Bir de Redmi 4 Prime, PPI değeri daha yüksek, bu yüzden pil süresi olarak biraz daha az değer alıyor.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Cevaplariniz için teşekkür ederim.Keşke cihazı görme imkanım olsa ama burda satana denk gelmedim (Antalya/Manavgat) .En iyisi görmek eline alıp söyle bi cihazı tartmak tabi ama öyle bi şans bulamadım malesef.

--Ben USB typ c hızlı şarj Vs fark var diye duymuştum demekki yok bunlar.

--kızıl ötesi ve NFC varmı cihazda

--Sizin gözünüze batan keşke şu özellikle olsaydı yada surasida söyle olsaydı dediğiniz bi özellik var mı ?

--Yada bana 3 daha koy şunu al diyeceğiniz bir cihaz var mı ? (Çünkü ben bi kere içime sinerde alırsam , Onun 2-3 üst modeli çıktı eskidi Vs bahane uretmeyip en az 2 sene rahat kullanırım belki 3-4 yada tel ölene kadar da olabilir.)

--mi5s plus a baktım batarya süreleri 6-7 saat bu cihazla aralarda çok fark var (telde batarya gitmezse 50 mp olsa tırt bence )

--Bu cihaz özellikle fiyatıyla on numara bide kamera kalitesinden emin olsam siyah yada gold modelini almak istiyorum.

--Ben HTC m7 kullanıyorum efsane bir cihaz ilk çıktığı sıralar nasip oldu kaç senedir kullanıyorum ama batarya ve kamera yetersiz geliyor, Ses hem kulaklık hem hoparlör efsane bu cihazı bu yönden ararım gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.