Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarjı mükemmel +10. Saat onu anladım ama Uc Browser ı hiç kullanmadığım halde %15 ini o yemiş oluyor. Kaldırmada yok gömülü geldi. İllahaki root atmakmı lazım kaldırmak için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Uc browser gömülü mu geldi O.o Ben global-Beta-Eu kurdum hiçbirinde uc browser yoktu 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım zaten youtubede vıdeo ve dosyalar mevcut oradaki adımları takip edersen sorun yasamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. JhonSmith kullanıcısına yanıt
    Bendeki global 8.1 kararlı versiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bootloader kilidi için ayın 30'unda mesaj atmıştım. Gelen giden yok :( . Ne yapmam gerekiyor. telefonun gprs interneti açık hep.
  • roax R kullanıcısına yanıt
    Kilit açma formunu doldurunca cep telefonunuza çince bir mesaj gelir anında. Sonrasında yaklaşık 1 hafta sonrasında başka bir mesaj gelir. Telefon numaranızı falan doğru girdiniz di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: roax

Ben bootloader kilidi için ayın 30'unda mesaj atmıştım. Gelen giden yok :( . Ne yapmam gerekiyor. telefonun gprs interneti açık hep.

gelmeyebilir siz gelmiş ki tekrar deneyin unlcoked olayını
  • Başvuru yapınca SMS geldi ve girdim. Onay mesajı gelmedi hala. Bende tekrar başvuru yaptım bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roax -- 12 Nisan 2017; 20:17:40 >
  • Telefonum açılmıyor. MI yazan ekranda takili kaldı neden oldu bi fikrim yok. Once altta üç nokta beliriyor acilistaki. Ardindan bi cubuk doluyor bu dongude telefon şuan.

Dun gece format atmistim. Uygulamalarımi yukledim ve ardindan kapattim sarja biraktim. Sabah uyandigimda bu ekrandaydi. Suan acil olarak cozmem gerekiyor biraz arastirdim yeniden rom mu flashlamaliyim. Global surumle gelmisti.

• Global kararlı 8.2.4 güncellemesi geldi kuran varmı

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    ben uğraşırken o moda soktum, açılmayınca global romu flashladım.sizin son durum nedir.

• Arkadaşlar note4x ile mi5 arasında kaldım note4x siyah modelini 900 TL Ye alacağım kamerasi cokmu kötü iki arada bir derede kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: bubu13

Arkadaşlar note4x ile mi5 arasında kaldım note4x siyah modelini 900 TL Ye alacağım kamerasi cokmu kötü iki arada bir derede kaldım

Kamerası sony sensörlü ise fena değil, samsung sensörlü ise çekimi sony'e göre iyi değil. Alırken kontrol edin.

Önceki sayfada benim paylaştığım resimlere bakabilirsiniz. Sony sensörlü öyle cekiyor. Fiyatına göre İyi. 2 binlik cihazlara göre geride kalıyor.

Edit: Kamera versiyonunu sorgulamak için

Ayarlar/Hakkında/Çekirdek Sürümü'ne 5 kere tıklayın
    Açılan menüde ilk sıradaki seçeneğe girin.
    "s5k3m2” gibi bir şey yazıyorsa samsung
    “imx258" şeklinde yazıyorsa sony sensörlüdür. Buradaki sayılar değişebilir ama yazılış şekli böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 14 Nisan 2017; 9:59:31 >

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Tamam çok TSK ederim bu faydalı bilgiyi paylaştığını için sağ olun var olun

• benim eklediğim resimlerde sony sensörlü olandan çekildi onlarada bakabilirsin.
  • Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Mi flash ile global surumu tekrardan flashladim. Cihaz acilmis oldu. Yeterince hakim olmadigim icin basta tedirgin etti. Cok fazla sey cikiyor karsima cunku. Mi pc suite cihazi gormedi. Mi flash tan emin olmadim. Bootloader kilidi gibi seylerden de bahsediliyor. Kafa karisti biraz ugrasmis oldum. Neyseki cozdum. Zaten artik rom root derken devami da gelir, bi kere alisinca duramiyor insan

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    aynen başta karışık gelir ama alışınca çözersin.ben imei kaydı için bayağı tedirgindim ama şimdi ver telefonu rahatlıkla atarım.

• Yeni sürüm yayınlandı:
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Yeni sürüm yayınlandı:http://en.miui.com/thread-576603-1-1.html

yenılıkler neler ?
  • Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Bi kere cozunce gerisi kolay geliyor zaten. Basta terimler uygulamalar kafa karistirdi. Driver sorunu vs cikinca ayri bi karisti hersey. Suan neyseki olasi durumda napacagimi cozdum. Ama sunu farkettim ki cloud yedeklemelerini kullanmaliymisim. Hafiza kartimi yanlışlıkla sifirlamam tum fotograflarimin gitmesine neden oldu. Tek derdim bu oldu aslinda.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.