Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam önceki telefonda *-#-*# kombine koduyla mühendislik bölümüne girerdik,hoporlör sesini oradan maksimum seviyesini yükseltirdik,xiaomi'de bu şifreyi bilmiyoruz,bilen biri yazsa çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note 4 Global Versiyon getirttim (band 20) si olan Snapdragon, vodafone da 4g rahat çeken, satsammi kullansam mi karar veremedim...

Satacak olsam kaça gidiyor, açtım 2 gundur kullaniyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 15 Nisan 2017; 20:43:43 >
  • belmethos kullanıcısına yanıt
    hocam kendi kullandığımız telefon ne marka ve note 4x hangi renk.

• note 4 gri, suradan aldirdim

HonorBuy Mobile Shop
    Buy Xiaomi Redmi Note 4 4GB 64GB Global Version | Redmi Note 4 Black Price
    http://www.honorbuy.com/1070-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-gray.html

ulen 10$ indirim gelmis ben aldirdiktan sonra, nakliyesi vs 235$ a geldi.

Jiayu s3 kullaniyorum, yedek telefonum da lenovo a7000

veya hepsini satip s7 edge falan mi alsam...

@Viper_Sensation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 15 Nisan 2017; 21:53:3 >

bence bunu kullan geri kalanı sat, şarjı ve performansı sevindirir üzmez.buradan alınca telefon gümrükten nasıl geçiyor.

• Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    ingiltereden gelecek bir arkadas alip getirdi...

• Sanırım international versiyonu aldınız? Kutunuzun arkası böyleyse, kutu üzerinde Çince yerine tamamen İngilizce yazılar varsa international versiyondur.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü
  • Gelen son guncellemeyi kuran var mi? Miui forum da bug larin oldugunu batarya ve performansin dustugunu yazmislar emin olamadim. 3 tane uygulama fixlemisler ama boyut 1.5 gb indirmeye deger gibi gelmedi açıkçası.

• Arkadaşlar telefonum servisten geldi telefon açık fakat ekranda "activate this device" yazıyor. Ne yapmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arahmanakaynak -- 16 Nisan 2017; 3:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Sanırım international versiyonu aldınız? Kutunuzun arkası böyleyse, kutu üzerinde Çince yerine tamamen İngilizce yazılar varsa international versiyondur.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

O zaman telefonun genelde band20 mevcut gibi. Biz nasil acabiliriz

• ender E kullanıcısına yanıt
    Evet beninkinde band 20 var ama ozel global versiyon veyabinternational versiyon olmasi gerekiyor. TR de satilan xiaomi neeredeyse %99 u band 20 siz.

malesef yazilimla henuz acabilen yok acilabilse tahminim coktan acarlardi...

Satmaya karar verdim, ilgilenen ozel mesaj atabilir... 1000tl dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 16 Nisan 2017; 10:57:39 >
    hocam ne yaptın sen adamlar sifir kutulu international olanı satıyor 930 'a hem de full siyah arkası önü siyah olan model.

• quote:

Orijinalden alıntı: arahmanakaynak

Arkadaşlar telefonum servisten geldi telefon açık fakat ekranda "activate this device" yazıyor. Ne yapmam gerekiyor.

Hocam hangi servis?(çin xiaomi servisi mi)

Öyle ise miflash ile yeni yazılım flashlayın

Ahahah bosuna o kadar para verip beklemişim desene...

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Hocam delta servisten yeni geldi telefon. Daha telefon 1 aylıkken kendi kendine kapanmaya başladı. Servise gitti geldi. Dün aldım bir baktım ki telefon açık ama önüme bu ekran çıkıyor. Başka bişey yapamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arahmanakaynak

Hocam delta servisten yeni geldi telefon. Daha telefon 1 aylıkken kendi kendine kapanmaya başladı. Servise gitti geldi. Dün aldım bir baktım ki telefon açık ama önüme bu ekran çıkıyor. Başka bişey yapamıyorum.

Tamam hocam delta servis ise.

Telefonu servise vermeden girdiğiniz mi hesabınızla giriş yapmanız lazım. Mi hesabınızı ve sifrenizi hatirlamiyorsaniz en.miui.com'dan Mail adresinizle şifrenizi yenileyin.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Hocam maili de hatırlamıyorsak o zaman ne yapmamız gerek. Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum.

• arahmanakaynak kullanıcısına yanıt
    telefon numaranızı girerek denediniz mi?

Hocam maili hatırladım. Sonra şifreyi sıfırlamak için doğrulama kodu gönder diyorum. Mail adresine gelen bişey yok. Kafayı yiyeceğim ya:)

• Arkadaşlar fabrika ayarlarına geri dönmek için tuş kombinasyonu nasıldır acaba.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.