Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim verdiğimi kur ,8.4 için batarya problemi var diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Hocam Miflash uygulaması fastboot modda telefonu görmüyor ne yapmam lazım
  • adb driver kurdunmu

• Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Sanırım Bootloader kilidi açılmamış telefonun flashlamıyor hata veriyor nasıl anlarım bootloader kilidinin açık olup olmadığını
  • Konudaki ilk mesajin guncellenmesi lazim aslinda. Bootloader acilimi, root yapimi, stock rom kurulumu, brick cihazi kurtarma gibi konularin duzenlenip ilk mesaja eklenmesi lazım. Onemli uygulamalar vs alt başlıklar duzenleme lazım aslinda.

• şunu dene hocam;

telefonu fastboot moduna alın sonra

# fastboot oem device-info

yazın .

cıkan mesajda ;

unlocked : true yazarsa bootloader kılıtlı degıldır.

unlocked : false yazarsa kılıtlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

Hocam Miflash uygulaması fastboot modda telefonu görmüyor ne yapmam lazım

Bootloader kilidi açık olunca fastbootla flashlanır.

Sizin EDL modunda flashlamanız lazım

• Bu cihazda 4/64 lük olan versiyon snapdragon 625 ile mi geliyor yoksa MediaTek ile mi?
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    MediaTek ile geliyor.

• Arkadaşlar merhaba ben şu anda son sürüm 8.2.4 kullanıyorum ama siteden kaldırılmış bu sürüm neden acaba bazı yerlerde batarya sıkıntısı var yazılmış ben telefonu yeni aldığım için önceki sürümleri kullanmadım. Şu an ben yaklaşık 40 45 saat kullanın süresinde 8 9 saat ekran alıyorum hiç oyun oynamıyorum mobil veri sürekli açık internet facebook ağırlıklı kullanıyorum sizin batarya süreleriniz nasil önceki sürüme geçsem batarya dahami iyi gider.

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Batarya sureniz normal aslinda hocam. Aslında en yanlis olan batarya performansinda sadece ekran suresini goz onune almak.

Miui forumunda da epey baktim en hizli ve stabil rom un 8.2.4.0 olduğunu söylüyorlar. Kimilerinde batarya daha hizli bitiyormus ama cok bi fark sanmam. Kaldirilmis olmasa bende gecis yapacaktim.

Kaldi ki 40-45 saat bekleme suresine gayet normal o kadar ekran suresi. Sonuçta bekleme suresi arttikca ekran suresi azalacaktır. Arka planda yapilan islemler ekrani ac kapayla geçirdiğiniz vakit. Senkronizasyonlar bildirimler vs. Gayet yeterli bi performansi sunmus bana kalirsa. Zaten goreceksiniz ki gun icinde tek seferde kullanmaya kalkarsaniz 10 saatin uzerinde ekran suresi ck rahat verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Batarya sureniz normal aslinda hocam. Aslında en yanlis olan batarya performansinda sadece ekran suresini goz onune almak.

Miui forumunda da epey baktim en hizli ve stabil rom un 8.2.4.0 olduğunu söylüyorlar. Kimilerinde batarya daha hizli bitiyormus ama cok bi fark sanmam. Kaldirilmis olmasa bende gecis yapacaktim.

Kaldi ki 40-45 saat bekleme suresine gayet normal o kadar ekran suresi. Sonuçta bekleme suresi arttikca ekran suresi azalacaktır. Arka planda yapilan islemler ekrani ac kapayla geçirdiğiniz vakit. Senkronizasyonlar bildirimler vs. Gayet yeterli bi performansi sunmus bana kalirsa. Zaten goreceksiniz ki gun icinde tek seferde kullanmaya kalkarsaniz 10 saatin uzerinde ekran suresi ck rahat verecektir.

Bende memnunum bu sürelerden ama resmi sitesinden son sürüm kaldırılınca, birde önceki sürümleri kullanmadığım için acaba dedim dahami iyi olur. Uzun süredir android kullanıcısı olarak daha önce hiç böyle batarya performansı görmedim gerçekten çok memnun etti beni bu telefon. Almakta tereddüt edenler bence hiç düşünmeden alsınlar bu fiyata daha iyisi olmaz herhalde.

• Sevgili arkadaşlar bugün bende note 4x ailesine katılmış bulunmaktayım telefon bana ulaştığında %55 şarj vardı şuanda % 11 ve 5 saat 16 dakika ekran süresi aldım bakalım yarın ve yarından sonraki günler bu süre ne olacak...

• Arkadaşlar redmi note 3 pro kullanicisi olarak bu telefona gecmemi tavsiye edermisiniz? Ram olarak sanirim farklari yok. Batarya ayniya yakin islemci benimki daha guclu gibi ama siz kullanicilarin bilgisi benim icin daha degerli.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de note 3 prodan bu cihaza geçtim. Eğer cihazınızın üzerine para vermeden geciyorsaniz evet geçin. Fiyat farkı verip geçecek kadar büyük değişiklikler yok.

Ufak bir kıyaslama yapacak olursak

Note 4x'in artıları

+Ekranı daha iyi (renkler ve parlaklık)

+Şarjı note 3 pronun 1,5 katı gidiyor(işlemci yeni teknoloji, batarya tüketimi az)

+Kasası ele daha iyi oturuyor

Note 3 pro'nun artıları

+Daha seri bir cihaz(islemciden kaynaklı)

+Rom&kernel desteği daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 24 Nisan 2017; 2:27:28 >
  • 8.2.4 de Bluetooth ve araba bağlantısında seste bozulmalar oluyordu o yüzden 8.1.15 e döndüm. Sanırım bunun gibi buglar yüzunden geri çektiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

8.2.4 de Bluetooth ve araba bağlantısında seste bozulmalar oluyordu o yüzden 8.1.15 e döndüm. Sanırım bunun gibi buglar yüzunden geri çektiler.

8.1.15 ile 8.2.4 arasında batarya da fark varmı

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Valla ne desem yalan ama 8.1.15 de en son 8 saat ekran suresi aldim...

• quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Valla ne desem yalan ama 8.1.15 de en son 8 saat ekran suresi aldim...

Ozaman çok bişey farketmiyor bende 8.2.4 de en az 8 saat alıyorum hatta daha fazla aliyorum

• Bu telefona en uygun ekran koruyucuyu nereden temin edebiliriz. Kenarlari bosluk ve havada kalmayacak sekilde. Amacim sadece cizilmesini onlemek kirilmaz olmasi sart degil yeterki tam otursun goruntu ve dokunmatik anlaminda rahatsiz etmesin.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.