Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kararlı 8.2.2.0 sürümde telefonla konuşurken kesilmeler oluyor mu sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    AliExpress nano ekran koruyucu siparişi verdim,burada bulduklarım kenarında dediğin gibi boşluk bırakıyor.

• Bende bugün itibariyle aranıza katıldım. Mi6 Plus çıkana kadar birkaç ay sizinleyim inşaallah.

Bendeki sürüm kararlı 8.1.15 bu en son sürüm mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün linkini gonderebilir misiniz

Xiaomi redmi note için 4x 4a nano patlamaya dayanıklı yumuşak ekran koruyucu xiaomi redmi 4 pro not 4 2 için note3 temperli değil cam

aliexpress.com
    US $1.99 |Nano Explosion proof Soft Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 7 4X 6 Pro 5 Plus 4 5A Pro 6A S2 No Full Not Tempered Glass-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/v6byAbIf

(from AliExpress Android)

Geçenbay şu an globalde 8.2.2 var

bubu benim telefonda da aynı sürüm yüklü hiç ses kesilmesi olmadı çokta konuşurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper_Sensation -- 25 Nisan 2017; 22:55:15 >

• Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim viper

• en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-321.html

Resmi sürüm hala 8.1.15 gözüküyor...

• Arkadaşlar ben global kararlı 8.2.2.0 surumundeyim

sizce Beta sürümüne gecmelimiyim ne dersiniz

• belmethos kullanıcısına yanıt
    hocam sizin dediğiniz uluslararası sürüm olan modelde, üst bardan bizim telefonumuz olan çin sürümünü seçerseniz 8.2 .2 olduğunu göreceksiniz.

• MIUI 8.2.4.0 yüklü bende arkadaşlar.
    Müzik dinlerken, şarkının girişlerinde (ilk başladığında kısık sesler başlar ya hani) cızırtı ses duyuyorum. Tabi daha sonra ses yükseldiği için algılayamıyorum.
    Bu sorunu yaşayan var mı?
    Spotify sorununu düzelttim çok şükür.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Nereden kaça aldınız acaba? Teşekkürler. İyi günlerde kullanın.

• Arkadaşlar acil cevabınıza ihtiyacım var. Durduk yere telefonu bozdum Ayarlar pil kullanımı bölümünde sistem animasyonlarını kapat(sistem daha hızlı çalışır) buna benzer bir bölüm vardı. Onu seçtim. Bu işlem sonrası sistem yeniden başlatılacaktır yazıyordu fakat telefon şimdi açılmıyor. Sürekli restart atıyor mi ekranında kalıyor ne yapmam lazım? Acil yardım lazım teşekkür ederim şimdiden.

• SSgn S kullanıcısına yanıt
    Cihazı EDL moduna alıp miflash ile rom flashlamanız lazım.

Daha önce rom flashlamadıysanız sizi bir kac saat ugrastirabilir.(sürücüler, rom indirme, edl moduna girme falan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 27 Nisan 2017; 0:23:48 >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Telefon mi max aslında orda hızlı cevap alamayınca yedek telde olmayınca hızlı cevap alabilmek için buraya yazdım. Dediğiniz konulara çok uzağım telefon 1 haftalık orjinal haldeydi root bile yoktu en iyisi servise göndermek sanırım. Sağolun cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSgn -- 27 Nisan 2017; 0:56:29 >
  • SSgn S kullanıcısına yanıt
    Benzer bi durum basima geldi. İlk başta bende sizin gibi acemiligimden epey arastirdim ettim. Cihazinizin bootloader kilidi aciksa eger miflash ile rom u flashlayabilirsiniz sifirdan temiz kurulum yapmis olur. Bootloader kilidi acik degilse sanirim edl moduyla girip yuklemeye yapılabiliyor tam emin değilim. Ve ya dun kesfettigim yontem ile herhangi bi sorun olmadan da yapabilirsiniz kilitli olup olmamasi farketmiyor.

Evimde kiytirik bi minibook vardi miflash ile yuklemeyi yapamadim onunla hata verdi hep. Aklima mi pc suite ile yükleme yapmak geldi ama İngilizce versiyonunda gormuyor telefonu cince surumunde anca yukleme yapılıyor. Aklima gelince internetten arastirdim hangi tuslara basacaginizi gosteren klavuzlar var bulup link atabilirim.

İslem basit once cihaziniza uygun olan guncel surumu indirin bilgisiyaraniza. İndireceğiniz surum recovery surumj olacak. Fastboot ve recovery surumleri oluyor recovery olani indireceksiniz. Mi pc suite in cince versiyonunu kurun telefonu ses acma ve guc tusuyla acin. Pc ye baglayin diyecek takinca uygulama direkt goruyor. Gerekki adimlarla indirdiginiz rom dosyasini gosterin. Yarim saatten uzun suruyor ancak bu yontemle yukleme yapmak. Kilitli cihazda en uygun yontem bu gibi.

Geç oldu yarın akşam denemeye çalışıyım hocam. Yıllar önce mecburiyetten motorola atrix e karambole rom atmıştım Gerçi o en azından açılıyordu bu hiç açılmıyor. Bir deneyim olmadı servise göndereceğiz artık. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Nereden kaça aldınız acaba? Teşekkürler. İyi günlerde kullanın.

Teşekkürler. Sahibinden com dan Ali İhsan dan aldim. Arkadaş forumada üye iki kez alışveriş yaptım sağlam güvenilir arkadaş kendisi. Gözüm kapalı aldım. 875 TL ama ufak birşey yapar belki. Kayıt sorunu falanda yok ücretsiz kargo ile aldım. Artı vade farkını vererek taksitle aldım.
    Almak isterseniz yardımcı olurum iletisim kurmaniza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 27 Nisan 2017; 5:59:30 >
  • Tam kapatan ekran koruyucu bulabilen var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı tam kaplayan nano cam lazım. bi yardımcı olur musunuz millet?

• deathness666 kullanıcısına yanıt
    Spotufy da sorun neydi ve nasil cozdunuz?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.