Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arahmanakaynak

Arkadaşlar fabrika ayarlarına geri dönmek için tuş kombinasyonu nasıldır acaba.

Tuş kombinasyonuyla dönülmüyor. Ses açma ve Güç tuşuna basınca ekrana kablo resmi gelir, bilgisayarda mi pc suit yazılımını açın, telefonun ekranına resim gelince pcye bağlayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim. İnşallah o zaman sıfırlayabilirim. Yoksa tekrar servise göndermek zorunda kalacağım.

• arahmanakaynak kullanıcısına yanıt
    O şekilde sifirladiginizda da sizden mail ve şifre isteyecek. Bu durum icloud'la aynı. Onu bir araştırın. Siz zamanında cihaz kayboldugunda kilitle seçeneğini seçtiğiniz için simdi sifre istiyor. Çalınmış olma riskine karşı.

Maalesef servise de gönderseniz, bir şey yapmadan geri gönderirler. Çünkü bu şifrenin aşılabilmesi için ya hatirlamaniz gerekiyor ya da anakartın değişmesi.

Not: Diyelim ki hiç birisi olmadı cihaz çöp olmaz. Miui romları kullanamazsınız ama Lineage OS yükleyip cihazı o şekilde kullanırsınız.

Hocam mail adresi var aslında sıfırlanması için kod gönder diyorum fakat maile bişey gelmiyor. Sinirlerim tavan yaptı ya. Lanet olsun nasıl bir hata yaptım ya.

• iyi akşamlar,bilen bi arkadaş yardımcı olabilirmi acaba.bugün ksitesinden cihaz için çıkan son global romu indirp telefona attım.güncelleme uygulamasından normal bi şekilde yükledim.her şey bitttikten sonra cihaz açıldı ama sürekli ''maalesef android.process.acore işlemi durduruldu'' diye hata veriyor.tuş kombinasyonuyla reset yapamıyorum.pc suite de cihazı görmüyor.dolayısıyla hiç bişey yapamıyorum.daha öncede aynı şekilde güncellem yaptım sorun çıkmadı,bu sefer ne yanlış gitti hatırlamıyorum.çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?
  • Verileri sifirlamaniz lazım hocam. Geliştirici romdan stabile geçip veriler temizlenmediginde olur. Ayarlara gidip fabrika ayarlarına dön demeniz lazım. Yok gidemiyorsaniz mi flash ile temiz kurulum yapmak gerekiyor

geliştirici değilde,8.1.15.0 karalı sürümü yükledikten sonra oldu.fabrika ayarlarına girdiğimde cihazımı bul seçeneğini kapat diyor.ben bunu aktif etmediğimi hatırlıyorum,kapatayım dedim onun yerinide bulamadım.cihazımı bul seçeneğine nerden gireceğiz acaba,fırsat vermiyorkş bi türlü habire ekranda uyarı çıkıyor
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    Cihazı bul seçeneğini, bilgisayardan i.micloud.com'dan kapatabilirsiniz. Bu olay gelistirici romdan stabile geçince oluyor. Stabilden geliştiriciye geçişte olmaz

çok zorda olsa fabrika ayarlarına girebildim,şimdilik sorun yok görünüyor fakat ben vipe ları yapıp daha temiz bi sıfırlama yapmak istedim ama bi türlü tuş kombinasyonuyla giremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

çok zorda olsa fabrika ayarlarına girebildim,şimdilik sorun yok görünüyor fakat ben vipe ları yapıp daha temiz bi sıfırlama yapmak istedim ama bi türlü tuş kombinasyonuyla giremedim

Hocam tuş kombinasyonuyla girebileceğiniz bir menü yok. Ses açma ve güç tuşuyla ekrana kablo resmi gelir, o ekranda bilgisayara bağlayıp mi pc suit ile sifirlayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

Hocam tuş kombinasyonuyla girebileceğiniz bir menü yok. Ses açma ve güç tuşuyla ekrana kablo resmi gelir, o ekranda bilgisayara bağlayıp mi pc suit ile sifirlayabilirsiniz

onuda yaptım,o zaman da sürekli usb kabloyu bağlayın diyor bi türlü görmüyor pc suite
  • iyi günler bir iki telefon arasında kaldım
    mi5 64 lük siyah 900tl (çıtır hasarlı sıkıntı yok )
    redmi 4 prime siyah 800 tl sıfır
    redmi note 4x siyah 900 tl sıfır
    Letv cool 1 dual 770 tl sıfır.

bana mi5 yakın geliyor ne dersiniz?
  • firatilgazli kullanıcısına yanıt
    Mi5'in fiyatı çok cazip. Onu değerlendirin hocam

• Miui 8.2.4.0 güncellemesi gelmisti. Ota üzerinden gozukuyordu. Ancak suan gözükmüyor ayni durumu yasayan var mi?

• Arkadaşlar ben de yeni bir note 4x aldım ancak güncellemeyle girdiğimde 7.4.13 haftalık güncelleme olduğunu gösteriyor siz ise 8.2.4.0 dan bahsediyorsun neden bende böyle bilgisi olan yardım edebilir mi?

• Sizdeki developer surum ile gelmis hocam. Gelistirici surumu haftalik guncelleme alir. Global stabil roma gecerseniz en son cikan stabil güncelleme gelir cihaziniza sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Sizdeki developer surum ile gelmis hocam. Gelistirici surumu haftalik guncelleme alir. Global stabil roma gecerseniz en son cikan stabil güncelleme gelir cihaziniza sadece.

Peki hocam global roma nasıl donerim anlatımı falan var mıdır?

• forumdaki note 3 pro sayfasından mi flash ve adb driver uygulamalarını indirin pcye kurun .telefonu kapatıp ses kısma tuşuna basarak fastboot moduna girin telefonu bilgisayata bağlayarak mi flash uygulamasını çalıştırıp romu flashlayın.

• Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bu linkten baktım daha yeni bir sürüm var sizin verdiğinizi mi kurayım yoksa bunumu ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.