Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro 32 GB modeli 1259 TL - hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşime 2-3 ay önce almıştım 1500 liradan. Şimdiki fiyatı o zamana göre baya ucuzlamış. Belki ilgilenen vardır diye paylaşıyorum. Sadece siyah rengi var. Satıcı hepsiburada. 1400 liradan 64lüğü satılmıştı geçenlerde. Çok sıcak fırsat olmasa da birilerinin işine yarayabilir.
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro 32 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-6-pro-32-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000FMEX7?magaza=Hepsiburada

• en fazla 5 inç kadar telefon tavsiyesi lazım
  • 64 gb lık ile arasında + 1gb ram farkı var, burada paylaşan bir arkadaşımız sayesinde haberim oldu çok fiyatına göre çok iyi
    paylaşım için teşekkürler
  • 64lugu ile arasında 100 lira fark varken buz gibi sakin almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldim ben turkiye garantili ayni fiyata redmi s2 aliyorduk nerdeyse buda yeter zaten 64 luge gerek yok.

• Peçka P kullanıcısına yanıt
    yeni ve ozellikleri iyi telefon yok o boyutlarda galiba. en kucuk 5.5 5.8 falan olmaya basladi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Bu telefon icin ne diyosun hocam fiyati turkiye garantili diye indirimdeyken bile italatcilardan yuksek sonucta ama garanti sebebiyle bunu tercih ettim sahsen umarim kazik yememisimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam bir f/p cihazı alanı pişman etmez yurt dışı biraz daha ucuza satıyorlar orası ayrı
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    64 alın millet ram i 4 gb ta yükseliyor 32 ye bişe sığmaz zaten 1450 tl den bende turkiye garantili olanı 25 hb kodu 2 tane paraf kart 500 e 40 puandan paraf günüm den gecen ay aldım. 2 kart paraf gününden 40 puandan da 80 geldi 1330 a mal ettik

• A2 lite ile arasında çok uçurum varmı. Yanılmıyorsam aynı kasada cihazlar

• 64gb 4gb ram iyiymiş, ama şuna bir de nfc koyaydılar o zaman alabilirdim. KK kampanyalarında kullanmaya alışınca nfc yi arıyoruz doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peçka

en fazla 5 inç kadar telefon tavsiyesi lazım
    Samsung a40

• Hafta sonu 4/64 modeli bazı mağazalarda 1299 tl den satıldı iyi fiyattı değerlendirenler için. Cumartesi günü aldım forum ist mağazasından genel olarak memnunum telefona çok para vermek istemeyen ve ortalama bir kullanıcının işini çok rahat görecek bir cihaz. Şarjı özellikle dolu dolu bir günü çıkarıyor. (Tüm gün mobil veri, bluetooth açık bir şekilde)
    telefon bu fiyata resmi garantili cok iyi de 100 lira verip 4gb almak daha mantıklı

• bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam oda dogru ama bakiye son kuruşuna kadar bu idi.Yapacak birşey yok napalım kısmet anneme aldım 1000tl lik 2gb ramli alacaktım kameraları cacık bunda en azından kamera parmak izi falan var.Daha da yukarı çıkamadım açıkçası.
  • Hepsiburada da 4 GB ram/32 gb hafiza Sony XA1 Ultra var ST garantili 1200 lira daha mantikli onu almak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Anne için fazlasıyla yeter diye dusunuyorum. Ben 2 gb ramli 16 romlu tel kullanıyorum. O bile iş görüyor.

• AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    XA1 bile alt ve üst kasa cok buyukken. Büyük ekranlı Ultra olanı düşük ekran kasa oranıyla alınacak bir telefon değil.
    Sony nin o fiyata XA1 plus satması lazım artık ki stokları bitirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

XA1 bile alt ve üst kasa cok buyukken. Büyük ekranlı Ultra olanı düşük ekran kasa oranıyla alınacak bir telefon değil.
    Sony nin o fiyata XA1 plus satması lazım artık ki stokları bitirsin.
    Tasarim goreceli bi kavram benim de dikdortgen tasarimlar hosuma gidiyor.Ama dedigin gibi altlari biraz daha ince olsa daha iyiydi.Ben de xa1 ultra alicam bakalim umarim memnun kalirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçka

en fazla 5 inç kadar telefon tavsiyesi lazım
    Samsung s7 s6

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.