Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmrsmpsn

Telefonda Widevine L1 desteği mevcut. Full HD Netflix izlenebilir. Kendi kamerası biraz hayal kırıklığı yarattı ama Google Camera ile beklentimin çok ötesinde fotoğraflar çekti. Ekte soldakiler kendi kamerası, sağdakiler GCam ile çekildi. İki tane de dokunulmamış Gcam fotoğrafı ekliyorum. 16:9 formatta çektiğim için yanılmıyorsam 9 MPixel fotoğraflar.
    Hocam yüklediğiniz fotoğrafları görüntülüyemiyorum.Tekrar upload etme imkanınız var mı?
    Genel olarak memnun musunuz?
    Bİ sıkıntıyla karşılaştınız mı ?

Bende almayı düşünüyorumda kafamda soru işaretleri var yeni cihaz olması sebebiyle doğru düzgün inceleme videosu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hmrsmpsn

Evofone müşteri temsilcisiyle konuştum. Telefonların çok yeni olduğunu, IMEI'leri BTK'ya ilettiklerini, bir hafta on güne kayıt işlenmiş olmazsa kendileriyle tekrar iletişime geçmemi söylediler. Almış veya alacak arkadaşların bilgisine.
    Bende iki IMEI içinde kayıt bulunamadı yazıyor, Vatan'dan aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmrsmpsn H kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam, Xiaomi sonunda doğru olanı yapmaya başlamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

Bende iki IMEI içinde kayıt bulunamadı yazıyor, Vatan'dan aldim.

Alıntıları Göster
    Hocam merhabalar RN7 kullanıyorsunuz sanırım.
    Memnunmusunuz ?
    Cihazın normal ve kamera performansı nasıl?
  • Resimleri tekrar yüklüyorum. Kolajlarda soldakiler Stock kamera sağdakiler yukarıda linkini verdiğim GCam ile çekildi. Tekli olan fotolar da GCam ile çekildi. Hem renkleri hem keskinliği fazlasıyla başarılı bana göre.
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/690594/9a341588-8c85-498b-9526-30aefddca6fc.jpg [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/690594/61ff1602-d0a1-40be-9ca4-061d272985dc.jpg [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/690594/56d294c4-b4ea-4d66-b448-62bbe4ae8cb6.jpg [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/690594/093f8bd4-a008-4f86-abf6-11e1157e954f.jpg [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/690594/e666e2e7-e393-4fa9-80c5-911c18b9e45f.jpg [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/690594/09f13308-af35-4ab2-8d49-d1247cb781e3.jpg [/simage]

Bir türlü beceremedim şu resim işini. Neyse linklere tıklar açarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmrsmpsn -- 1 Nisan 2019; 14:36:47 >

• Takip mesajı

• Ürün kalmadı sanırm
    Bazı satcılarda fiyar artmş
    Enteresan

• Cihazdan memnun musunuz ? Canınızı sıkan bir durum oldu mu ?
    Yüksek grafikli oyunlarda kasma donma yapıyor mu ?
    Düşük ışık(Gece) fotograf çekim kalitesi nasıl ?

Teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar başka bi siteden ALINTIDIR M8 lite ile Note 7 arasındaki farkları paylaşmış Bir arkadaş buraya C/P yapıyorum
    ALINTIDIR ( Emeği Geçen Kişiye Teşkkürler )

Mi 8 Lite ile Redmi Note 7 arasındaki bariz farklar (artılar eksiler karışık):

1-) Redmi Note 7 suya karşı önlemli, suya daldırılamasa da basit dökülmelerden, yağmurdan vs etkilenmeyecektir.
    2-) Redmi Note 7'nin bataryası çok daha büyük 4000 miliamper, GSMArena laboratuar testinde Mi 8 Lite 77 saat gösterirken Redmi Note 7 108 saat gösteriyor.
    3-) Redmi Note 7'nin ekrandaki çentiği çok daha küçük, damla çentik dizaynı var
    4-) Redmi Note 7'nin ön ve arka cam arasındaki kasası plastik, Mi 8 Lite'ın ise metal
    5-) Redmi Note 7'nin ekranı bir tık daha parlak olsa da renk verimi açısından daha geride, Mi 8 Lite'ın ekranı DeltaE 2'nin altına inebiliyor ki bu en doğru renk verimlerinden biri demek, daha doğru renk verimi sadece iPhone'ların LCD ekranlarında var
    6-) Mercimek kadar sensörde 48 megapiksel saçmalığını bir yana bırakırsak 12 megapiksel modunda Redmi Note 7'nin kamerası daha büyük sensörü ve daha açık diyaframı ile daha büyük bir potansiyel barındırıyor. Xiaomi daha bu potansiyeli açığa çıkarabilen bir kamera yazılımı yapabilmiş değil ama Google Camera yüklenerek özellikle düşük ışıkta çok iyi çekimler yakalanabiliyor. Google Camera kullanılmadan bile hem iyi ışık, hem de düşük ışık koşullarında 12 megapiksel modundaki Redmi Note 7, Mi 8 Lite'dan daha iyi fotoğraflar çekebiliyor. Özellikle gece fark daha da barizleşiyor ve Redmi Note 7 baya bir öne geçiyor fotoğraf performansında.
    7-) Redmi Note 7'nin hoparlörü hem ses yüksekliği hem de ses temizliği açısından Mi 8 Lite'dan çooook daha önde
    8~) Redmi Note 7'nin kulaklığa ve diğer dış kaynaklara verdiği ses de Mi 8 Lite'ın birkaç adım önünde
    9-) Ön kamerada Mi 8 Lite'ın çok daha iyi bir sensörü olmasına rağmen ikisi de fixed focustur ve aşağı yukarı aynı kalitede selfie fotoğrafları vermektedir
    10-) Mi 8 Lite 4K video çekebilmektedir. Redmi Note 7 de bunu yapabilir olmasına rağmen kendi kamera uygulamasına koymamışlar. Open Camera ile 4K çekilebiliyor. İyi ışık koşullarında Mi 8 Lite bir tık daha kaliteli video çekerken düşük ışık koşullarında (yani direk güneşin vurmadığı koşullarda) Note 7 fersah fersah öne geçmekte ve sensör ile diyaframın farkını hissettirmektedir.
    11-) Redmi Note 7, Mi 8 Lite'da olmayan iki güzel özelliğe sahip, birincisi 3.5 mm kulaklık girişi, ikincisi ise IR (Kızılötesi) kumanda özelliği.
    12-) Araştırmalarım sonucunda SAR değerinin 30'un altında olduğu sürece hiçbir öneminin olmadığını bulsam da, yani benim için önemli olmasa da Redmi Note 7, Mi 8 Lite'dan daha düşük bir SAR değerine sahiptir.
    13-) Redmi Note 7 daha yeni bir telefon olduğu için daha uzun süre Android, Güvenlik ve MIUI güncellemesi alacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

(Karşılaştırmada kullanılan bilgiler GSMArena detaylı laboratuvar testlerinden, GSMArena detaylı fotoğraf ve video karşılaştırma aracından, Kimovil karşılaştırma sitesinden ve çeşitli yabancı incelemelerden elde edilmiştir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

Ürün kalmadı sanırm
    Bazı satcılarda fiyar artmş
    Enteresan
    Stokları az girip gün içerisinde ürünü bitti gösterip tekrar satışa koyuyor çakallar. Ürün az ama talep çok havası yaratıp 150-200 dolarlık telefonu 2.000 TL fiyata rahat rahat satıyorlar.
  • Bu tlfna IMEI atiliyormu

• Mamiy kullanıcısına yanıt
    Hocam yayılmasın fiyatı artırırlar valla

• quote:

Orijinalden alıntı: kara11

Cihazdan memnun musunuz ? Canınızı sıkan bir durum oldu mu ?
    Yüksek grafikli oyunlarda kasma donma yapıyor mu ?
    Düşük ışık(Gece) fotograf çekim kalitesi nasıl ?

Teşekkür ederim :)
    Çok hızlı bir telefon, Pubg yükledim ama oynamadım. Akşam sizin için deneyeyim.

Kamerasını sevdim, gcamera yukleyibce daha iyi oluyormus.

Benim canımı sıkan durum, bildirim simgeleri ile alakali. Bide yüz tanıma var deniyor ama bulamadım.

• quote:

Çok hızlı bir telefon, Pubg yükledim ama oynamadım. Akşam sizin için deneyeyim.

Kamerasını sevdim, gcamera yukleyibce daha iyi oluyormus.

Benim canımı sıkan durum, bildirim simgeleri ile alakali. Bide yüz tanıma var deniyor ama bulamadım.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim pubg performans yorumunuzu bekliyorum.

Yüz tanıma için sanırım Bölgeyi hindistan seçmeniz gerekli öyle aktif oluyormuş.
  • Bu telefonda parmak izi okuyucusu power tuşuna bastıktan sonrami aktif oluyor yoksa direk ekran kapalı ikende dokunsak aciyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Bu telefonda parmak izi okuyucusu power tuşuna bastıktan sonrami aktif oluyor yoksa direk ekran kapalı ikende dokunsak aciyormu
    Parmağı koyunca direkt açılıyor ve baya hızlı bu arada

• Arkadaşlar neptün mavisinden haberi olan herhangi bir duyumu olan varmı. Bulduğum an alıcam cok sabırsızlanıyorum. Bu arada gcam hakkinda bilgi veren arkadasimiza hmrsmpsn tesekkur ederim. Bu kadar kolay yüklendiğini bilmek sevindirici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna4141 -- 1 Nisan 2019; 18:26:52 >
  • quote:

Parmağı koyunca direkt açılıyor ve baya hızlı bu arada

Alıntıları Göster
    O zaman power tuşunu hiç kullanmam zamanla power tuşları her telefonun ki bozuluyor

• Dostlar merhaba yaklaşık 20 gün önce falan mate 20 lite aldım. Ama kameradan memnun kalmadım açıkçası kameradan hiç memnun kalmadım. Note 7 ile mate 20 lite kameraları arasında fark var mıdır değiştirmeye değer mi?

• ~mustafa~ kullanıcısına yanıt
    Ekranı çift tıkla açma ve telefonu cepten çıkarınca veya masadan kaldırınca ekranı açma özelliği de var ve kusursuz çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.