Bildirim
Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (32. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Atdığın resimler gözükmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi Note 7 genpa garantili değil mi arkadaşlar. Sitelerinde telefonun garantisi gözükmüyor. Genpa yı aradık Redmi Note 7 ye servis vermiyoruz diye cevap verdi telefonda ki kişi.. Bunun garantisi nedir ? evofone mu bakacak.. Hoşuma gitmedi bu iş. -
Ne zaman satışa çıkar belli mi acaba?Bir karşılaştırma sitesinde mayıs 24 gibi görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam ama yanlış girmiş olabilirler tabi. -
Meizu hızlı geliyor, mavi redmi note 7 ile aynı anda çıkabilir.
Bölge olarak Türkiye seçildiğinde yüz tanıma aktif mi hocam? -
Güvenlik ayarlarında parmak izi dışında bir seçenek göremiyorum. Bir yerlerde bölgeyi azerbaycan yapınca yüz tanıma geliyor diye okudum mu, duydum mu hatırlamıyorum ama emin değilim. Bölge değiştirmek kolay bir şeyse yapar denerim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İlginç bir durum bu. Çünkü Redmi serilerinde Türkiye'de yüz tanıma açık olup, Mi serilerinde kapalı oluyordu.
Evet, bölgeden direkt değiştirebilirsiniz. -
Hindistan yapınca geldi :)
Meizu nereye hızlı geliyor. 16 ve 16th bile kaç hafta sonra geldi. Sallana sallana getiriyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Patren
Meizu hızlı geliyor, mavi redmi note 7 ile aynı anda çıkabilir.
Note9 çıkmış martta. E hani nerede?
Bari nisan ayında getirsinler. Ama yok Mayıs'a kalmış. -
Mavisi kim gelirse ilk onu alacam ikiside aynı camera zaten.
benim cihaz dubai den gelme olmasına rağmen yüz tanıma bölgeyi hindistan yapınca geliyor ama yüz tanıma iyi kararlı ve stabil çalışıyor beğendim :) -
Alınan yerin alakası olmuyor, tamamen telefonda seçilen bölgeyle alakalı.
magazalarda bulamadım bakacagım,ama fazla uzun ve agır geldı sayısal degerler,muhtemeln aynı segmentde asus zenfone 5 2018 alacagım daha ıyı kamera,ekran ve stereo speaker farkında dolayı. -
Herkese iyi akşamlar. Xiaomi redmi note 4x cihazımı parçalamam sonucu cihaz arayışına girdim. Dünden beri forumda saatlerimi geçirdim ve bi ton inceleme ve karşılaştırma videosu izledim. 2000 tl lik bütçeyi de geçmek istemiyorum. 4 modelde gidip geldim. Bunlar
Huawei mate 20 lite
Honor 8x
Xiaomi Mi8 Lite
Redmi Note 7
Redmi Note 4x ten geçeceğim ve telefonu aktif kullanacağım için Mi8 Lite batarya anlamında beni üzecek gibi tasarım anlamında her ne kadar her defasında beni cezbetse de.
İşin kötü yanı her telefonun konusunda kullanıcılar sadece övüyor ve sorunlarını ve aradıklarımı bulmam zor oluyor.
Redmi note 7 de karar kıldım gibi pro sunun gelmemesi çok kötü olsa da yapacak bir şey yok. Bu cihazı en uygun nereden alabilirim. Malum sitede ilanlara baktım fakat çoğu kayıtsız vs. İmei işlemi yapılabiliyor mu. Bi an önce almam gerekiyor ve en uygun şekilde halletmem lazım işin kötü yanı 2-3 gün öncesine kadar her yerde karşıma çıkan honor 8x ve mi 8 lite bile 2000 kusurlere çıkmış ve coğu yerde bulunmuyor. Nereden sorunsuz temin edebilirim bu cihazı?
-
Note 7 almakla en iyisini yaparsın, keşke pro gelseydi de onu alsaydık.
Zamanın varsa bekle ben bekleyip pro almayı düşünüyorum, malum yollarla.
imei işini de getirip satan bilindik satıcılar var onlara sormak lazım ama daha çok yeni. -
Dün vatan bilgisayarda redmi note7'nin teşhiri vardı inceleme fırsatı buldum ve çok beğendim. Mİ8 lite ile arasında kararsızdım mi8 lite alacaktım ama işim çıkınca yetişmedi alamamıştım. İyi ki alamamışım note7 daha iyi bir cihaz farkı belli ediyor.2-3 gün sonra gelecekmiş sanırım alacağım telefonu buldum sonunda. -
Dün mediamarkt te teşhire bakma şansım oldu. Yanımda iphone 8+ vardı ikisi arasında çekilen fotoğraflardaki canlılıklar bariz derecede farklıydı. İphoneda renkler daha canlı kontrastlar dolu dolu ve gerçekten gözüken renkler varken, redmi de daha cansız bir ton hakimdi. Belki de telefonlar fiyatları açısından karşılaştırılacak cihazlar olmayabilir. İlk aklıma gelen çekilen fotoğraflar belkide aynı ama ekranlardan dolayı farklı gözüküyor olabilir diye düşündüm. Orada iphone a gönderme şansımda olmadı. Aynı sorunu anneme aldığım huawei psmartta yaşadığım için açıkçası tedirgin oldum. Psmarttaki durum ekrandan dolayı değil tamamen kameradan dolayıydı. Şuan kullanan arkadaşlardan böyle bir durumla karşılaşan veya bu durumu deneme şansı olan var mı? -
Önceki mesajlara bakarsanız GCam ile çektiğim fotoğrafları görebilirsiniz. Kendi ekranınızda rengini keskinliğini görebilirsiniz.
Fiyatı 2499 a çıkarmışlar iyice sapıttı millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X