Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.551
Cevap
242
Favori
1.110.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da bugün geldi güncelleme. Şimdi indiriyorum Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Lin Kuei.

Ocak 2022 Güvenlik Patch'i gelmiş

Bu güncelleme den sonra telefon reset atıyor tam kapanma değil miu ekranı gelip yeniden açılıyor gibi oluyor böyle bir sıkıntı yasayan varmı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lan günceleme sonrası blutooht kulaklık pairlenmiyor kafayı yemelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişen herhangi birşey olmadı Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] 

• komenyus123 kullanıcısına yanıt

Çoğu kişi taotronics 53 pro kulaklığını bağlıyamıyor güncelemeden sonra umarım çözülür

• Anakart bulabileceğim bir yer var mi ???

• Merhaba. Kendi kendine zil sesini kısıyor, tamamen kapatmıyor. Biri aradığında şans eseri görürsem haberim oluyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir?

• Merhaba arkadaşlar
    Benim Xiaomi de iki problemim var.
    İlki kendi kendine gece moduna geçmesi. Bu neden oluyor çözemedim ama tetikleyen bir şey olduğu aşikâr.
    İkincisi ise miracast ile Philips TV'ye bağlanamıyorum. Önceleri sorunsuz bağlanıyordum şimdi olmuyor. YouTube a geçiş yapıyor ama normal ekran aktarımı yok. Acaba fikri olan var mı?

• Eriond kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ayarlar kısmına gece modunun zamanlayıcısıni aktif etmişsiniz. ayarlara girip okuma yazarsanız ordan zamanlayıcıyi iptal edebilirsiniz.

Philips televizyon içinde aynı durumdan bir yakınım muzdaripti televizyonla alakalı olduğunu bulduk. fişten çekip bir iki dakika sonra tekrar takın normale dönecektir iyi akşamlar Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• Zamanlayıcı 21:30'da başlayıp sabah 7 ye kadardı ama gece modu 17-18'de veya rastgele bir saatte devreye giriyor. Yine de kapattım bir de böyle deneyeyim.
    Philips konusunu bende epey araştırdım ve kapatıp açmayı yapmıştım. Demek ki doğru iz üstündeymişim :)
    Her şey için teşekkürler @copilotttt

• Bana şarj kablosu önerir misiniz. Yanlışım yoksa orjinal olan 1m uzunluğunda 3A. Bana 2m 3A lazım.

• Daha önce uygulama özelliklerinden her uygulama için ayrı bildirim sesi ayarlayabiliyordum ama şimdi aynı yerden sesi seçmeye kalktığımda aşağıdaki gibi seçim geliyor, bildirimi seçtiğimde tüm uygulamalar için default sesi değiştiriyor.

Bunun bir ayarı mı var?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 5 Mart 2022; 18:0:58 >
  • Nfc kullananlar, hce cüzdan mı sim cüzdan mı kullanıyo acaba?

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

hce cüzdan kullanıyorum, kart ayarı da yapınca ödemelerimi temassız hallediyorum

• edizz E kullanıcısına yanıt
    Kart ayarı dediğiniz ne

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

yani bankanın uygulamasından da kartı mobil ödemeye açmak gerekiyor.

• edizz E kullanıcısına yanıt
    Hepsi dediğiniz gibi ama olmuyor

• Bazen oluyo bazen olmuyodu, şimdi hiç olmuyor...

• arkadaşlar Türkiye garantili cihazımın garantisi doldu, alalı 26 ay falan olmuştur, android 11 ve miui 12.5.7 yüklü. şimdiye dek hiç sıfırlamadım, artık kasmaya başladı hafif hafif. garanti bittiği için sizin yüklediğiniz ve de memnun olduğunuz rom var mı sormak istedim. banka uygulamalarını falan kullanıyorum sıkıntı olmayacak bilindik, hafif ve stabil bir rom tavsiyesi verebilir misiniz. sıfırlamak çözüm olmazsa rom atacaz mecburen

• Forumdaslar selamlar. Son güncellemeden sonra Google play e giremiyorum,Google haritalar çalışmıyor,WhatsApp takılmaya başladı,şarj eskisi gibi uzun gitmiyor.
    Güncellemeyi yüklerken hata mı oldu ya da sizlerde de bu durum var mı diye merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.