uygulamalarda problem yok ama kasma sorunu var kesinlikle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (610. sayfa)
-
-
8'likte sorun yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Endonezya rom iyidir
İlaçlı cihaz ve 2 senedir sorunsuz kullanıyorum
3 tane banka app var.
https://c.mi.com//miuidownload/detail?device=1900375
-
Ben demek ki yüklerken hata falan yaptım 😞
hocam cevap için teşekkürler öncelikle, telefon ve mesaj uygulaması google mı xiaomi mi? bir de gereksiz uygulama yüklü geliyo mu? olabildiğince hafif bir android istiyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefondan yükleme yaptıysanız pek hata olduğunu sanmıyorum, cihazı sıfırlamak işe yarayabilir
Kendi uyugulamaları var.
Turk rom kullanan xiaomilerden farklı.
Gereksiz uygulaması yok.
-
teşekkür ederim hocam sıfırladıktan sonra düzelmezse bu romu yüklemeyi deneyeyim.
Şubat 2020'de aldığım cihazın pili birkaç gün önce farkettiğim kadarıyla verimden düşmeye başladı. 100 olup şarjdan çekince 5 dk geçmeden 99'a düşüyor artık. Tasarruf modunda olduğu halde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf nfc yüzünden satıcam şu telefonu. Yırtdışı olduğu için mi, 8gb olduğu için mi bilmiyorum. Bazen oluyo bazen olmuyo. Format atmakta istemiyorum. Bi sürü uygulama var. Telefon yağ gibi hala. Bunun fiyatına adam akıllı telefon alamam.
Malesef öyle.. Yeni çıkan modellere bile segmentinde kafa tutuyor hala. Note 11 pro vs tam traş. Bu telefonu 2.000'e satıp anca alo diyecek telefon alabiliriz. Ben eskisi gibi olsa çoktan değiştirmiştim ama malesef fiyat performan olarak bizim telefon hala 10 numara.
-
İmei atilmis note 8 pro cihazim vardi cok memnundum ama cift hat cihaza ihtiyacim oldugu icin yurtici x3 nfc almistim herkes mtk kotuluyor ama note 8 pro daha performansliydi x3 nfc kullanilamaz hale geldi bende yurtici bi cihaz buldum kismetse haftaya alacagim ama bir sorum var benim eski cihaz cin versiyonuydu widevine l1 degildi yurtici cihazlar ne alemde l3 mu l1 mi gerci cok onemli degil ama merak ettim.
Bende 2.5 senedir kullanıcisiyim. Çıktıği zamana göre hala çok güncel bir cihaz. kamera haricinde 2 sene daha başka bir cihaz arayacağını düşünmüyorum
L1... Hd izliyorum ben sıkıntı yok
-
Neyi hd izliyosun?
Arkadaşlar selam,
Uzun süredir konuyu takip edemedim. Cihazı 2,5 sene olacak, yoğun bir şekilde, çift simli iş telefonu olarak. Günlük 1 saati aşkın görüşme, ekstra bir sürü uygulama gibi
Batarya performansım öğleni bulmadan bitiyor. Bununla ilgili dışardan batarya değiştiren veya fiyat alan oldu mu ? Servise göndermek istemiyorum. Gittisi geldisi çok uzun sürecektir.
-
Netflix
-
Senin pil ölmüş. Benimki hala günü çıkarıyor ertesi güne kalıyor desem yeri. Hafif kullanıcıyım. Serviste değiştir bence parasal fark olmazsa.
-
Dışaridan değiştireceksen seni batarya öneririm. Ama servisle arasında 200 TL falan oynarsa eğer direkt serviste orjinal batarya ile değiştir
Nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X