ayarlar kilit ekranı uyku kısmında asla seçemeği mevcut |
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (612. sayfa)
-
-
İnan Müteşekkirim.
İnsan her gün baktığı şeyi bazen göremiyor.
30 sn de imiş, 5 dk ya çıkardım. yetmez ise ASLA yı seçerim sonra.
-
Telefona bildirimler gelmiyor, telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Sebebini bilen var mı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 18 Nisan 2022; 22:3:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar, Uygulamalar, burdan bildirim yazın bunun verilerini temizleyin ve durmaya zorla dedikten sonra tekrar bildirimlerinizi atayın. Bu sekilde bir deneyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler. Uygulama tercihlerini sıfırla diyorum değil mi?
-
Temizleyici kısa yolunu çalıştırınca temizleme yapıyor bitince direkt reklam çıkıyor. Bu yoktu önce yeni olmaya basladi sadece temizleyicide Tum reklamlar kapali hem Google hemde Xiaomi uygulamalarının ayarlarında .sizdede bu cikmaya başladımı 5, 10 kere deneyince kesinlikle reklam geliyor.
Çok teşekkür ederim. 👍
Benim aylardır çalışmıyor
Arkadaşlar... Type-C usb bellek takıp kullanan oldu mu hiç?
-
-
Bu da işimi görür evet. Teşekkür ederim. Elimde 64gb bellek var. Acaba destek kaç gb bilginiz var mı?
-
Sıkıntı yok okur genelini 256GB Usb belleğe kadar desteği olmasi lazım.
Bense bundan kullanıyorum yıllardır
Yardımlarınız için teşekkürler.
-
Üzücü bir durum ama 2 yılın ardından şarj soketiyle cebelleşmeye başladım. Garanti dolduğu için önce gittim 350 tl ye orjinal şarj soketi taktırdım. 1 ay sonra cihaz yine şarj almamalara hızlı şarja geçmemelere başladı. Tekrar götürdüm şarj filmi yenilettim. Dün yine aynı problem bu sefer telefondna şarj alma sesi geliyor ancak sağ üstte şarj oluyor ibaresi yok. Gece yatmadan %13 şarjla telefonu şarja bıraktım ve telefonu kapattım. Sabah telefonum %0 şarj ibaresi verdi ve açılmıyor. Servise yine bıraktım bakalım ne diyecekler bu sefer. Anakartta problem varsa artık hiç uğraşmayıp yeni bir telefon bakacağım. 4K video çekebilen OIS EIS desteği olup titreşimsiz video çekebilen,aynı anda 2 uygulama çalıştırma özelliği olan Xiaomi tarafından tercihlerim neler olabilir ? Bütçe 6-8k
-
Merhaba,
Kilit ekranında sola kaydırınca "Duvar Kağıdı Döngüsü" çıkıyor. Aynısı Poco x3 de de var.
Bunu nasıl pasif edebiliriz ?
-
Buyur kardeşim video ile yapabilirsin
Umutyoutubexiaomilerde gelen yeni güncelleme sonrası kilit ekranındaki sol taraftaki flash ın gitme sebebi duvar kağıdı döngüsü nasıl kapatılır gösterdim. LİKE ATMAYI UNUTMAYIN #xiaomi #xiaomiredminote8pro #xiaomi duvar kağıdı #xiaomi duvar kağıdı kaldırma #xiaomiayarlar #xiaomi #xiaomi #xiaomi #xiaomi #xiaomi #xiaomi #xiaomi #xiaomihttps://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DA1cBv8ysFKs%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGNPTnZQGIhAQ2pDUe9n2lSyNj5hDwPL4MgFy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X