Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.551
Cevap
242
Favori
1.110.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Google arama uygulaması mı bu?

• Notrinova N kullanıcısına yanıt

Malesef bu özelliklerde o paraya telefon yok. Note 11 pro'da 4k çekimi bırak 1080p 60fps bile yok Fiyat 7k-8k

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Bölgeyi Türkiye yap. Olmazsa Duvar Kağıdı döngüsü uygulamasını komple kaldır. Ben kaldırdım sorun olmuyor. Sonradan yüklenebiliyor da zaten apk olarak

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Pro+ da var bu yüzden Note 11 Pro düz alınmaz. ya 10 bin bayılacaksın 5G li Pro+'a ya da Note 10 Pro alacaksın ama Note 10 Pro'daki EIS o kadar leş ki paraya yazık dedirtiyor. Elde kalan 120 Hz hızında ve güneş altında çok efektif çalışan 1200 nits parlaklık değerine sahip Amoled ekranı.

• Notrinova N kullanıcısına yanıt

Cidden istenen paraya verilen hizmet içler acısı

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Kendi uygulaması

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu gorusteyim andorid kullanıyorsam yurt dışı 3 4 k alirim fazlasını vermem. Andoridin 4k olanı da aynı 10k olanida aynı benim gözümde. 7 8 k ya çıkıyorsam o parayı yazık etmem en kötü ihtimalle eskide olsa 3 4 k daha koyar dediğim gibi yazık etmem gider 11 alırım 5 sene taş gibi kullanır atarım. En azından param çöpe gitmez. Videosuymus sallantiymis. Takılmasiymis,yok güncelleme sonrası format yedek bilmem ne uğraşmam. Al iPhone al adaptör. Sonra gelipte form sayfasına bile girmem :). Kısa ve öz 8 k vereceksiniz koyun ustun gidin iPhone alın. Faissiz pesin krediler var çekin 5 k azar azar ödeyin göze bile batmaz :)

• Blokada kullanan var mı acaba? Birkaç gündür hiçbir reklamı engellemez hale geldi kendiliğinden. Uygulamayı son sürüme de güncelledim ama hangi blok listesini seçsem de hiçbir sitede engelleme yapmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba note 8 pro kullanıcısıyım bluetooth problemı yasıyordum kopmalar cıhaz goruyor ama program actıgım zaman gormuyordu felan sunları degıstırerek cozdum sorun yasayan varsa deneyebılır gelıstırıcı seceneklerı acıp resımdekıler gıbı yaptım.

AVRCP VE MAP DEGISTIRDIM SORUN COZULDU BILMIYORUM SORUN YASARSANIZ DENEYIN.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElcaseJaws -- 5 Haziran 2022; 19:47:12 >
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• Güncelleme gelen, yükleyen var mı?

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Şimdi indirmeye başladım. Bakalım nasıl olacak

• Yükledim, bir sorun göremedim.

• Sanal ram geldi mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar çok ilginç bir sorunum var. Haylou Bluetooth kulaklık ile telefona bağlanıyorum sadece sağ kulaklıktan ses geliyor. Şimdi diyeceksiniz kulaklıklar birbirleri ile eşleşmemiş defalarca denedim. Kulaklıkla birbirleri ile eşleşik ki üstelik aynı kulaklıkları başka cihazda kullanınca ikisinden de ses geliyor. Ama benim telefondan sadece sağ kulaklıktan ses geliyor. Telefon ayarlarından Bluetooth ayarlarınıda sıfırladım. Ama nafile .
    Daha önce böyle bir sorun yaşayan ve deneyimini paylaşacak arkadaşımız var mı ?

• 44sofu44 kullanıcısına yanıt
    Telefonu başka kulaklık ile, kulaklığı başka telefon ile deneme şansı var mı?

• Telefon aynı marka başka kulaklık ile denendi sorun yok. Kulaklık başka telefon ile denendi yine sorun yok anlamadım o kulaklık o telefona bağlanınca bu sorun oluyor

• 44sofu44 kullanıcısına yanıt
    Valla benim telefon bi hard reset istiyo, nfc çalışmıyor, arabanın bluetooth'una öldürsen bağlanmıyor...

• Bu telefonda type-c kulaklık desteği var mı acaba? Bağlıyorum, kulaklık tuşları falan çalışıyor ama ses gelmiyor. Kulaklık Huawei CM-Q3 ve kardeşimin telefonuna bağlayınca çalışıyor. Onun telefonu da Mi 9T.

Düzenleme: Kullandığım rom'dan kaynaklıymış. Orijinal MIUI rom'a dönünce sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC9D2BAC5 -- 26 Haziran 2022; 0:8:27 >
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] arkadaşlar şu duvar kağıdı döngüsü butonunu kilit ekranından nasıl kaldırabilirim?

• 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.