< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (611. sayfa)
-
-
Netfilx ayarlarının ekran görüntüsünü atar mısın?
-
-
Yürütme özelliklerinde Sd yazıyor galiba. Buraya atmamışsın ama. Senin telefon 8gb Çin'e özel olan model ise L1 yapamazsın zaten hiç bir zaman
-
Miui 13.5 gelecek mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netflix hd değil, nfc bi çalışır bi çalışmaz... Sırf ikinci alan yüzünden elden çıkarmıyorum telefonu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elden çıkarsan ne alırdın mesela? Yeni çıkan telefonlar bile 6-7bin olmuş ki bizimkini de ezemiyor yani :)
-
merhabalar telefonda renk şeması ve ayarları nasıl olmalı acaba ? malum yaz geliyor, gün ışığı altında en iyi performansı hangi ayarda alırım dış kullanımda ?
bir de telefon karanlık modda ekrana daha mı az parlaklık veriyor acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 8 Nisan 2022; 13:1:47 > -
Renk şemasını otomatikte kullanıyorum ben...
Bende şey sorayım.. Acaba orijinal batarya bulma şansımız var mı?
-
Vardır elbet niye olmasın. 150 tl civarı takmasıyla 300-350 istiyorlar.
-
Vivo gördüm mediamarktta 8+4 ram 4999'a lira. Nfc yok ama. O fiyata ikinci el samsung s10 plus veya samsung note 10 lite var nfc'li. Değer mi işte...
-
8 gb olan mı sizin
Hayır 6gb
🙄
Orijinal ama değil mi? Serviste yapıyorlar bu işlemi...
-
Geliştirici seçeneklerinin en altında MIUI optimizasyonu aç seçeneğini kapatsak ne olur? Başka bir telefon konusunda "Kapattım ve telefon hızlandı" vs gibi şeyler yazmış.
-
Xiaomi servise gidersen fahiş fiyat çekerler. Güvendiğin bir telefoncuya yaptıracaksın işte.
-
Telefona custom rom kuran varmı
Bizim telefonda ekranı ben kilitleyene kadar açık kalsın özelliği nerde?
Bulamadım bir türlü, ekrana dokunmayınca hemen kararıyor ve sonra kitleniyor.
Endonezya rom var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Nisan 2022; 19:45:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X