Xiaomi değil mi bezdirir insanı. |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (187. sayfa)
-
-
Ortalama 30 35 saatte bir şarj a takıyorum 24 saatte şarjı tüketmem mi gerekiyor gerçek ekran süresini görebilmek için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence bu tür şeylere takılmayın. Ekranı hiç açmadan da pil bitebilir. Pili doldurduktan sonra misal tamamen oyun oynadığınızı, ve veya video izlediğinizi varsayalım. Bu sefer pilliniz daha çabuk bitecektir. Öte yandan tuş kilidini iptal edip ekran kapanma süresini sınırsız yapın. Cihazı kenara koyun ve pilin bitmesini bekleyin. Çok uzun ekran süresi alacaksınız. Yani genel olarak bakıldığında ekran süresi ölçüt olarak alınabilecek bir kavram değil. Sadece kabaca bir fikir versin diye kullanılabilir. Sizin alışkanlıklarınız farklı olduğu için o süreleri alamayabilirsiniz. Bir başkası da şarja 35 saatte bir takamayabilir. Şunu takip edebilirsiniz. Aynı alışkanlıklarınız ile eskiden 35 saatte bir şarja takıyordunuz şimdi 30 saate düştü Ya piliniz yaşlandı ya da cihazda çok enerji tüketen bir durum oluştu denilebilir. Aynı şey ekran süresi içinde söylenebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gsm Battery uygulamasını kurun. O size tam dolumdan boşalana kadar kaç saat ekran süresi alacağınızı gösterir.
-
2 gündür nfc çalışmıyor. Daha önce başına gelen ve çözümünü bilen var mı?
Operatörüm telekom hocam ama uzun süredir hiç kapanmadı telefon sanırım sorun çözüldü
Eşimin hattı da Telekom. Problem devam ediyordu. Cihaza en sonunda el attım ve lineage os 18.1 ile devam ediyorum. Üç gündür çift hat ile uzun görüşmeler yapıyorum. Şu an için problem yok. Gelişme olursa haberdar ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Ben telefonu alalı 2 sene oldu.artık pil eskisi gibi uzun süre gitmiyor.Orjinal pil değişimi yapan var mı ve fiyatını bilen acaba?
-
Kullanıp memnun kaldığınız rom var mı? Özellikle kamera ve batarya olarak
-
Ben yaptırdım GENPA teknik servis 350 TL pil ama 3 5 gün bekliyorsun 150 lira verirsen 1 saatte veriyorlar
Bende 2 yıldır kullanıyorum telefonu daha önce de yaşadım bi kaç kez ama son 1 haftada 2 kez aynı şey oldu çözümü nedir acaba. Çözüm bulan olursa bilgilendirsin lütfen.
Arkadaşlar telefonla biriyle konuşurken arada bir kendiliğinden kapanıyor bunun çözümü nedir
Bende de Redmi Note 8 var. Çok nadir olarak bende de bazen böyle oluyor.
Son 1 haftadır volte sorunu yaşıyorum bende.vowifi çalışıyor internet 4.5 g sıkıntısıs ama volte simgesi gelmiyor.Vodafone u aradım ayarlarımı sıfırladılar yeniden volte yi açtılar olmadı.Gizli kodlar ile volte ve vowifi yi enabled ve disabled ettim olmadı. En sonunda format atacağım.Benzer sıkıntısı olan ya da çözüm bilen varmı?
Bende simge geliyor. Hatta VoLTE'yi Turkcell'e SMS atıp kapattırıyorum sürekli. Kendi kendine bir kaç ayda bir VoLTE tekrar aktifleşiyor. 2G zor çekiyor zaten. VoLTE çekmediği zaman daha kötü oluyor bence. O yüzden mevcut lokasyonumdan dolayı kullanmıyorum.
Arkadaşlar elinde anakart vs yani özetle telefonu çöp olmuş biri varsa satın alabilirim. Satan arkadaş özel mesaj atsın lütfen
Merhabalar, hızlı şarj için onerebilecegini kablo var mı? Bazı kabloların yorumlarında olumsuz yorumlar gördüm
Arkadaşlar cihaz son 2 gündür bazen hızlı şarj oluyor bazen olmuyor soketi değiştirdim, orjinal şarj aldım son sürümü yeniden yükledim yine aynı ne yapabilirim?
Arkadaşlar şebeke sorunu yaşayan var mı?
Gün içinde 1.arama meşgul 2.arama bazen 3.aramada telefon çalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X