< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (185. sayfa)
-
-
Android 12 alacak mı bu cihaz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ghost Ekran Sorunu yaşayan muhakkak Dead pixel fix uygulanmasını 2 3 çalıştırırsa geçiyor. 3 sefer felan ghost screen oldu telefon bu şekilde düzelttim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda 2. El 64 gb note 9 pro alarak aranıza katıldım. Cihazın çok büyük olması dışında her şeyden memnunum.
Yalnız ufak bir sorunum var. Alalı 3 haftaya yakın oldu ve işim gereği çok sık telefon görüşmesi yapıyorum. Şimdiye kadar iki görüşmenin ortasında telefon kapanıp açıldı. Ama normal kapanıp açılma gibi uzun sürmüyor, miui yazıp 7-8 saniyede geri açılıyor telefon. Bu kronik bir sorun mu? Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
Bende ekran yansıtmaya olurdu.
Ben de 1.5 yıldır kullanıyorum, aynı sorunu şimdiye kadar 7-8 kere yaşadım. Muhtemelen kronik bir sorun, çözümünü bilen varsa seviniriz..
iyi günler red mi note 9 un dokunmatiğine birşey oldu. düzgün çalışmıyor ne yapmam lazım. şimdi kapadım
-
bu red mi note 9 larda neden hep dokunmatik sorunu var.
-
Note 9s 128gb versiyon 9 pro ya nazaran çok daha stabil bir telefon sanırım. En ufak sıkıntım yok ama yakında değişeceğim hedef büyük.
Note 9s konusuna da kimse bir şey yazmıyor takip eden bilir.
-
Merhabalar,
Arkadaşlar bende Redmi Note 9s kullanıcısıyım.
MIU 12.5.3.0 güncellemesi sonrası telefonun şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Yeni güncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
Herkese teşekkürler
-
Flaş ı açınca , telefon kasasının etrafından ışık saçılıyor.. Sanki arka kapaklar yandan açılmış gibi.. Elleyince açıklık var mı yok mu belli değil ama flaşı açınca diktörgen telefonun her yeri ışık saçıyor. Böyle problem yaşayan var mı ?
-
Yazınızı görünce denedim evet bende de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi om3rr -- 6 Nisan 2022; 3:58:33 >
Normal bir şey mi acaba bu ?
-
Açıklık yok arka kapağın en uç kısımlarında muhtemelen boya az o yüzden ışık gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana normal geldi sanki o köşe kısımları saydam gibi
note 9 pro nasıl alınırdı beyler alooo
Beyler bazı note 9 prolar 6+1 ram bazıları 6+2 ram görülüyor neye göre bu fark var, ayrıca bir renginin de arka kamera şekli değişik. bazı satıcılar redmi note 9 pro max modelinin olduğunu ve kamerasının daha iyi olduğunu falan söylüyorlar nekadar doğrudur böyle bir şey, cihazı 2. el olarak almayı düşünüyorum nelere bakmak lazım alırken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byakuya23 -- 13 Nisan 2022; 10:56:54 >
Dahili hafızasına göredir o. Türkiye'de varmıymış max modeli. Herneyse farketmez aynı şey. Fiyatına bağlı. Elimde var ve şu koşullarda değiştirmeye hiç niyetim yok lakin yeni bir cihaz almak zorunda kalsam ilk seçeneğim olurmuydu bilmiyorum. Herşey fiyatına bağlı.
-
Arkadaşlar mi kumandayı bir türlü çalıştıramadım. Ne tv'de ne uyduda ne de mi boxda. Başka tel kamerası ile kontrol ettiğimde kızıl ötesi ışığı gözüküyor ama tepki vermiyor. Çözüm önerisi olan var mı
-
Mi box ta kızılötesi alıcı yok kullanamazsınız mi kumanda uygulamasını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X