Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
111
Favori
138.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jimmy77

hepsiburada dan yeni aldım telefonu sadece 12.0.5 güncellemesi geldi diğerleri ne zaman gelecek?

12.5.3 Enhanced güncellemesi bile geldi RN 9 Pro' ya eğer OTA yoluyla gelmediyse manuel indirip kurmanız gerekecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enhanced güncellemesi nasıl sizce yapmalı mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: RmznKvcr

Enhanced güncellemesi nasıl sizce yapmalı mıyım
    Yapın güncelleme gayet stabil su ana kadar bir sorun yaşamadım

• Ben şarj dan dolayı yapmaya çekiniyorum siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz

• Nereden indireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RmznKvcr R kullanıcısına yanıt

Birader QJZTRXM 12.0.5 sürümünde iken güvenlik uygulamasında 48 saat in üzerinde yazıyordu ve şarja takmadan 2.5 - 3 gün kullanabiliyordum cihazı. Şuan ki sürüm olan RJZTRXM 12.5.2 sürümünde ise günde 2 defa şarja takıyorum. Karar senin, benim kendi gorusumce eski sürüm daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

Nereden indireceğim.

Mi Download sitesine düştü ise oradan indirebilirsiniz ama bilginiz yoksa ve ya daha önce bu işleri yapmadıysanız denemenizi önermem OTA yolu ile gelmesini bekleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: evrim009

Bu mesaj silindi.
    Daha Türkçe' yi doğru düzgün yazmayı bilmeyen biri bana öneride bulunuyor 🤣🤣🤣 Kimin hayatı olup olmaması kimin haddine kaldı ki benim bütün hayatım forumdan ibaret değil hadi kendi dalgana bak başkasına nasihat vereceğine bir telefon kullanmayı öğren ok? (Dediğim gibi şarja takmayı işte internete girmeyi wifi bağlanmayı vs bilmiyorsan PM den bana sor ben sana bilgi veririm)

• Dostum okudugun yazilar kadarsin daha da boş yapma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: evrim009

Dostum okudugun yazilar kadarsin daha da boş yapma bence.

Sizin okuduğunuz yazılardan okumuştum be demek ki siz BOŞMUŞSUNUZ demek ki boş yapan size ayak uyduruyor olabilirim belki hadi dalgana bak insanların sinirini germe

• Bu arada "Türkçe' yi" diye yazlmaz "Türkçeyi" diye yazilir :D iyi güldürdün ha

• Arkadaşlar şu anda bu telefonu alsam 2-3 yıl idare eder mi?
    Wild Rift ve Pes oynayacam
    + Olarak günlük sosyal medya kullanımı.
    Diğer telefonların fiyatları uçmuş durumda sizce bu telefon uzun bi süre daha idare eder mi?

• evrim009 E kullanıcısına yanıt

"yazlmaz" ve "je" diyen biri mi bana Türkçe öğretiyor :D "yazılmaz" ve "ne" bunlar bu şekilde yazılır iyi güldürdün ha ( )

• uçan_adam kullanıcısına yanıt

2020 yılında tanıtıldıktan kısa süre sonra aldım cihazı yaklaşık 2-3 aydır yedek konumda 1.5 yıla yakın ise ana telefon olarak kullandım telefonun şu anki fiyatı 3600-4000 arası (depolama olarak değişiyor) size tavsiyem 128 GB almanız zira oyun oynayacak iseniz 64 GB bir zaman sonra şişiyor ve sürekli depolama uyarısı veriyor telefonda SD 720G işlemci var ve bence halen bu işlemcinin gideri var kısaca rahat idare eder sizi oyunlarda ne takılma ne de kasma vs olmaz sosyal medyada da üzmez bu telefon (ama bütçenizi biraz daha çıkarabilme gibi opsiyonunuz varsa biraz güncel modellere de bakın derim)

• Çok teşekkürler hocam. Alırsam zaten 128 GB lik alıcam . Ya hocam bi şeyi daha iyi olsun falan derken fiyat 8 binleri buldu sonra bi aydınlanma geldi ne gerek var diye. Bu modellere yöneldim.

• uçan_adam kullanıcısına yanıt

Telefon fiyatları deyim yerindeyse çıldırdı dediğiniz gibi RN 9 Pro tüm ihtiyaçlarınızı rahat karşılar

• Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan_adam

Teşekkürler hocam
    Rica ederim

• Hepsiburada'dan bugün telefonu aldım ve kargoya verildi. Pazartesi geleceğini düşünüyorum. Şuan LgG4 ve Note8Pro kullanıyorum, her iki cihazımdan da genel olarak memnunum ancak lg yi artık android sürümünün bazı uygulamalara yetersiz gelmesi ve bazı uygulamalarda yavaşlıklardan dolayı değiştirmeye karar verdim. Note8Pro yu ek cihaz şekilde kullanıyordum ancak lg yerine note9pro yu asıl kullandığım telefonum olarak kullanacağım için bakalım nasıl olacak.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.