Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.887
Cevap
111
Favori
138.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş nerden yaptım güncellemeyi batarya daha hızlı azalıyor ve abuk subuk yerlerde takılma yapıyor telefon. Çözebilen varsa bilgilendirebilirse çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]
    Bu diğer yazan bölüm nasıl temizlenir beyler ?

• Dosya yöneticisinden MIUI adında bi klasor var onu silince büyük bir boyut gidiyor

• DADAŞ33 kullanıcısına yanıt

Denedim ama aynı hocam

• DADAŞ33 kullanıcısına yanıt
    İçinde fotoğraflar ve videolar olan klasör

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muzafferrccelik M kullanıcısına yanıt

Google cloud kullanıyorum hocam telefonun hafızada hiçbir video resim vs yok sadece uygulamalar var.

Ona rağmen o diğer kısmı dolu.

• 12.5.2 Güncellemesinden sonra NFC ile ödeme yapamıyorum (Akbank)..Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Çözümü var mı arkadaşlar?

• Aynen, o kadar ertelemem rağmen gece kendi yapmış güncellemeyi. Pek memnun değilim.

• Gelen çağrilarda, flaşın yanmasını hangi ayardan açıyorduk ?

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt

ayarlara girin. aramaya "gelen" yazın. ilk çıkan seçenek (gelen arama ayarları)...

• Telefondaki videoları dosya yöneticindeyken aç diyorum sadece ve sadece Mi Video ile açmaya çalışıyor. Ben MX Player ile oynatması için varsayılan uygulama olarak MX Player'ı seçmeme, orada varsayılan uygulama olarak MX Player görünmesine rağmen aç dediğimde her zaman Mi Video ile açıyor. Şu saçmalığı nasıl düzeltebiliriz. Olay MX Player da değil KM Player da yüklesem aynısı oluyor. MX Player ile açmak için anca dosyasının üzerine basılı tutup açılan menüden gönder MX Player dersem alabiliyorum ve bu da pek pratik değil.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Farklı bir dosya yönetici kullanın.

• Bu telefon daha iyi resimler çekemez mi ? En ufak sallantı da bulanık çekiyor. Xperia z3+ bile arabada giderken yaptığım çekimlerde odaklayıp net bir şekilde çekiyordu. Bunda arabayı geçtim elde sallayınca bile bozuluyor resim. Farklı bir uygulama vs kullanan var mı yoksa bu cihazın kamerası bu kadar mı ?

• beyler telefonunda nova launcher kullanan var mı güzel bir teması olan. uğraşan oldu mu

• brk5334 kullanıcısına yanıt

İdare eder. İyi fotoğraflar çekilebilir. Işığa bağlı.

• merhaba arkadaşlar. bende bu cihazı almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşlardın olumlu yada olumsuz görüşlerini merak ediyorum. sizce bu 4000 TL civarına bu cihaz tercih edilir mi?

• Epey vakittir bu cihazı kullanıyoruz. Olumlu yanları olduğu gibi bir takım olumsuzluklarını görmedik değil. Genel anlamda bütün ihtiyacımızı görüyor ve değiştirmeyi düşünmüyoruz. Şu an ki koşullarda bu fiyatlarda Poco x3 pro yu tercih ederdim.

• Arkadaşlar note9 pro telefonum var telekoma geçtim ama volteyi kullanamıyorum.Bu sorunu yaşayan varmı.Telefonu sistem görüyor ve tüm anahtarlar açık ama bir türlü volte simgesi gelmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nihayet Xiaomi Redmi Note 9 Pro diye bir telefonun varlığını hatırladı çünkü 2. partide gelecek denilen MIUI 12.5.3.0 Enhanced Edition en sonunda dün OTA yolu ile geldi Bellek Uzantısı da var fakat sadece + 1 GB artırım yapılabiliyor

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Ben 2020 senesinde yeni çıktıtğı zaman 2999 TL' ye almıştım şimdi 4000 mi olmuş Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] telefona gelirsek o fiyata daha güncel model tercih edilebilir bence bunun modası geçti ama benim için yazılım vs önemli değil dersen gayet iyi iş görür bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Ocak 2022; 11:29:22 >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.