bilgiler için teşekkürler. ben aldığım cihazı bozulana kadar kullanıyorum, mecbur kalmadıkça yeni cihaz almıyorum. bu yüzden detaylı araştırma yapıyorum. |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (182. sayfa)
-
-
dövizin bu kadar oynadığı yerde fiyatlarda oynak oluyor. geçen yıl oğluma M31S almıştım, 2500 TL ye şimdi bu cihaz bile 4000 'e dayanmış. eskiden yeni model çıkınca diğer modeller ucuzlardı. şimdi değeri düşen tek şey güzel ülkemin kıymetli parası TL oluyor.
-
Evet bende baktım da kaç sene önce çıkan Mi A3 bile SD 665 li telefon bile 5000 TL' yi geçmiş teknolojik ürünlere her geçen gün zam üzerine zam Allah yardımcımız olsun işimiz zor
-
Mia3 ana konuya bakarsanız donanım olarak eski. Android 11 icin almak lazımsa da 5 Bin TL ye sıfır kim verir ?
Konudaki kullanıcılar kacakken 1000/1100 tl ye alanlar çogunlukla. Bir kısmıda kampanya ile TR cihazını 1300/1500 TL ye alanlar , hatta daha ucuza.
Cok az bir kısın 2000/2500 TL arası almıştır ama onlarında çogunun garantisi gecen sene kası gibi bitmiş olması gerek.
Mia3 android one son xiaomi cihaz , sorunlu bir cihaz öncekiler gibi. Bu dediginiz fiyatlar mantıklı degil. Samsung A72 vardı bir aralar uygun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok onu biliyorum basit örnek verdim o telefon bile 5000 bandını geçmiş yoksa HD ekrana ve SD 665 li bir telefona artı android 11 i bile sorunlu almış bir telefona para mara verilmez yoksaquote:
Orijinalden alıntı: eg2077
Mia3 ana konuya bakarsanız donanım olarak eski. Android 11 icin almak lazımsa da 5 Bin TL ye sıfır kim verir ?
Konudaki kullanıcılar kacakken 1000/1100 tl ye alanlar çogunlukla. Bir kısmıda kampanya ile TR cihazını 1300/1500 TL ye alanlar , hatta daha ucuza.
Cok az bir kısın 2000/2500 TL arası almıştır ama onlarında çogunun garantisi gecen sene kası gibi bitmiş olması gerek.
Mia3 android one son xiaomi cihaz , sorunlu bir cihaz öncekiler gibi. Bu dediginiz fiyatlar mantıklı degil. Samsung A72 vardı bir aralar uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Ocak 2022; 12:31:39 >
-
Enhanced güncellemesi geldi.
iş yerinde bir arkadaşımda 10 aylık cihaz var. 14 ay garantisi devam ediyor. yetkili serviste yan tuşu değişmiş. 3 Bin tel istiyor. sizce 2.el cihaza bu para verilir mi?
-
Gerçekten hayat şartları her geçen gün zorlaşıyor aynı şekilde teknolojik ürünlere de erişim her geçen gün zorlaşıyor bir tuşa o parayı istiyorlar ise durum daha da vahimquote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76iş yerinde bir arkadaşımda 10 aylık cihaz var. 14 ay garantisi devam ediyor. yetkili serviste yan tuşu değişmiş. 3 Bin tel istiyor. sizce 2.el cihaza bu para verilir mi?
pardon, ben yanlış ifade ettim galiba. arkadaş cihazı ücretsiz tamir ettirmiş. şuan cihazda sorun yok. bana satmak istedi, 3000 TL verirsen sana vereyim diyor. Letgo da 3500 TL ye ilan açtı. bu fiyatlara zor satarsın dedim. sizler piyasayı bilirsiniz diye size danışmak istedim.
-
Ben yanlış anlamışım 🤣 kusura bakmayın telefonun sıfırı zaten 3600 (64 GB) 3500 e satabilir mi bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: mr.isson76pardon, ben yanlış ifade ettim galiba. arkadaş cihazı ücretsiz tamir ettirmiş. şuan cihazda sorun yok. bana satmak istedi, 3000 TL verirsen sana vereyim diyor. Letgo da 3500 TL ye ilan açtı. bu fiyatlara zor satarsın dedim. sizler piyasayı bilirsiniz diye size danışmak istedim.
bu 128 GB, sıfırı 3800-4000 TL arası. ama kimse 3500 vermez. bana 3 bine bırakıyor ama bence o da fazla. bir de benim ikinci elde hiç şansım tutmadı. nereden kimden alırsam alayım bir sorun yaşadım. her ne kadar yıllardır birlikte çalıştığım arkadaşta olsa, ikinci ele güvenim yok.
-
Arkadaslar merhaba ben telefonu yeni aldim(redmi note9 pro). Sarj 100 olunca sarj yazan yerin yaninda sarj isareti kaliyor ve altta tam sarja 25 saat 26 dakika kaldi diyor. Dun gece sabah kadar sarjda biraktim yine 25 saat kaldi diyordu. Herkeste mi böyle veya bunu gidermek icin je yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birşey yapmanıza gerek yok tam şarj olduğu zaman sakince şarj kablosunu telefondan çekebilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: evrim009
Arkadaslar merhaba ben telefonu yeni aldim(redmi note9 pro). Sarj 100 olunca sarj yazan yerin yaninda sarj isareti kaliyor ve altta tam sarja 25 saat 26 dakika kaldi diyor. Dun gece sabah kadar sarjda biraktim yine 25 saat kaldi diyordu. Herkeste mi böyle veya bunu gidermek icin je yapabilirim
Oncelikle 300 iq cevabiniz icin tesekkurler. Diger arkadaslar sorum size sarj oldugunda sarj isaretinin gitmesi veya tam sarj oldu demesi gerekmiyor mu
İlk çıktığında 46 saat yazıyordu. Şimdi 26 saate kadar düştü. Güncelleme aldıkça değişik şekiller yapıyor telefon. Geceden şarja takıp tüm gün kullanıyorum. Telefonun modeline ve ülkeye özel güncelleme yerine, ortaya karışık bir güncelleme alıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu kullanırken şarj su gibi gitmiyorsa ekrana çok takılmayın güncellemenin marifetleri. Düzelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
😁😁😁
Bir şey değil telefon ile konuşulabiliyor internete girilebiliyor ve biliyor musunuz? Oyun da oynanabiliyor telefon kullanmayı bilmiyorsanız forumda işiniz ne? Aklınca laf sokmaya çalışmış 🤣🤣🤣🤣 ama daha komik şakalar yap bu güldürmüyorquote:
Orijinalden alıntı: evrim009Oncelikle 300 iq cevabiniz icin tesekkurler. Diger arkadaslar sorum size sarj oldugunda sarj isaretinin gitmesi veya tam sarj oldu demesi gerekmiyor mu
hepsiburada dan yeni aldım telefonu sadece 12.0.5 güncellemesi geldi diğerleri ne zaman gelecek?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X