Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
111
Favori
138.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncellemeyi keşke araştırmadan yapmasaydım. Rom atma olayı olmadan geri dönemem mi ya. Acaba miui 12.5 enhanced edition nasıl olur umarım düzeltirler. 2 gün giden telefonu 1 gün giden telefona çevirdiler valla.

Not: miui 12.5.2 güncellemesini yapmayın önermiyorum bir sonrakini bekleyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Bende 12.5.1 vardı 12.5.2 geldi yaptım çok kötü telefona kasma eklenmiş pili de öncekine göre çabuk bitiyor. 12.5.2 stabil beta imiş bu nasıl stabil anlamadım valla. Siz nasıl 12.5.4 e güncellediniz sizinki global eu felan mı benimki global TR (12.5.2.0 RJZTRXM)
    Yoksa dışardan mı yüklediniz farklı rom felan.

• DenizGalaxy kullanıcısına yanıt

Benim telefon rootlu. Redmi Note 9 Pro EEA rom unu indirim kurdum twpr den. Telefon bayağı akıcı ve hızlı oldu. Ben memnunum. Ülke fark etmiyor benim için stabil olsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim telefona ekran kapalıyken arama gelice ekran uyanmıyor .Telefon çalıyor ama ekran simsiyah böyle bir sorun yaşayan veya çözümünü bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterio7 -- 22 Kasım 2021; 15:48:6 >
  • 12.5.2.0 RJZTRXM güncellemesini yapanlar eğer piliniz çabuk bitmeye başladıysa ve arada kasma yapıyorsa şunu yapın. Bellek uzantısını(sanal ram) kapatıp (ek ayarlada) kullanmaya devam edin benim daha denemeye fırsatım olmadı zaten 6gb ram yeterli bence gerek yok. Denedikten sonra geri dönüş yaparım. Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGalaxy -- 23 Kasım 2021; 0:59:7 >
  • DenizGalaxy kullanıcısına yanıt
    Bu ayar nerede ben bulamadım

• Selamlar,

12.5 güncellemesinden sonra Instagram anasayfa gönderileri arasında geçiş yaparken tek tek geçmeye başladı. Önceden kaydırma yaptığımda 3-4 tane gönderi birden aşağıya inebiliyordum. Şimdi takıla takıla tek tek geçiş yapıyor gönderiler arasında.

Instagram önceki sürümlerine dönmeyi denedim, 12.5 güncellemesini tekrar kurdum ancak düzelme olmadı. Instagram verilerini temizlediğimde anlık düzeliyor ancak uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda aynı sorunla karşılaşıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır ?

Cihaz Global rom'a sahip 12.5.2 sürümünde.

Şimdiden teşekkürler.

• Ayarlara girin. arama çubuğuna "bellek" yazın. sonuçlar arasından görürsünüz.

-------------------

@Ozika965

Benzer sorunlar bende de oluştu. Fabrika ayarlarına döndürüp sıfırlayınca düzeldi.

-------------------

şarj sorunu sıfırlamaya rağmen devam ediyor.

• Ozika965 O kullanıcısına yanıt

sistem bellek yığını çıkıyor arattırınca

• Bu güncellemeden önce şarjı dolunca 43 küsür saat kaldı yazıyordu kilit ekranında. Bugün bir baktım 26 küsür saat yazmakta. Neyi bozdular acaba. Genel olarak ben cihazdan çok memnunum bir kaç aksaklık illaki var. Samsungdan geçtim. Performans düşüşü yaşamadım.

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-aksesuar/sarj-cihazi/universal-sarj-aleti?k=MDY-11-EZ&qm=1&sra=hpa

Oirjinal Kutu Çıkması diye satılanlar var onlara bakın. Daha hesaplı.

Muadiller hiç bir zaman kaliteli çıkmaz.

• yukardan yarım bildirim geliyo ve ses tamamen gidiyo ses açma tuşuna basınca ses geliyor ama 5 10 dk sonra gene aynı sorunla karşılaşıyorum.

• Herkese hayırlı forumlar, su an internete erisimim çok kısıtlı olduğu icin bir arastirma yapamadim. Miui 12.5 guncellemesinden sonra bir sorun keşfettim. Google chromeda gezinirken mesela bir yere giris yapacam ya da kredi kartimi sececem secemiyorum ekranda cikiyor ama basiyorum basiyorum hic tepki vermiyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

Mesela foruma giriş yapacam. Yaziyorum f harfini bu görüntüde mail adresim cikiyor, tiklanmiyor öyle duruyor. Yani auto fill yapmak icin secim yapamiyorum. Var mi sorunu yasayan ya da cozumunu bilen. Simdiden teşekkür ederim.

• fen0men0 kullanıcısına yanıt
    Evet bu durum bende de var güncelleme sonrası, baya can sıkıcı bu da.

• arkadaşlar merhaba son güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun ahize kısmından çok az ses gelmeye başladı normal telefon görüşmesi, telegram, WhatsApp fark etmeksizin insanları duymakta aşırı sıkıntı yaşıyorum. bluetooth kulaklık ve normal kulaklık takınca normal şekilde duyuyorum. yardımcı olabilirmisiniz?
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakobb -- 7 Aralık 2021; 13:43:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakobb kullanıcısına yanıt

Bende de ahizeden az ses gelmeye başlamıştı. Güncelleme hiç aklıma gelmemişti demek ki ondanmış

• ne yaptıysam düzelmedi. zamanım olmadığı için sıfırlama da yapamıyorum bir sürü belge falan var. hem düzelir mi orası da muamma senelerce xiaomi kullanırım her modelin de illaki bir sorun çıkıyor deliricem artık. telefonla konuşmak eziyet haline geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.