Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
112
Favori
138.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abime hediye alıcam. Fotoğraf, whatsapp, instagram, youtube, twitter ve arcade bazı oyunlar oynayacak... Pubg falan anlamaz bilmez :) Candy Crush'tan hallice diyelim...

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64 GB ile Samsung Galaxy M22 128 GB ya da Samsung Galaxy M32 128 GB arasında kaldım. Bu konu daha aktif olduğu için fikrinizi alayım dedim, hangisini tavsiye edersiniz?

• TaKo kullanıcısına yanıt

Xiaomi redmi note 9s kullanıyorum 1 senedir. Tek hatasını görmedim ne bir kapanması ani ekran kapaması yok. Gözün kapalı alın ama türkiye cihazı olsun.

samsung m32 al hocam illa samsung olsun diyorsan, m52 den uzak dur ama benden tavsiye istersen note 10 pro al (bütçe varsa)

Xiaomi almayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M52 sıkıntısı nedir acaba açıklarsanız seviniriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam m52 lerin sorunu sıkıntısı nedir acaba??

• m serisi batarya odaklı ama performanstanda ödün vermeyen bir seri. m51 gayet başarılıydı, m52 de başarılı ancak 5G özelliği ve 8 GB RAM'i olan, orta üst seviye işlemcili bir telefona konulan 5000 mah'lik batarya bence yetersiz birde kamerasını vasat buldum, onun dışında gayet güzel bir telefon onuda belirtmem lazım ama dediğim gibi kamera ve batarya memnun etmeyebilir (beni etmemişti)

• merhabalar note 9 pro yurtdışı cihaz alıp yorum yapabilecek biri var mı alınır mı bu cihaz. note 10 serisinden sonra imei epey sıkıntılı olduı diyorlar note 9 pro da bu işler nasıl kullanı arkadaşlardan yorum bekliyorum. iyi günler

• Redmi note 7'den buna geçtim. Cihaz güzel hoş ama RN 7 de benim en çok kullandığım özellik olan arama ses kaydını bunda kullanamıyorum. Global cihazlarda yasak mıymış neymiş. Yok mu bunu açmanın bir yolu yordamı sevgili forumdaşlar.

• Merhaba arkadaşlar ikinci el yurtdışı bir note 9 pro aldım. IMEI kaydı henüz yapılmamış 1.5 aylık cihaz, cihazın hakkında kısmında miui sürümü 12.03 yazıyor güncelleme ye bakıyorum güncelleme gelmiyor. Daha güncel bir sürüm için güncelleme çıkmadı mı en güncel sürüm bu mu?
    Birde süresi dolana kadar IMEI kaydı yaptırmayı düşünmüyorum. Süresi bitince PC ye bağlayıp kendimiz yapabileceğimiz Bir yazılım falan var mı IMEI kaydı için.
    Kamera için gcam nasıl kuruyoruz birde

Teşekkürler
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 22 Şubat 2022; 14:45:58 >

• Arkadaşlar merhaba.
    Benim sıkıntım şu. Birinci bölümde Spotify da müzik dinlerken ikinci bölüme geçiş yaptığımda akıllı saat bağlantısıda dahil gerşey kesiliyor. Müzik duruyor vs vs. Bunun devam etmesinin bir yolu var mı?
    Cihaz yurtdışı.

• Redmi Note 9 Pro cihazına (Global) dün MIUI 12.5.4 güncellemesi geldi lakin değişen pek bir şey yok gibi güvenlik güncellemesi gibi duruyor

• Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

• Bize niye gelmiyor hala android 10 miui 12.0.3

• Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] Yedek Ram geldi

• Millet bende yurt dışı xiaomi redmi not 9 pro telefon var 1 hattında imei kaydı var 2. Imei kaydı yapabiliyomuyuz

• erfc20 kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi vermeyeyim ama tek imei kaydı yeterli oluyordu galiba. Yani kayıt ederken 2 imei de kayıt oluyordu diye biliyorum

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt

ya bende çift sim kart var 2. sim kart çalışmıyor malesef

• Arkadaşlar bu diğer kısmındaki 8 küsür gb dosyayı nasıl silebilirim?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]resim yükle - hızlı resim
    54b0bf11 4ed0 451e b6f2 bd1fb309660d
    https://imgyukle.com/i/EqETeR

Bir de önerdiğiniz sorunsuz çalışan bir rom var mı? Eskiden eu çok iyiydi şimdi çok fazla takılma, ısınma ve sarj sorunu var

• Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]telegraph
    Xiaomi Telefonlarda "Diğer Depolama" Kısmı Nasıl Temizlenir?
    https://telegra.ph/Xiaomi-Telefonlarda-Di%C4%9Fer-Depolama-K%C4%B1sm%C4%B1-Nas%C4%B1l-Temizlenir-02-21

şurayı inceleyin..rom olarak da Endonezya yı öneririm..eu dan daha iyi..1 aydır kullanıyorum..(12.5.4)

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.