Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.884
Cevap
114
Favori
136.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iyi forumlar sizlere bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim telefonda yakınlık sensörü çalışmamaya başladı özellikle de konuşma esnasında ekran kapanmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan var mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 512 gbden fazla takan oldu mu? 512 olarak ne önerirsiniz?

• mavilim_ M kullanıcısına yanıt

Ahizenin aşağı tarafında yakınlık sensörü var o bölge tozdan dolayı kapanmış olabilir ben orayı temizlettim düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ33 kullanıcısına yanıt
    Temizlettim derken siz kendiniz mi yaptınız yoksa ehil birine mi yaptırdınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim_ -- 5 Ocak 2023; 21:23:19 >
  • Merhabalar, son zamanlarda ekran dokunmatiği kendi kendine basılı kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 6 Ocak 2023; 11:33:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu PC'ye taktığımda şarj oluyor, takıldı sesi geliyor ancak ne PC nede MiPCSuite telefonu ne yaparsam yapayım GÖR MÜ YOR ! Telefonun giriş ekranında çıkması gereken (Cihazı nasıl kullanmak istersiniz Veri aktarımı/Şarj/Foto Aktarımı vs.) seçenek menüsü d gelmiyor. 6 farklı kablo denedim, geliştirici modunu açtım, hata ayıklamayı açtım, driverları güncelledim, manuel driver yükledim nee yapılabilecekse herşeyi yaptım ama GÖRMÜYOR ! Bunun çözümünü bilen bir insan evladı varsa ne olur cevap versin.

• Jungian_Shadow kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz program artık güncellenmiyor. son sürümü 2015 yılına ait

Çalışmaması bundan kaynaklı olabilir.

alternatif olarak şunu kullanabilirsiniz:

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]www.fjsoft.at
    MyPhoneExplorer | Functions
    https://www.fjsoft.at/en/

Bildiğim kadarıyla xiaomi nin kendi yazdığı pc suit uyglaması yok. Böyle 3. parti yazılımlar var. Bahsedildiği gibi büyük ihtimalle sürümü uyumlu değildir. Bİlgisayara bağlantı için bilgisayarınızın telefon uygulamasını deneyebilirsiniz.

• Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

2.5 yıllık Note 9 Pro cihazımda MIUI TR 12.5.4 sürümünü kullanıyorum. Aldığımdan beri orijinal şarj aletiyle şarj ettim. Wi-Fi ekran sürem bu şekilde. Halen gayet akıcı. Telefonun büyük ve ağır olması haricinde hiçbir şikayetim yok.

• Note 9 pro kamera ağır çekimde 720p 960fps de 10 saniyelik video da yeşil ekran sorunu başladı. Özellikle mıuı 13 güncelledikten sonra oldu. Çözüm bilen var mı acaba?
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

Bu hata ortaya çıktıktan 1 hafta sonra telefonu son yolculuğuna uğurladık...

• usb U kullanıcısına yanıt

kayıt için sd kart mı kullanıyorsunuz? bende de aynı çok incelemedim ama.

• zero-man kullanıcısına yanıt

Telefon hafızası kaydediyor, yüksek hızlı kart taktım gene olmadı . Hala yeşil video oluyor.

• Kardeşimde redmi 9c var. Telefonun hattı bazen çekiyor bazen çekmiyor. Ayrıca miu güncellemelerinde ağa bağlanamadı diyip yapmıyor

• usb U kullanıcısına yanıt

Aynısı bende de oluyor. Uygulama bozulmuş sanırım. 960fps yerine düşük olanı denemiştim ama sd kart kullanıyorum. Çıkartıp denemedim hiç.

• Arkadaşlar alarmlar sanal gerçeklikte engellenir yazıyor ve alarm çalmıyor, bunun çözümü nedir?

• En fazla 33 w mi şarj olur? bu mesela olur mu. nasıl güveneceğiz, yorumlar karışık.

farklı marka alsak ne olur aynı watt ve amper?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Xiaomi 33W Turbo Şarj Aleti Seti Type C 3A Qualcomm 3.0 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-33w-turbo-sarj-aleti-seti-type-c-3a-qualcomm-3-0-pm-HBC00000TULZS
  • Redmi Note 9 Pro nun anakartını değiştiricem, telefon sağlam, sadece anakartı fabrika hatasından gitti. Anakartı değiştirmek telefonun ömrünü aşırı derecede kısaltır mı ? Kaç para isterlerse değiştirmelerini kabul etmeliyim ?

Anakartı değiştirsen bile fiyatı ne kadar sorunsuz mu bulduğun yeni anakart, bunlar önemli ayrıca kart değiştiği için haliyle imeiler de değişecek..Yani işçilik ve fiyat çok önemli nokta burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Mart 2023; 18:11:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Kişisel düşüncem farklı marka olabilir ama daha yüksek volt ve amper olmasın çünkü telefon ona göre konfigürasyon yapılmıştır sonra ısınma sorunları ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz ayrıca farklı marka dediğim güvenillirliğini kanıtlamış markalar neden olmasın... Hatta denedikten sonra burası ile paylaşırsanız diğer arkadaslara da rehberlik etmiş olursunuz... İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim_ -- 28 Mart 2023; 14:47:56 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.