< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (190. sayfa)
-
-
ben de hiç olmuyor :/
hangi uygulamalarla kullanıyorsunuz mesela?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfbank ile 3 ayrı pos cihazında sıkıntı yaşadım. Önceden temassız ödeme alırken sıkıntısız. Pos cihazı dıt dıt diyor kartı tanımıyor gibi tepki veriyor.
Telefon ile nfc açık vakıfbank seçili mobil temassız ödeme de bu şekilde sıkıntı yaşıyorum. Diğer bankaları denemedim onlarda da sıkıntı var mı diye. Telefon kaynaklı mı banka kaynaklı mı anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android ana güncellemelerde (11'den 12'ye gibi) mutlaka telefonu sıfırlayın.
Xiaomi yazılım yönünden çok sorunlu.
-
Ya sizler andoid 12 MIUI 13 sorunlarını konuşuyorsunuz bende durum hala adroid 10 MIUI 12.3 müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum
Garantisi bitmemişse servise yollayın yeni yazılım yüklesinler.
Garanti bitmiş ise yaşadığınız yerdeki telefoncular da yeni yazılım yükleyebilirler.
-
Anakart servisten değişti 11 vardı sonra bu şekilde geldi müşteri hizmetlerini aradım 2-3 hafta bekleyin güncelleme gelir dedi gelmedi hicbirsey
Güncelleme ayarlarında "güncellemeleri önceden al" seçeneği açık mı?
android 11, 2021 kasım ayında gelmişti sanırım, üzerinden çok geçmiş ve 12 gelmek üzere.
android 10 üzerine doğrudan 12 alır mı bilemeyeceğim ama tekrar servise gönderin bence.
genpa'ya yollayın. en düzgün çalışan servis o.
çeşitli illerde şubeleri de var, elden de verebilirsiniz.
-
Bahsettiğiniz kisim açık degilmis açtım bakalım anakart genpada değişti hocam oradan bu şekilde geldi
Şuan nfc ile Akbank ve teb kart seçili kullanarak ayrı ayrı ödeme yaptım mobil temassız ödeme. Onay verdi sıkıntısız ilk seferinde onayladı. Bu durumda telefonda sıkıntı yok. Demek ki sıkıntı bankada vakıfbank onay vermiyor.
Benim telefonda miui12.5 de kaldi guncelleme gelir mi?
Merhaba arkadaşlar,
Eskiden WhatsApp durum mesajlarını
aşağıdaki şekilde görebilirdim, telefona ımei atıldıktan sonra göremez oldum.
Bu sorunu nasıl düzeltme bilirim
Bootloader kilidini kaldırmadan MIUI yükleyen varmı yeniyim bu işte karsilasacagim problemler nelerdir
Fikri olan yokmu arkadaşlar
Telefonun kronik sorunu var mi?
Birde bazı redmi lerde arama yaparken ekranın kararmasini sağlayan sensör (adını tam hatırlamıyorum) sıkıntılı imiş bunda da var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nadiren de olsa var. Xiaomi, redmi poco cihazlarının çoğunda mevcut en ucuzunda, en pahalısın da. Redmi note 9 pro kullanıyorum. Redmi note 8 de bu sorun daha çoktu
Peki hocam bu ghost touch olayı yaygın mi
İlk defa duyuyorum, hayalet dokunma gibi birşey mi, yani dokunduğun da tepkime vermiyor gibi birşeyler mi
Hocam bazı kullanıcılar kendileri ekrana dokunmadiklari halde tıpkı dokunmuş gibi tepki verdiğini belirtiyorlar geçmişteki xiaomi modellerinde de vardı note 9 pro da da karsilasilmis bir durum
O dediğini redmi note 8 de yaşadım, ilk aldığım miui11 sürümünde ayda 4 5 oluyordu. Kendi kendine wifi mobil veri ekranı kitleyip açması parlaklık vs aklına gelen tüm saçmalıkları yapıyordu.
Bu durumu note 9 pro da yaşamadım ben cihazı yeni aldım sayılır 2. El Resmi kayıtlı 6 aya yakındır kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMiRLiVAx -- 29 Ekim 2022; 20:34:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X