< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (191. sayfa)
-
-
Hayırlısı diyelim, bende cihazı 2. El 6-64 garantisi bitmiş modeli 2200 liraya hızlı şarj olmadan almıştım 6 ay oluyor. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım, redmi note 8 den geçtim, önceki telefonuma göre hiç bir sorun yaşamadım, şarjı, performansı, kameraları, şebeke çekimi . Normal bir kullanıcıyım basit oyunlar ve genellikle fotoğraf, youtube için kullanıyorum. Lafın kısası redmi note 8 E göre şarj dolum süresi ve kamera olarak tatmin etti beni.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullanın bizde yeterince araştırıp karar veririz inşallah musadeniz olursa aklıma gelenler için sizi etiketlerim yine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MIUI GLOBAL 12.5
Hâlâ 13 gelmedi... Güncelleme için bir ayar gerekiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aralar tekrardan güncelleme dağıtılmaya başlanmış, Farklı modellerde. Güncelleme bana da gelmedi 9 pro kullanıyorum TR cihazı.
bugüne kadar bu dahil 5 adet xiaomi telefonum oldu ve bu hariç hepsini severek kullandım. bunun yüzünden xiaomi'den soğudum gittim a33 5g aldım dün..
-
Peki bu güncellemeyi indirip sd karta atıp telefona kurabiliyormuyuz? Kuruluyorsa nereden indirebiliriz...
Sonunda güncelleme geldi tr rom 2.7 gb ama global rom 4.6 gb neden bu kadar farklı... Globalde fazladan ne var bilen var mı?
Sizce hangisini kurmalıyım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besthawk -- 26 Kasım 2022; 16:50:47 >
Ne sıkıntı yaşadınız hocam?
Benim telefon Türkiye romu ve güncelleme yok diyor. Parti parti mi güncelleme veriyorlar.
Bana yeni geldi
Bize ne gelen var ne giden
Arkadaşlar selamlar.. Kardeşimde bu telefon var. Telefonu yeniden başlatmış ve şuan telefon açılmıyor. Siyah ekran var.. ses kısma ve güç tuşuna basınca da bir şey olmuyor.. veya ses arttırma ve güç tuşuna.. ekran tamamen simsiyah açılmıyor görüntü hiç yok.. sizce sorun ne olabilir ? sapa sağlam telefon durduk yere açılmıyor. Benzer sorunu yaşayıp çözen var mı ?
-
en çok ekran dokunma hassasiyetinde vee ikinci olarak parmak izi hassasiyetinde yaşadım. eski telefonum redmi note 7 bile bu konularda note 9 prodan daha iyiydi..
-
Anladım hocam. Ben yazılımsal veya donanımsal bir sıkıntı yaşamadım. Hocam telefonun bataryasını değiştirecem de yetkili serviste mi değiştireyim, telefoncuda mı? (Telefonu alalı 2.5 yıl oluyor. Garantisi bitti.)
garantisi bittiyse nere uyguna değiştiriyorsa oraya yaptır bence. ama orjinal olmasına dikkat et
-
Onu nasıl anlayacaz hocam. Servis orjinal takar ama telefoncunun orjinal taktığını nasıl anlayacaz? Telefoncu, sıradan biri değil, tanıdık ama nasıl güvencez.
yani güvendiğin biriyse sorun olmaz ya da orjinalini servisten alman lazım
-
Yurtiçi Redmi Note 9 Pro 6/64 Joyeuse kullanıyorum. MIUI 13 TR güncellemesi geldi. Sizce güncelleyeyim mi? Kullananlar varsa yorum yapabilir mi? Teşekkürler.
-
Bu sabah bendede gelmiş güncelleme ancak ilkler arasına girmeyim bu defa dedim :) İllaki güncelleyenler olacak, bilgi paylaşanlar olacak bir bakalım , umarım sorun vs. yaşanmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X