Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrax46

Android 4.4 gelecek mi bu cihazlara ?

MTK kodları verdiktren sonra ben geleceği yönündeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

root ?

http://en.miui.com/forum.php?mod=misc&action=attachcredit&aid=105222&formhash=ff92ff1e

bu dosyayı indirip rom atar gibi atıp daha sonra araçlar kısmından güvenlik app girip root yetkisi verebilirsiniz.
  • Zopo kitkat güncellemesini verdi :) Sıra Xiaomide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrax46

Zopo kitkat güncellemesini verdi :) Sıra Xiaomide.

inşallah bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

quote:

root ?

http://en.miui.com/forum.php?mod=misc&action=attachcredit&aid=105222&formhash=ff92ff1e

bu dosyayı indirip rom atar gibi atıp daha sonra araçlar kısmından güvenlik app girip root yetkisi verebilirsiniz.

sayfa hata veriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

quote:

root ?

sayfa hata veriyor.

https://mega.co.nz/#!RA0ATDYZ!ENVOOkXYKtCQMIRLfjWXIbBA1C96jZ4g6mb_qFF2vgk

• Arkadaslar bu telefonda kablosuz ekran aktarma özelliği var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün itibari ile red mi note aldım... nasıl türkçe yapabılırım... hıc bılmeyen bır kısıye ızah edecek bır sekılde yonlendırırsenız memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-oni-N

gün itibari ile red mi note aldım... nasıl türkçe yapabılırım... hıc bılmeyen bır kısıye ızah edecek bır sekılde yonlendırırsenız memnun olurum...

kısa sürede bu konu için bi rehber yayınlayacağım burada ama şöyle kısaca bahsedecek olursam yukarda linkten multi lag rom indir sd karta at güncelleme app den alttaki üç çizgiye bas ve oradan sd karttan romu seç yükle bu kadar basit
  • quote:

gün itibari ile red mi note aldım... nasıl türkçe yapabılırım... hıc bılmeyen bır kısıye ızah edecek bır sekılde yonlendırırsenız memnun olurum...

Turkun dilinden inceleme bekliyorum

• merhaba arkadaşlar bende nexus 4 var. Xiaomi redmi Note mtk işlemcili 8 çekirdekli olan cihaz ile takas etmek istiyorum bir kişi ile de anlaştık gibi birşey. Acaba bu takası yapsam mi? Nexus 4e oranla nasıldır cihaz lütfen bilgi verin bana.

Takasa değer mi performans olarak aynımıdır nasıldır
  • kısaca bahsedeyım... HTC One X den gectım ... Sırf MIUI denemek ıcın aldım desem yalan olmaz...
    Benım standartlarım ıcın (HTC One X Buyukluk sınırımdı) telefon devasa ve agır... TR dıl destegıne gecersem detaylı yorum yapacagım :D

Edit : AnTuTu skoru merak eden varsa 30000 aldım ılk halıyle :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-oni-N -- 16 Temmuz 2014; 20:25:48 >
  • quote:

kısaca bahsedeyım... HTC One X den gectım ... Sırf MIUI denemek ıcın aldım desem yalan olmaz...
    Benım standartlarım ıcın (HTC One X Buyukluk sınırımdı) telefon devasa ve agır... TR dıl destegıne gecersem detaylı yorum yapacagım :D

Edit : AnTuTu skoru merak eden varsa 30000 aldım ılk halıyle :S

30000 mi ben 25 alıyorum :(
  • yahu hocalarım canlarım ciğerlerim dostlarım forumdaşlarım bu telefondan nereden buluruz ?
  • az kaldı telefonu parcalıyacagım.. ne yaptım ettım TR yapamadım...
    Power + Ses Kısma tusuna basıp Resetlıyım dedım... Cınce bır menu geldı... orda ne yaptıgımı bende bılmıyorum... Sonrasında bataryayı cıkarttım... Telefon Menulerınde gezerken devamlı ana ekrana atıyor... cıldıracagım... Yere vurmama az kaldı...

Benı yonlendırebılecek bır arkadas varsa numaram 0 505 674 33 94
  • quote:

az kaldı telefonu parcalıyacagım.. ne yaptım ettım TR yapamadım...
    Power + Ses Kısma tusuna basıp Resetlıyım dedım... Cınce bır menu geldı... orda ne yaptıgımı bende bılmıyorum... Sonrasında bataryayı cıkarttım... Telefon Menulerınde gezerken devamlı ana ekrana atıyor... cıldıracagım... Yere vurmama az kaldı...

Ayni derdin mi3 versiyonu bendede var..

• quote:

Orijinalden alıntı: madenci274

quote:

az kaldı telefonu parcalıyacagım.. ne yaptım ettım TR yapamadım...

Ayni derdin mi3 versiyonu bendede var..

devamlı masaustune atma konusu mu yoksa TR olmayan dıl konusumu ?
  • Tr ye cevirme konusu..guya cok iyi anlayan telefon benim isim diyen adama goturdum yapamadi

• quote:

Orijinalden alıntı: madenci274

Tr ye cevirme konusu..guya cok iyi anlayan telefon benim isim diyen adama goturdum yapamadi

Hala ing mi kullanıyorsunuz? İstanbuldaysanız yardımcı olurum.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Yok usta maalesef kutahyadayim..bir ogretmedin sunu basit yoldan trye cevirmeyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.