Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madenci274

Yok usta maalesef kutahyadayim..bir ogretmedin sunu basit yoldan trye cevirmeyi

Multilang romu telefona atacaksın, güncelleme kısmına tıklayıp rom dosyasını göstereceksin. Bu kadar, basit aslında.
  • Elimdeki verileri paylasıyım dedım...

Masaustune atma olayı aynı sekılde devam edıyor...

Power + Ses acma tusu ıle gelen CWM benzeri arayuzden update etmeyı denedım...
    Wipe Cache ve Wipe Data yaptıktan sonra kurayım dedım...
    Soyle bır mesaj ıle karsılastım : error : partition table not match. installation aborted.

sanırım bu sorunu cozersem RedMi Note un Global versiyon (içinde Gapps da olan Multilang Romu) yükleyebilicem...
    Bu sorunun cozumu cok kolay dahi olsa hıc bırsey bılmeyen bır kullanıcı ıcın cok zor adımlar attım desem yerıdır :D

Yardımlarınızı beklıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-oni-N

Elimdeki verileri paylasıyım dedım...

Soyle bır mesaj ıle karsılastım : error : partition table not match. installation aborted.

sanırım bu sorunu cozersem RedMi Note un Global versiyon (içinde Gapps da olan Multilang Romu) yükleyebilicem...
    Bu sorunun cozumu cok kolay dahi olsa hıc bırsey bılmeyen bır kullanıcı ıcın cok zor adımlar attım desem yerıdır :D

Satıcı özel rom yüklüdür. Sp Flastool ile orjinal romu atıp sonra multi romu kurabilirsiniz. İlk mesajda arkadaş linki atmış.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Romu kendisi indirdi zaten muiu ota cancro falan yazior ordan extract birde extract here yaziyor extracti tikliyorum ustte bi klasor aciyor icinde dosyalar var ole kaliyor iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu telefon Türkiye pazarına girecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci274

quote:

az kaldı telefonu parcalıyacagım.. ne yaptım ettım TR yapamadım...
    Power + Ses Kısma tusuna basıp Resetlıyım dedım... Cınce bır menu geldı... orda ne yaptıgımı bende bılmıyorum... Sonrasında bataryayı cıkarttım... Telefon Menulerınde gezerken devamlı ana ekrana atıyor... cıldıracagım... Yere vurmama az kaldı...

Benı yonlendırebılecek bır arkadas varsa numaram 0 505 674 33 94

Ayni derdin mi3 versiyonu bendede var..

Yarın ikimizin derdinde çare olacam o kadar anlattım hocam her yerde nasıl yapılacak 3 gün açamadım ben bu yolu bulmak için telefonu

• quote:

Elimdeki verileri paylasıyım dedım...

Yarın ikimizin derdinde çare olacam o kadar anlattım hocam her yerde nasıl yapılacak 3 gün açamadım ben bu yolu bulmak için telefonu

• yahu biriniz fiyat yazsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

quote:

kısaca bahsedeyım... HTC One X den gectım ... Sırf MIUI denemek ıcın aldım desem yalan olmaz...
    Benım standartlarım ıcın (HTC One X Buyukluk sınırımdı) telefon devasa ve agır... TR dıl destegıne gecersem detaylı yorum yapacagım :D

Edit : AnTuTu skoru merak eden varsa 30000 aldım ılk halıyle :S

30000 mi ben 25 alıyorum :(

multilanguage rom ile 25905 puan alıyor
  • Redmi Note PRO 700TL sıfır. ist beylikdüzü hemen yarın teslim. son 6 adet
    http://forum.donanimhaber.com/m_94533200/f_//tm.htm#94533200
  • Buna imei çakabilen varmı ?
  • Beklemedeyim

• bu telefonun sar değeri nedir arkadaşlar.

• red noteleri KESİNLİKLE TÜRKÇEYE ÇEVİRMEYİN .bn yaptım birçok özellik çevirme hatalarından kıstlanıyor. ingilizce iken telefon harika. türkçe klavye indirdim sadece on numara oldu. TELEFON BİR HARİKA. OYUNLARDA( ASHFALT 8 GİBİ) gram takılma yapmıyor. internet hızı mukemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: carterjr

Buna imei çakabilen varmı ?

Ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrearslan112

red noteleri KESİNLİKLE TÜRKÇEYE ÇEVİRMEYİN .bn yaptım birçok özellik çevirme hatalarından kıstlanıyor. ingilizce iken telefon harika. türkçe klavye indirdim sadece on numara oldu. TELEFON BİR HARİKA. OYUNLARDA( ASHFALT 8 GİBİ) gram takılma yapmıyor. internet hızı mukemmel

Ne gibi özellikler hocam

• slm arkadaşlar redmi note var son multi dil yükledim tek sorunum var candy crush açmıyor custom yazılım yüklediğimde problem yok ama orjinal yazılımda açmıyor miui yazılımlarda reklam engelleyici var yazılım içinde ondan olabilir mi? bana yardın edebilir misiniz? orjinal yazılım kullanmak istiyorum
  • sabırsızlıkla beklıyorum... sabahtan beri ugrasıyorum... SP Flash Tool ile de Yukleme yapamıyorum... Download dedıgımde hıc bır sey olmuyor...
  • Win 8 de Driver yuklemeyle alakalı sıkıntılar vardı bunları da aştım.. Vcom Driverı felan sanırım dogru duzgun kurdum...

Suan SP Flash da Download a basınca kırmızı bar doluyor... veeee... Evet HATA mesajı alıyorum...

brom error : s_chip_type_not_match (3168)

acıklamasını bılen varmı ???
  • quote:

Win 8 de Driver yuklemeyle alakalı sıkıntılar vardı bunları da aştım.. Vcom Driverı felan sanırım dogru duzgun kurdum...

Suan SP Flash da Download a basınca kırmızı bar doluyor... veeee... Evet HATA mesajı alıyorum...

brom error : s_chip_type_not_match (3168)

acıklamasını bılen varmı ???

Win 8 ile biraz zor. Win 7 sistemde deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.