Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: emrearslan112

red noteleri KESİNLİKLE TÜRKÇEYE ÇEVİRMEYİN .bn yaptım birçok özellik çevirme hatalarından kıstlanıyor. ingilizce iken telefon harika. türkçe klavye indirdim sadece on numara oldu. TELEFON BİR HARİKA. OYUNLARDA( ASHFALT 8 GİBİ) gram takılma yapmıyor. internet hızı mukemmel

Ne gibi özellikler hocam

örneğin kamerada çektiğin resimleri galeriye girmeden kamera üzerindeki ytuvarlak kısayolu tuslasanda göremezsin. bazı oyular açılmıyor. müzik uygulaması hiç açılmıyor :D
    ama vs vs ing iken sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

Orijinalden alıntı: R-oni-N

Ben kendisinile yüz yüze geldim .. ürünü sorgularının seri numarasindan orjinal onayını aldım...düşünmeden aldım kendisinden... Zira teknik özellikleri aynı... Yazılımı orjinal... Neresi sahte anlayimadim... Kontrol edebileceğim başka bir kısım varsa bilgilendirin bende ona göre hareket edeyim arkadaşlar...

İlanımdaki resimleri incelerseniz arka kapakta bandrol olmalı ve bu bandrolün üzerinde kazınarak altından 20 haneli bir numara çıkmaktadır bu numarayıda xiaomi sitesinden sorgulamalısınız. sadece imei ve seri no sorgusu yapmak yetmiyor çünkü onlar rahatlıkla kopyalanabiliyor

en temizi ne biliyormusunuz. tele tak bi sim. devlet otamatik olarak kaçak diye msj atıyor. sonra e-devletten imei sorgula. telin üretim tarihi .imei nosu vs hepsi gözüküyor. bu imei xiaomi ye aitse güel şekilde gözüküyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

quote:

Ben kendisinile yüz yüze geldim .. ürünü sorgularının seri numarasindan orjinal onayını aldım...düşünmeden aldım kendisinden... Zira teknik özellikleri aynı... Yazılımı orjinal... Neresi sahte anlayimadim... Kontrol edebileceğim başka bir kısım varsa bilgilendirin bende ona göre hareket edeyim arkadaşlar...

Hocam Erkan adlı vatandaştan aldıysanız işlemci MTK6572 ekran 240ppı ve xiaominin orjinal romu atılamıyor cihaza zaten. NFC gibi bir kaç özellikte yok ram 2 gb olmasına rağmen telefon hemen şişiyor.

Antutu Score u 30859 cıkıyor ama detay kısımlarını karıstırdıgımda 10859 dıye gozukuyor...

işlemci modelini bulamadım.. cpuz de antutu da 6592 dıye yazıyor. gpu da mali 450 dıyor...

antutunun bır kac yerınde 960x540 cozunurluk yazdıgını gordum... ve 2 gundur herseyı allak bulak ederek telefona brıck olmusçasına rom atmaya calısıyor ve sonuca ulasamıyordum...

yuzde 95 sahte cıhaz aldım...

yasinCC ozelden bana ulasabılırsen bu arkadasala ıletısıme gecebılırmıyız ve ne konustunuz vs... beraber hareket edersek memnun olurum...

Nasıl 30k alıyorsunuz ben 25k alıyorum :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

quote:

red noteleri KESİNLİKLE TÜRKÇEYE ÇEVİRMEYİN .bn yaptım birçok özellik çevirme hatalarından kıstlanıyor. ingilizce iken telefon harika. türkçe klavye indirdim sadece on numara oldu. TELEFON BİR HARİKA. OYUNLARDA( ASHFALT 8 GİBİ) gram takılma yapmıyor. internet hızı mukemmel

Ne gibi özellikler hocam

örneğin kamerada çektiğin resimleri galeriye girmeden kamera üzerindeki ytuvarlak kısayolu tuslasanda göremezsin. bazı oyular açılmıyor. müzik uygulaması hiç açılmıyor :D
    ama vs vs ing iken sorunsuz çalışıyor.

Dediğiniz şey sadece kamerada var şuan müzik gayet iyi açılmayan tek oyun Candy Crush

• quote:

Antutu Score u 30859 cıkıyor ama detay kısımlarını karıstırdıgımda 10859 dıye gozukuyor...

işlemci modelini bulamadım.. cpuz de antutu da 6592 dıye yazıyor. gpu da mali 450 dıyor...

antutunun bır kac yerınde 960x540 cozunurluk yazdıgını gordum... ve 2 gundur herseyı allak bulak ederek telefona brıck olmusçasına rom atmaya calısıyor ve sonuca ulasamıyordum...

yuzde 95 sahte cıhaz aldım...

yasinCC ozelden bana ulasabılırsen bu arkadasala ıletısıme gecebılırmıyız ve ne konustunuz vs... beraber hareket edersek memnun olurum...

Cihaz profesyonelce hazırlanmış. İstediğin kadar antutu yükle kendi sistemin içindeki antutu çalışıyor zaten her açtığında güncelleme uyarısı alıyorsun. 30k skor yazılımsal hile ile oluyor.
    CPUZ'de en yukarıda mtk6572 yazıyor altta 8 çekirdek gözüküyor ancak hiç bir zaman 8 core birden çalışmıyor. Zaten dahili hafızasıda 2 gb profesyonel çakma cihaz

• Boyle Gozukuyor...

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-oni-N -- 18 Temmuz 2014; 11:00:23 >
  • Merhabalar arkadaşlar bende almayı düşünüyorum esb2011 nickli arkadaştan o orjinalliği konusunda çok ısrarlı garanti verirse orjinalliğine alacagım ancak

Benim için telefon kadar önemli olan kamerası kimse kameradan bahsetmemiş note 3 gibi kamerası varmıdır acaba ?
  • Vatandaş telefonlara bile cevap vermiyor para iadesi diye 137 lira göndermiş Allah bildiği gibi yapsın ne deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

İlanımdaki resimleri incelerseniz arka kapakta bandrol olmalı ve bu bandrolün üzerinde kazınarak altından 20 haneli bir numara çıkmaktadır bu numarayıda xiaomi sitesinden sorgulamalısınız. sadece imei ve seri no sorgusu yapmak yetmiyor çünkü onlar rahatlıkla kopyalanabiliyor

Şu an üründen bende aldım. Arkadaşım getiriyor. Bende sizin gibi orjinalliği konusunda terettüde düştüm. Güvenilir bir satıcıdan öğrendiğim kadarıyla kutu üzerinde kazınarak bulunanhttp://i01.i.aliimg.com/img/pb/119/197/206/1206197119_754.jpg?size=219818&height=1282&width=889&hash=bac1e83a4223efdab4c26bc7390bf961 şekildeki gibi Xiaomi Product anti-forgery enquiry system koruma kodu bulunuyormuş. Bu numarayı chaxun.mi.com adresine girdiğinde ilk sen kontrol ettiğsen ki bu sitede belirtiyor sıkıntı yok ürün orjinal. Yok daha önce kontrol edilmiş ise sıkıntılı olabilir dikkat.

• YasinCC kullanıcısına yanıt
    Geçmiş Olsun kardeşim inşallah bulursunuz adamı.
  • Redmi note recovey moda nasil giriyor.bugun alacagim test edeyim ne cikmasi lazim recovery modda.android cikarsa sahtemi olmus oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Vatandaş telefonlara bile cevap vermiyor para iadesi diye 137 lira göndermiş Allah bildiği gibi yapsın ne deyim

"Hesap numaranı ver paranı gonderecegım" dedı bana da...
    Gonderecekte bende kalan cıhazını nasıl teslim alacaksın sorusuna cevap vermıyor paşa...

P.tesi Savcılık yolları gozukuyor bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caws87

Redmi note recovey moda nasil giriyor.bugun alacagim test edeyim ne cikmasi lazim recovery modda.android cikarsa sahtemi olmus oluyor.

http://m.youtube.com/watch?v=VTpY14yDUVc

• quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

quote:

Redmi note recovey moda nasil giriyor.bugun alacagim test edeyim ne cikmasi lazim recovery modda.android cikarsa sahtemi olmus oluyor.

Bu videodaki gercekmi sahtemi ? Recovery moda alinca ne cikmasi lazim telefonda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"Hesap numaranı ver paranı gonderecegım" dedı bana da...
    Gonderecekte bende kalan cıhazını nasıl teslim alacaksın sorusuna cevap vermıyor paşa...

P.tesi Savcılık yolları gozukuyor bana...

Adam telefonları açmıyor mesaj atıyor mesajıda yazmıyor iphone'nun şablon mesajları gelen mesajlar... Dün akşam kaydırasım geldi mesajda da sabrettim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_94533200/f_//tm.htm#94874699
    ben esb2011'den redmi note aldım kesinlikle herşeyiyle orjinal alacak arkadaşlara tavsiye ederim. 3-5 kuruş ucuz alacağım diye riske girmeyin. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 19 Temmuz 2014; 13:43:51 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu videodaki gercekmi sahtemi ? Recovery moda alinca ne cikmasi lazim telefonda

bendeki redmi note da bu şekilde recovery çıkıyor ama imei ve şu kazınıp kontrol edilen barkod no geçerli görünüyor

Türkçe rom yükledim redmi note için olanı sıkıntısız çalışıyor ve güncelleme alıyor.

http://order.mi.com/service/imei burada kontrol ettim ve imeisinin turkiye.gov.tr deki kontorlündede xiaomi olarak görünüyor ?!
     # Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ]

• Bende esb2011 nickli arkadaştan aldım herşeyiyle orijinal antutu 25bin puan veriyor ve yazan özellikler tutuyor

Buradanda tesekkur ediyorum tekrar kendisine

• quote:

Bende esb2011 nickli arkadaştan aldım herşeyiyle orijinal antutu 25bin puan veriyor ve yazan özellikler tutuyor

Buradanda tesekkur ediyorum tekrar kendisine

bende bırazdan alacagım redmınote nelere dıkkat etmem gerekıyor
  • Ayrıca cihaz imeini aşağıdaki adresten sorguların orijinal olarak redmi note olarak görünmesi lazim

imei-number.com/imei-number-lookup/
    IMEI number:
    IMEI checksum: Check digit 4 is CORRECT
    Type Allocation Code (TAC):
    Serial number:
    Check digit: 4
    Issuer: TAF China (Telecommunication Terminal Testing & Approval Forum)

DEVICE INFO
    Brand: MI
    MI logo
    Model: 2013121,2014018
    Manufacturer: XIAOMI INC
    Device type: PHONE
    Additional info: REDMI NOTE

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.