Bildirim
# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
.quote:
Orijinalden alıntı: LordMayros
Bende esb2011 nickli arkadaştan aldım herşeyiyle orijinal antutu 25bin puan veriyor ve yazan özellikler tutuyor
Buradanda tesekkur ediyorum tekrar kendisine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:40:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nfc ozellıgının olması gerekıyormu bu cıhazda ? -
varsa nfc nerede gormem gerekıyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: esb2011
quote:
Orijinalden alıntı: LordMayros
Bende esb2011 nickli arkadaştan aldım herşeyiyle orijinal antutu 25bin puan veriyor ve yazan özellikler tutuyor
Buradanda tesekkur ediyorum tekrar kendisine
Tesekkurler hocam. İyigunlerde kullanin. İmei icin maui meta 3g programiyla yapabilirsiniz zopo forumunda var suan musait degilim ama isterseniz gerekli dosyalari ve nasil yapacaginizi yarin mail atabilirim
Çok sağol hocam biraz ugraainca hallettim
"Caws87" isimli arkadaşımıza redmi note verdim beraber alttaki kodu kazıyıp sorgulattık onaylı çıktı. Onun dışında nasıl anlarız arkadaşlar? Sahte olduğunu iddia ediyor arkadaş. "ramco77x" isimli abimizden aldım ben de cihazı. Başkalarına da verdi bildiğim kadarıyla...
Arkadaşlar specs device indirerek tüm özelliklerine bakabilirsiniz,sahte mi orjinal mi karmaşasından kurtulmuş olursunuz.cpu-z bazen tam doğru sonuçları vermiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ibrax46
Arkadaşlar specs device indirerek tüm özelliklerine bakabilirsiniz,sahte mi orjinal mi karmaşasından kurtulmuş olursunuz.cpu-z bazen tam doğru sonuçları vermiyor.
Hocam işlemci 6592 ram 2gb olarak görünüyormuş bu durumda orjinal mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicgine -- 19 Temmuz 2014; 21:26:15 >
700
Cihazın orjinalliginde supem yok. İme sorgulaması neden cıkmadı satıcıya bende sordum
bu romu ındırdım ama nasıl yukleyecegım sımdı sıstem guncellemelerıne basınca ana ekrana atıyor bırsey yapamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: caws87
bu romu ındırdım ama nasıl yukleyecegım sımdı sıstem guncellemelerıne basınca ana ekrana atıyor bırsey yapamıyorum
ımeı ve sn sorgulama yapınca hata verıyor ? -
quote:
quote:
bu romu ındırdım ama nasıl yukleyecegım sımdı sıstem guncellemelerıne basınca ana ekrana atıyor bırsey yapamıyorum
ımeı ve sn sorgulama yapınca hata verıyor ?
cevabı ne oldu acaba satıcının sıze sorguda cıkmayınca -
quote:
sp tools ile rom atıp günbcelleme gelecek satıcı özel rom yüklü telefonunuzda -
quote:
Orijinalden alıntı: AzBilenAdam
quote:
sp tools ile rom atıp günbcelleme gelecek satıcı özel rom yüklü telefonunuzda
ayrıntılı anlatabılırmısın sana zahmet nasıl yapacagımı -
Cihaziniz orjinal hocam.Hayirli gunlerde kullanin :)
arkadaslar recovery ekranı cince, ingilizce nasıl yaparız. Tsklr.
Türkçe yapma kısmı daha detaylı olursa seviniriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X