Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R-oni-N

Win 8 de Driver yuklemeyle alakalı sıkıntılar vardı bunları da aştım.. Vcom Driverı felan sanırım dogru duzgun kurdum...

Suan SP Flash da Download a basınca kırmızı bar doluyor... veeee... Evet HATA mesajı alıyorum...

brom error : s_chip_type_not_match (3168)

acıklamasını bılen varmı ???

sistemin windows 7 ve driverları iyi bir şekilde kurmanız gerek
  • Türkçe romlar varmı bu cihaz için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Türkçe romlar varmı bu cihaz için ?

İlk sayfayı okuyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biriniz CPU Z ekran görüntüsü atabilir mi ?
  • quote:

Hocam biriniz CPU Z ekran görüntüsü atabilir mi ?

Buyur
     # Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ]

• Driverlar gercekten ölüm... Sanırım suan sıkıntı yok.. ama işletim sistemi standart win8 yuklu laptop... win7 ye gecmeyı dusunmuyorum...
  • quote:

Driverlar gercekten ölüm... Sanırım suan sıkıntı yok.. ama işletim sistemi standart win8 yuklu laptop... win7 ye gecmeyı dusunmuyorum...

Vmware, VirtualBox tarzı uygulamalar ile sanal bilgisayarlar oluşturabilirsiniz. Win7 size her zaman lazım olacak.
  • Bu nasıl oluyor anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 17 Temmuz 2014; 16:56:33 >

• bende redmi note ailesine katılacam inşallah . umarım imei ve dil değiştirme olayı çok problemli değildir
  • quote:

Bu nasıl oluyor anlamış değilim

bilmiyorum ki bi gariplik var ben de mi siz de mi var bilmiyorum ama :D

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Driverlar gercekten ölüm... Sanırım suan sıkıntı yok.. ama işletim sistemi standart win8 yuklu laptop... win7 ye gecmeyı dusunmuyorum...

Vmware, VirtualBox tarzı uygulamalar ile sanal bilgisayarlar oluşturabilirsiniz. Win7 size her zaman lazım olacak.

sanal makina ile denedim bir işe yaramamıştı
  • Bende var telefonu satan vatandaş orjinal demesine rağmen replica göndermiş. İşin garip yani seri ve imei sorguladığımda ixaomi sitesi doğruluyor. Bu nasıl bir sahtekarlıktır bilmiyorum umarım paramı kurtarabilirim.

Sahibinden'de satıyordu kaldırmış şimdi ilanı
  • Satıcı Kocaeli / Pendik bolgesındekı arkadas mı ?
  • quote:

Bende var telefonu satan vatandaş orjinal demesine rağmen replica göndermiş. İşin garip yani seri ve imei sorguladığımda ixaomi sitesi doğruluyor. Bu nasıl bir sahtekarlıktır bilmiyorum umarım paramı kurtarabilirim.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

Bende var telefonu satan vatandaş orjinal demesine rağmen replica göndermiş. İşin garip yani seri ve imei sorguladığımda ixaomi sitesi doğruluyor. Bu nasıl bir sahtekarlıktır bilmiyorum umarım paramı kurtarabilirim.

çok geçmiş olsun. 649 a satan arkadaştı sanırım. ilanlarımdada okadar uyardım sizleri. bandrolsuz satıyor çakma diye inşallah paranızı kurtarabilirsiniz 50 lira için üzüldünüz. ben 700tl ye satıyorum ama ORJİNAL bandrollü. dükkanıma bakarsanız orjinal bandrolü görürsünüz

Evet Kocaelin deki arkadaş... İş yerindeki bir arkadaş buldu telefonunu verdi aradım anlaşıp almıştım sonradan öğrendim ama çok geç para iadesini yapacağını söyledi vatandaş göreceğiz

• Ben kendisinile yüz yüze geldim .. ürünü sorgularının seri numarasindan orjinal onayını aldım...düşünmeden aldım kendisinden... Zira teknik özellikleri aynı... Yazılımı orjinal... Neresi sahte anlayimadim... Kontrol edebileceğim başka bir kısım varsa bilgilendirin bende ona göre hareket edeyim arkadaşlar...

• quote:

Ben kendisinile yüz yüze geldim .. ürünü sorgularının seri numarasindan orjinal onayını aldım...düşünmeden aldım kendisinden... Zira teknik özellikleri aynı... Yazılımı orjinal... Neresi sahte anlayimadim... Kontrol edebileceğim başka bir kısım varsa bilgilendirin bende ona göre hareket edeyim arkadaşlar...

Hocam Erkan adlı vatandaştan aldıysanız işlemci MTK6572 ekran 240ppı ve xiaominin orjinal romu atılamıyor cihaza zaten. NFC gibi bir kaç özellikte yok ram 2 gb olmasına rağmen telefon hemen şişiyor.
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:28:46 >
  • quote:

Ben kendisinile yüz yüze geldim .. ürünü sorgularının seri numarasindan orjinal onayını aldım...düşünmeden aldım kendisinden... Zira teknik özellikleri aynı... Yazılımı orjinal... Neresi sahte anlayimadim... Kontrol edebileceğim başka bir kısım varsa bilgilendirin bende ona göre hareket edeyim arkadaşlar...
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:38:37 >
  • quote:

quote:

Hocam Erkan adlı vatandaştan aldıysanız işlemci MTK6572 ekran 240ppı ve xiaominin orjinal romu atılamıyor cihaza zaten. NFC gibi bir kaç özellikte yok ram 2 gb olmasına rağmen telefon hemen şişiyor.

Antutu Score u 30859 cıkıyor ama detay kısımlarını karıstırdıgımda 10859 dıye gozukuyor...

işlemci modelini bulamadım.. cpuz de antutu da 6592 dıye yazıyor. gpu da mali 450 dıyor...

antutunun bır kac yerınde 960x540 cozunurluk yazdıgını gordum... ve 2 gundur herseyı allak bulak ederek telefona brıck olmusçasına rom atmaya calısıyor ve sonuca ulasamıyordum...

yuzde 95 sahte cıhaz aldım...

yasinCC ozelden bana ulasabılırsen bu arkadasala ıletısıme gecebılırmıyız ve ne konustunuz vs... beraber hareket edersek memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-oni-N -- 18 Temmuz 2014; 9:31:06 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.