Şimdi Ara

XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.892
Cevap
30
Favori
100.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam seni yoracağım ama sd karta taşı fotosunu çekebilir misin? benim için önemli.teşekkürler.
  • Garantili siyah renk gören duyan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Garantili siyah renk gören duyan varmı?

Siyah rengi var mı ki bu telin? Gümüş, altın, gri var diye biliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi Günler
    Xiaomi mi5 ile Redmi pro arasında ne gibi farklılık var.
    (İşlemci hali ile mi 5 ram lpddr4 1333hz biri lpddr3 933) hepsiburada da 1080 TL redmi pro 999 TL hangisi alınır.
    redme proyu aldıran sebep nedir. kamera olarakta mi 5 iyi gibi redmi proda 2 kamera var 1 derinlik için diyor bu ne demek
    birde Meizu Pro 6 var bunuda flyme os için güzel diyorlar (bataryası yüzünden düşünmüyorum ama seçeneklerim içinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simtoecoten -- 27 Aralık 2016; 15:9:34 >
  • simtoecoten S kullanıcısına yanıt
    selam bende redmi pro aldım hb den gelecek daha gelmedi. Bende cok kararsız kalmıstım ama redmi pronun ses kalitesi, bazı kamera özellikleri, kasa dayanıklılığı,özellikle 64gb olması ve sd card desteği ve 5.5 inch olması redmi pro ya yonlendirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Örnek ön arka foto koyarmisiniz

Dış hoparlör ses kalitesi ve yuksekligi nasil? Tek hoparlormu var?

Donma takilma reset atma gibi kronik problemleri varmı?

Garantili siyah renk nereden almalı global romlamı geliyor?

2.5D Ekran var dimi?

Aksesuar bulunuyormu?

Global rom yok. Aldığınız yere bağlı olarak değişik romlar gelebilir. Genelde Türkçeleştirilmiş çin romu geliyor.

Hoparlör sesi çok iyi tatminkar seviyede. Tek hoparlör var.

Donma vesaire kronik sorun yok.

İthalatçı Garantili olarak hepsiburada ve gittigidiyor.

2.5d ekran ile geliyor. Ekran oled ekran. Ekran harika.

Sadece şarj aleti çıkıyor kulaklık çıkmıyor.

merhaba, Türkçeleştirilmiş rom ne demek açıklar mısınız?

Şu Xiaomilerdeki rom olayını bir anlamadım gitti.

Xiaomi firması Çin dışına satmadığı telefonlar için diğer dil paketlerinin olduğu rom çıkartmıyor. Çin'de google play yasak olduğu için Çin romunda İngilizce olsa da google ilgili hiçbir şey olmuyor ve çoğu yeri yine çince oluyor. Bu telefonu yurt dışına satmak isteyen firmalar da bu rom üzerinde oynuyor google play filan ekliyor diğer dilleri ekliyor ve satıyor. Diğer taraftan xiaomi.eu sitesi de bu telefonlar için rom üretiyor. Her ne kadar bu romlar iyi olsa da xiaomi firmasının çıkartmış olduğu global romu tutmuyor maalesef. İnşallah açıklayıcı olmuştur.

Çok teşekkür ederim, çok iyi anladım.

5.5, ince en az 3 gb ram, radyo, amoled ekran isteyince neredeyse tek telefon bu, yazılım dezavantajını yaşamak istemiyorum. İngilizce de olur benim için.

Tekrar teşekkür ederim.

• Hb de Silver rengi kim bitirdi beyler

Siyah garantili zaten yok. Gold istemiyorum dedikçe yine gold olucak gibi. Mi max ile ikisi arasındayım
  • Beyler elimde huawei gr3 var kvk garantili kapalı kutu.Faturası yarın kesilecek takas eden varsa redmi pro ile pm atabilir
  • Oyun performansı nasıl cihazın ? Benim için vainglory'yi akıcı oynatsın yeter :)
  • arkadaşlar bende redmi pro 3/64 aldım HB'dan, bataryası sanki pek iyi gitmiyor gibi.
    bu cihaza bataryası süresi iyi giden ve türkçe stabil rom olarak ne yüklemek gerek?
    birde bunu mi unlock ile bootloaderini açamıyorum your device isn't support mi unlock yazıyor. root işlemlerini nasıl yapabiliriz
     XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü)
  • Merhaba,

Ülkemizdeki baz istasyonları frekansı ile uyumu ve 4g performansı nasıldır telefonun?
    azılım, rom haricinde donanımsal bir sıkıntısı var mı?
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    Unlock başvurusu yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Unlock başvurusu yaptınız mı?

hocam sanırım yaptım sallamasyon bi şekilde yaptım galiba :( nasıl yapılması gerekiyor o ingilizce kısma ne yazmamız lazım
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/

Herşey burada yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/

Herşey burada yazıyor

Merhaba hocam
    Bende Developer ROM>Full ROM Packard 6.12.22 romu atmaya çalışıyorum twrp yüklüyor fakat sonrasında kurulum gerçekleşmiyor sorun ne olabilir 6.12.15 haftalık rom yüklü şuan üzerinde

• Selamlar,

Redmi Pro aldım bugun. Sürüm olarak MUIU Version MUIU GLOABAL 8.0.4.0 Stable yazıyor. Ben sitedeki son versiyon olan MIUI Official TeamVersion: V8.1.2.0.MHQCNDI (MIUI8) u yüklesem sorun olur mu? Telefonu ingilizce kullanaıyorum bu arada
  • Ben de son kararımı verdim ve sipariş ettim. Heyecanla bekliyorum. Konunun uzmanlarına soruyorum. Telefonu aldıktan sonra iyi bir performans için önce neler yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egursu

Selamlar,

Redmi Pro aldım bugun. Sürüm olarak MUIU Version MUIU GLOABAL 8.0.4.0 Stable yazıyor. Ben sitedeki son versiyon olan MIUI Official TeamVersion: V8.1.2.0.MHQCNDI (MIUI8) u yüklesem sorun olur mu? Telefonu ingilizce kullanaıyorum bu arada

Aman diyeyim telefonu pert edersin:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egursu

Selamlar,

Aman diyeyim telefonu pert edersin:)

Teşekkür cevap için :-),

yanlız versiyonu nasıl yukselteceğim peki EU rom kullanmak istemiyorum. 8.1.2.0 olan versiyonu kullanamaz mıyız hiçbir şekilde. Settings ten update e bastığımda hiçibrsey yapmıyor, güncelleme yok diyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.