Şimdi Ara

XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.892
Cevap
30
Favori
100.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enes122

quote:

Orijinalden alıntı: ffkrl

Üzerindeki ROM o kuruluysa kilit açiktir zaten direk twrp kurun.

hocam adb ile twrp kurmaya çalışıyorum failed hatası veriyor
    şöyle bbişey
    target reported max download size of 134217728 bytes 
    sending 'recovery' (15554 KB)...
    OKAY [ 0.666s]
    writing 'recovery'...
    FAILED (remote: download for partition 'recovery' is not allowed
    )
    finished. total time: 0.693s

Aynı sorunla karşılaştım, farkı twrp sürümleri dene şuan tam emin değilim ama 3.0 versiyonlarından biriydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

quote:

quote:

şöyle bbişey
    OKAY [ 0.666s]
    writing 'recovery'...
    )

Aynı sorunla karşılaştım, farkı twrp sürümleri dene şuan tam emin değilim ama 3.0 versiyonlarından biriydi

hocam peki birşey soracağım bootloader kilidi açıkmı kapalımı kontrol etmek istiyorum da yine hata veriyor adb komut satırından
    fastboot oem device-info
    dediğim zaman
    ... 
    FAILED (remote: unknown command)
    finished. total time: 0.004s
    diye hata veriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

quote:

quote:

şöyle bbişey
    OKAY [ 0.666s]
    writing 'recovery'...
    )

hocam peki birşey soracağım bootloader kilidi açıkmı kapalımı kontrol etmek istiyorum da yine hata veriyor adb komut satırından
    fastboot oem device-info
    dediğim zaman
    ... 
    FAILED (remote: unknown command)
    finished. total time: 0.004s
    diye hata veriyor

Telefonu çinden aldım amacım unlock kilidi kırıp twrp ve rom yüklemekti.Yukardaki bahsettiğin hataları aldım.fakat kontrol ettiğimde adb telefonu görüyordu.kilit açık mı kapalı mı bilmeden yaptım işlemleri,ama önce dediğim gibi telefonu görmesi lazım.

• halil_tuyun48 kullanıcısına yanıt
    telefonu görüyor adb usb hata ayıklama vs açık telefon kilidi ekran kilidi filanda yok şu adımda ne yapacam onuda bilmiyorum

XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü) XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü)

• quote:

telefonu görüyor adb usb hata ayıklama vs açık telefon kilidi ekran kilidi filanda yok şu adımda ne yapacam onuda bilmiyorum

XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü) XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü)

Uzman değilim bu konuda ama aynı sorunu başka twrp sürümü ile çözdüm birde kontrol et belki olmuştur ben yüklenmedi diye çok uğraştım bi kontrol ettim yüklemişim meğer

• Arkadaşlar Whatsapp dan kapalı iken bildirim alamıyprsanızı Redmi Noe4 bölümünde şu yöntemi yazan bir arkadaştan yaptığım işlemlerle sorun çözüldü

ayarlar-ek ayarlar - geliştirici seçenekleri - miui optimizasyonunu aç ı kapatın.
    ayarlar-pil performansı-uygulamaların pil kullanımını yönet- pil tasarruf modları kapalı seçilecek
    ayarlar-google-konum-mod bölümünden pil tasarruf ya da sadece gps i seçin. Şayet kullanmıyorsanız kapatabilirsiniz. Kısa yoldaki gps ikonu ile bu biribirinden bağımsız ayarlar bilginiz olsun.
    Bildirim alan arkadaşlar sorun yaşıyorsa yukarıdaki işlemlerden sonra büyük bir ihtimalle sorunları çözülecek ama hala sıkıntı varsa
    ayarlar-izinler-otomtik başlatmadan whatsapp gibi aktif kullandıkları yazılımları açık hale yani aktif hale getirsin. Şayet korsan uygulama kullanmıyorsanız ve yüklediğiniz uygulamaların güvenliğinden eminseniz izinler bölümüne girdikten sonra sağ üstü köşede ayar simgesi var o bölüme girin ve izin yöneticisini kapatın

• Stabil çin romunu kullanan var mı? Varsa gerçekten stabil mi? Eğer güzelse uygulamak isterim ingilizce olması önemli değil.
  • ethemugur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama bana kablolu şarj aleti lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethemugur

Stabil çin romunu kullanan var mı? Varsa gerçekten stabil mi? Eğer güzelse uygulamak isterim ingilizce olması önemli değil.

Çim romunu kullamazsın. Çin romunda dili ingilizce seçsen de çoğu yer yine çince kalıyor ve google ilgili telefonda hiçbir şey olmuyor. Çinde google tümüyle yasak.

• quote:

Stabil çin romunu kullanan var mı? Varsa gerçekten stabil mi? Eğer güzelse uygulamak isterim ingilizce olması önemli değil.

Hocam ben sıfır kutusunda geldiği romu kullanıyorum çok memnunum. Türkçe olarak kullanıyorum biraz ingilizce var tek kelime Çin ce yok. Ayrıca çok stabil.

Gelen rom bu..

XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Peki siz eu romu tavsiye eder misiniz? mevcut gelen 8.0.4.0 sürümü iyi mi yoksa?
    Isınma problemi fazla gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethemugur -- 29 Aralık 2016; 16:6:53 >
  • u-mix U kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Orjinal kablonuzla bu aleti kullanabilirsiniz. bu alet en iyilerinden. Tabiki tavsiye
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ben daha yeni aldım cihazı. Bende 8.0.4.0 yüklü ama arkadaşlar malware var diyorlar. Bir de eksikler var gibi geldi ilk kullanımda.
  • quote:

Teşekkürler hocam. Peki siz eu romu tavsiye eder misiniz? mevcut gelen 8.0.4.0 sürümü iyi mi yoksa?
    Isınma problemi fazla gibi geldi.

Bendede 8.0.4.0 var ama malware taraması yapınca trojan.downloader.agent.zh bulundu diyor sistem dosyasonda olduğu içinde silinemiyor. Cihaz locklı olduğu içinde eu rom atamıyorum. Ne yapacağız bende bilemedim.
  • egursu E kullanıcısına yanıt
    Bizde mi4 vardı. Acaba ondaki gibi mi flash tool ile atılmaz mı?
  • quote:

Bizde mi4 vardı. Acaba ondaki gibi mi flash tool ile atılmaz mı?

Bende bilmiyorum ki , bilen birileri yardımcı olsun arkadaşlar.
  • ethemugur kullanıcısına yanıt
    Saolasın peki Türkiyeden bir ywr yokmu hocam

• bykutluay kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Maalesef bu model yaygın olmadığı için yok bildiğim ve gördüğüm kadarıyla. Ama emin olun karlı gelecek. Mesela ben 3 temperli cam söyleyeceğim. Türkiye'de 1 tanesinin fiyatına gelecek. Evet epey bekleyeceğiz ama. Başkada yol görünmüyor :(
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.