Şimdi Ara

XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.892
Cevap
30
Favori
100.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam , rom tam inmemis olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şazenuş kullanıcısına yanıt
    İki defa indirip denedim farklı zamanlarda ama, unlock kilidi sms 5gün önce geldi oda %50de kalıyor bağlantılı bir sorun olabilir mi

• natbolad kullanıcısına yanıt
    Selam
    Turktelekom maslak gebze arasi serviste surekli 4g yaziyordu arasira 3g yazdi. Dana onceki telefonum j7 primedan kesinlikle daha hizliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: egursu

quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Selamlar,

Redmi Pro aldım bugun. Sürüm olarak MUIU Version MUIU GLOABAL 8.0.4.0 Stable yazıyor. Ben sitedeki son versiyon olan MIUI Official TeamVersion: V8.1.2.0.MHQCNDI (MIUI8) u yüklesem sorun olur mu? Telefonu ingilizce kullanaıyorum bu arada

Aman diyeyim telefonu pert edersin:)

Teşekkür cevap için :-),

yanlız versiyonu nasıl yukselteceğim peki EU rom kullanmak istemiyorum. 8.1.2.0 olan versiyonu kullanamaz mıyız hiçbir şekilde. Settings ten update e bastığımda hiçibrsey yapmıyor, güncelleme yok diyor.

Hocam o çin romu mahveder teli hiç bulaşma. Senin bu roma güncelleme gelmez. Twrp kurup ya xiaomi.eu romu yükleyeceksin ya da bu romu bu şekilde kullanacaksın.

• arkadaşlar selamlar, bende xiaomi redmi pro ve note 4 arasındayım, çook kararsız kaldım yazılım için note diyenler özellikler için pro diyenler var anlayamadım pek? çok yazılımla uğraşan bir insan değilim neyse onu kullanırım whatsupp twitter haricinde pek kullanmam tavsiyelerinizi bekliyorum ve hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum
  • Redmi Pro da wifi 5ghz yok mu
  • Selamlar,

Cihaz romu ile ilgili arastırma yapıyordum su an Hepsiburadadan alınan cihazlarda daha doğrusu Türkiyedeki tüm ithalatçı garantili satılan redmi pro larda 8.0.4.0 Global rom yüklü. Bu romda malware varmış bende taratayım dedim ve trojan.downloader.agent.zh adlı bir trojan buldu virüs programı fakat system kalsorunde olduğu için silinemiyor. Bu işi bilen arkadaşlar nasıl sileceğiz bunu , zararı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Redmi Pro da wifi 5ghz yok mu

malesef yok hocam
  • quote:

Selamlar,

Cihaz romu ile ilgili arastırma yapıyordum su an Hepsiburadadan alınan cihazlarda daha doğrusu Türkiyedeki tüm ithalatçı garantili satılan redmi pro larda 8.0.4.0 Global rom yüklü. Bu romda malware varmış bende taratayım dedim ve trojan.downloader.agent.zh adlı bir trojan buldu virüs programı fakat system kalsorunde olduğu için silinemiyor. Bu işi bilen arkadaşlar nasıl sileceğiz bunu , zararı var mıdır?

Zarari olmaz mi yaptigin her şeyi birileri takip edecek tek kurtuluşun bootoader kilidi açiksa ki o trojen varsa açiktir muhtemelen, twrp yükleyip EU ROM yüklemeniz lazım.

• enes122 E kullanıcısına yanıt
    Üzerindeki ROM o kuruluysa kilit açiktir zaten direk twrp kurun.

• ffkrl kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

İki defa indirip denedim farklı zamanlarda ama, unlock kilidi sms 5gün önce geldi oda %50de kalıyor bağlantılı bir sorun olabilir mi

Orada yazan uyari yazisini çevirirseniz kilit açik işlem gerektirmiyor yazdiğini görürsünüz direk sizde twrp te geçin ilk sayfalarda anlattik bunlari bir göz atin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Garantili siyah renk gören duyan varmı?

Siyah rengi var mı ki bu telin? Gümüş, altın, gri var diye biliyorum ben.

Var Erbaa ön yüz komple siyah arka koyu firçalı gri, grey dediklerinden.

• simtoecoten S kullanıcısına yanıt
    Eksik bilgi düzelteyim Redmi Pro 64-128 GB ilk versiyonlarda LPDDR4 RAM var.Geri sayfalara bakarsaniz ekran görüntuleri paylasmistim bu hususta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ffkrl

quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

Orada yazan uyari yazisini çevirirseniz kilit açik işlem gerektirmiyor yazdiğini görürsünüz direk sizde twrp te geçin ilk sayfalarda anlattik bunlari bir göz atin.

İlk sayfaları okudum gözümden kaçmış,twrp kurulu zaten fakat ben %50de kaldığı için kilitli sanıyordum.çünkü Mi suite pc ile bağlantı kuramadım bir türlü,ve bazı romları yüklerken twrp'de /data/Cashe buna benzer kırmızı hatalar aldım.İlgin için sağol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_tuyun48 -- 29 Aralık 2016; 7:38:04 >

• Selamlar,

Cihaza fastboot ile twrp atmaya çalıştığımda unlock hatası veriyor. Forumdaki gibi miu stiesine gidip unlock için request te bulundum ama bunun daha hızlı bir yolu yok mu?
  • Hocam wipe,rom işlemlerini konunun başına tuttursanız bundan sonra konuya dalanlar için daha iyi olmaz mı? Sadece küçük bir tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffkrl

Üzerindeki ROM o kuruluysa kilit açiktir zaten direk twrp kurun.

hocam adb ile twrp kurmaya çalışıyorum failed hatası veriyor
    şöyle bbişey
    target reported max download size of 134217728 bytes 
    sending 'recovery' (15554 KB)...
    OKAY [ 0.666s]
    writing 'recovery'...
    FAILED (remote: download for partition 'recovery' is not allowed
    )
    finished. total time: 0.693s
  • Arkadaşlar merhaba cihazı yeni aldım. Şarj aleti almak istiyorum da;

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-3-pro-adaptor-sarj-cihazi-kablo-hediyeli-2-1a-252886196

http://urun.n11.com/sarj-cihazi/xiaomi-redmi-pro-2-amper-hizli-sarj-cihazi-type-c-P138924425

Şu iki ürün arasında kaldım.
    redmi pro 3 ile redmi pro 64 gb lığın uçları aynı mı bilgisi olan var mı.

• Bu ürün için kılıf ve ekran koruyucu nerden alabiliriz. bulduklarım hep silikon
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.