Şimdi Ara

Xiaomi telefonlarda artık bootloader kilidi açılamayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden? Güncelleme mi vermiyürler?  

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

O da bir neden olarak sayılabilir evet ama asıl neden cihazlarında kullandığı bileşenlerin kalitesizliği, yüksek SAR değerleri...

Adi kalite Çin malı diye tabir edilen marka bu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt

Xiaomi de cöp kalitede bilesenler kullanıyor ekranı patlamayan xiaomi görürsen piyango kazanmıs sayabilirsin tabii her sene degistirmiyorsan.. Bence bu infinix minfinix, yani bunları hic kullanma fırsatım olmadı fakat xiaomi'den kalitelidir.. Xiaomi gercek cöp.. Xiaomi telefonlara yan sanayi ekran takıyorlar onlarda bile orjinal ekrandaki sorunlar olusmuyor..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ekim 2024; 10:36:11 >
  • Flag SHİP Killer kullanıcısına yanıt

Hocam benim çevremde de 10 xiaomi den 7 si kaçak ve onların aldıkları telefoncular romun ne olduğunu çok iyi bildiklerinden telefon sahiplerine pek gerek kalmıyor.

bootloader kilididini custom rom atmak için değildir

Büyük çoğunluğu yurtdışı.

O yurtdışı islemleri yaparken bl aciyorsun :) kullananın haberi yok ama işlem çoktan yapılmış oluyor kacak alınan cihazlarda.

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

Boot korumalı olsa bile yine IMEI atmanın bir yolunu bulabilirler. IMEI atmak icin boot mevzusu, bulunan teknige göre gerekmeyebilir de.. Fakat esas mesele ben mesela üreticinin romunu kullanırım, fakat kullanmayı tercih etmeyenler de olabilir. Cünkü üretici yazılımını degistirememek demek gercekten büyük bir kısıtlama. Ayrıca cihazı rootlu kullanmak isteyenler de var.. Fakat en önemlisi, bütün verilerin üreticiye gönderilecek ancak sen eğer istersen buna karsı bir sey yapamayacaksın.. Belki ilerde fikrin degisir root da isteyebilirsin.. O yüzden bu tarz firmaların ürünlerini kesinlikle almayın seklinde tavsiye verebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ekim 2024; 10:49:24 >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Bendekilerin hiç biri kaçak kullanmıyor kaçak kullanan tayfa belli benim için asıl sorun Xiaomi nin saçma sapan fiyat politikası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız... Zaten yaşadığım son mağduriyet nedeniyle bütün Çinli markaların üstünü çizdim. Samsung yeter de artar bana... Çinlilerden bi' Honor eli yüzü düzgün sanırım ama ben yine de almazdım. Yurt dışı Xiaomi'lere de Fake ROM falan atıyorlar, ne güncelleme geliyor ne de hangi güvenlik açıklarının olduğundan haberdarsın?

Kacak kullansın kullanmasın adam üretici yazılımı degistirilmesin diye önlem alıyor... Cihazın üzerinde istesen bile tam kontrol edinemeyeceksin.. Neden böyle bir cihazı satın alasın? Belki ilerde fikrin degisecek, cihaz üzerinde kontrol saglamak isteyeceksin, fakat bakıyorsun boot koruması kaldırılamıyor.. Almayın diyorum.. Baska marka alın..

8 aydır kullanıyorum Tekno. Neyi rezalet anlayamadım? Arayüzü Xiaomi den iyi o kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Kullanılan bileşen kalitesi... Aşağı yukarı çoğu cihazın Teardown videolarını inceliyorum. Bu Tecno - Infinix aralarında en berbat iç yapıya sahip olanları. Siz sorun yaşamadınız diye marka sorunsuz olmuyor. Bana inanmıyorsunuz muhtemelen, bu durumda Tecno dahil birkaç farklı markanın cihazlarının Teardown videolarını inceleyerek durumu anlayabilirsiniz. Ucuz etin yahnisi hesabı gibi düşünülebilir.

• Çok iyi bir gelişme satışları artırır xiaomi

• Pixel satılmıyor diye pixel romu atıyorduk

Pixel romu yüklememizi de engellediler

Gidip ayfon mu alalım 

Ucuz diye aldık hocam zaten. Öyle aşırı bi beklentim yok. 5000 e iki sene götürsün beni yeter. Onu da yapar herhalde. Xiaomi den o kadar bezdim ki yazılım olarak bunlar iyi geliyor. Xiaomi A3 kullandım 4 sene. Android one cihazı bile yazılımsal rezaletlere sürüklediler :) Google yayınladığı Android e üç beş bişi ekleyip güncelleme verecekti. Neler yaşadık 4 senede
    Dediğiniz videolara bi bakayım

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Zaten alanlar da sizin gibi ucuz diye alıyor hocam :). Mi A3 faciasını hatırlıyorum. Ama bundan sonraki cihazlarınızda daha güven veren markalara yönelin bence :).

• thestell kullanıcısına yanıt

Customlar üretici romu kadar kararlı olmayabiliyor.. En güzeli cihazla gelen rom yine

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Yalnız rsa by pass edilerek atılan imeilerde cihaz stabil değil, güncelleme sıkıntılarıda var ayrıca, kısacası Xiaomi önce kendini ,sonrada ülkemizdeki kaçakçıları bitirmiş oluyor böylelikle,şahsen geçen sene bu sorunlardan dolayı tecnoya geçtim.. tabiki bir sd işlemci performansı ve xiaomi donanım kalitesi yok ama çift hat kullanmak uğruna mecbur kullanıyorum tecnoyu.. lakin tecno ve infinix 50 fırın ekmek yemeli xiaomi kalitesine ulaşması için..Xiaomide kötü olan tek şey Bugui oldu her zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Ekim 2024; 13:3:12 >
  • Beter olsunlar çöp 🗑️ xiaomi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.