Şimdi Ara

Xiaomi, yeni oyun kontrolcüsünü tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, yeni oyun kontrolcüsünü tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı
    Xiaomi, 18 Nisan’da yeni amiral gemisi telefonu Xiaomi 13 Ultra, yeni tablet serisi Xiaomi 6 ile birlikte Xiaomi Mi Master 86 Mini LED TV, Xiaomi Sound Move hoparlör, Smart Band 8 akıllı bileklik dahil birçok donanım tanıttı. Ayrıca kompakt boyutta, kablolu ve kablosuz olarak kullanılabilen yeni oyun kontrolcüsü de tanıtıldı.

Ayrıca Bkz.Artık sadece akıllı bileklik değil: Xiaomi Smart Band 8 tanıtıldı

Xiaomi oyun kontrolcüsü özellikleri

Xiaomi Game Controller, Android ve Windows işletim sistemleriyle uyumlu. Yani, kontrolcü, Windows bilgisayarlar, akıllı telefon ve tabletler, Android akıllı TV’ler gibi çeşitli cihazlarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Kontrolcünün Steam, Xiaomi bulut oyun, Tencent Start, Netease bulut oyun platformu desteği de var. Kontrolcü, kablosuz alıcı (WiFi adaptörü geliyor), Bluetooth ve USB-C kablolu olmak üzere üç bağlantı yöntemi sunuyor.

Xiaomi oyun kontrolcüsü, hızlanma, frenleme ve ateş etme esnasında oyun kontrol efektini simüle edebilen büyük boyutlu bir joysticke sahip. Ayrıca somatosensoriyel kontrolü destekleyen yerleşik 6 eksen bir jiroskopa sahip. Ergonomik tuş düzeni, uzun süreli oyun oynamada oluşan bilek ağrısını azaltmaya yardımcı oluyor.

Xiaomi oyun kontrolcüsü fiyatı

Xiaomi’nin yeni oyun kontrolcüsü, tek şarjla 20 saate kadar oyun oynama süresi sunuyor. Kablolu bağlantı modunda kullanılırken pil de şarj olmuş oluyor. Kontrolcü, yaklaşık 30 dolar fiyat etiketiyle Çin’de satışa çıktı.

Kaynak:https://www.xiaomiyoupin.com/detail?gid=159017&pid=415132

• Laptop konusu muhtemelen kötü yorumlara karşı kilitli. Ki monster güzel laptop üretir, fiyatlarına da kimsenin bir şey diyecek hali yok bence. Teknolojiye karşı ekonomimiz yeterince güçlü değil ne yazık ki. Ben sadece ilk kez laptop alacaklar için ekran kartı farkından bahsedecektim, onca yazmıştım :) Bari boşa gitmesin buraya yapıştırayım.

İlk kez laptop alacaklar falan var ise hani RTX 3XXX ler kendilerini yanıltmasın. Laptop'taki RTX başka, Masaüstündeki başka. Yani mobil ekran kartı denilen şey masaüstündeki versiyonundan çok daha güçsüz oluyor. Misal

Laptop RTX 3070 = Masaüstü RTX 2070S
    Laptop RTX 3080 = Masaüstü RTX 3060Ti

Yani kalkıp da RTX 3080 li laptoba artık 40-50 bin her ne ise verdiğinizde, benim RTX 3080'im var, her şeyi 4K açarım falan diye düşünmemelisiniz. Masaüstündeki normal 3060Ti ye eşit. Hani o da güçlü bir kart o başka. Ama bir 3080 de değil tabi ki.

Masaüstündeki gerçek RTX 3080'e eşit olan laptop, yeni çıkan RTX 4080 Mobil. Öyle bir laptobu da herhal 100 binden aşağı satmıyorlardır, bilmiyorum piyasasını tam ama.

Kıyaslamalara buradan bakabilirsiniz;
    https://gpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fgpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FNvidia-RTX-4080-Laptop-vs-Nvidia-RTX-3080%2Fm2037743vs4080
  • 🤢

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Laptop konusu muhtemelen kötü yorumlara karşı kilitli. Ki monster güzel laptop üretir, fiyatlarına da kimsenin bir şey diyecek hali yok bence. Teknolojiye karşı ekonomimiz yeterince güçlü değil ne yazık ki. Ben sadece ilk kez laptop alacaklar için ekran kartı farkından bahsedecektim, onca yazmıştım :) Bari boşa gitmesin buraya yapıştırayım.

İlk kez laptop alacaklar falan var ise hani RTX 3XXX ler kendilerini yanıltmasın. Laptop'taki RTX başka, Masaüstündeki başka. Yani mobil ekran kartı denilen şey masaüstündeki versiyonundan çok daha güçsüz oluyor. Misal

Laptop RTX 3070 = Masaüstü RTX 2070S
    Laptop RTX 3080 = Masaüstü RTX 3060Ti

Yani kalkıp da RTX 3080 li laptoba artık 40-50 bin her ne ise verdiğinizde, benim RTX 3080'im var, her şeyi 4K açarım falan diye düşünmemelisiniz. Masaüstündeki normal 3060Ti ye eşit. Hani o da güçlü bir kart o başka. Ama bir 3080 de değil tabi ki.

Masaüstündeki gerçek RTX 3080'e eşit olan laptop, yeni çıkan RTX 4080 Mobil. Öyle bir laptobu da herhal 100 binden aşağı satmıyorlardır, bilmiyorum piyasasını tam ama.

Kıyaslamalara buradan bakabilirsiniz;
    https://gpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fgpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FNvidia-RTX-4080-Laptop-vs-Nvidia-RTX-3080%2Fm2037743vs4080

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    bu analiz yanlış konuda açılınca ziyan olmuş ama güzel bilgi.

• Ps2 kontrolcüsünün çakması gibi

• Pilli yada pili çıkan olsa iyi olurmuş . Logitech ten iyi olur muhtemelen zira logitech 10yıldır aynı kolu satıyor ve tetik tuşları bozuluyor

• Ps2 kolunu yapmışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Buna ek olarak mobil kartın çektiği watt değeri de önemli. Tamemen sallıyorum; 50w çeken 3050 ile 70w çeken 3050'nin performansı aynı olmuyor. Bunu firmalar ayarlıyor fakat çoğu kaç watt'da çalıştırdıklarını yazmıyor.

• b*k gibi

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Ha doğru bir de o var. Şimdi masaüstü 4070 lerinde falan da bu olayı çıkarttılar. Yani ama bu işin bir standartı olmalı bence.

İşlemcileri de aynı şekilde masaüstü versiyonlarına göre daha zayıf, sebebi de güç tüketiminin az tutulması yine.

Tabi ki parayı veren kişinin tercihi ancak, mobilite gerekli değilse, masaüstünde sabit kullanmak için laptop almak gereksiz bence.

Kimisi işi (sahada çalışma vs.) veya yaşamı gereği (yurt vs.) laptop alabiliyor, o zaman mantıklı.

Yani çevremde cihazı evden bile çıkarmadığı halde laptop kullanan ve performanstan ve ısınmadan şikayetçi o kadar kişi var ki.

İnsanlar muhtemelen bu - yönlerini bilmeden alıyorlar.

• emrgvn35 kullanıcısına yanıt
    1 daha güzel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam öldürmüşsünüz laptopları, iyi beslenen 3070 laptop 3060Ti'dan daha güçlü, 3080 laptop da 3070Ti performansı verebilir. Ama maksimum tgp de olacak arkadaş demiş zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.