Şimdi Ara

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
34
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba

Bu kamera araç kamerası aksiyon olmadığı gibi pili de ufak xiaomi yi action camera'ya bakın ekranli model içinde Yi 2 4k daha henüz on siparis döneminde. Forumda konuları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese,uzun zamandir cinde yasiyorum.Hemen hemen cogu taksici bu cihaza terfi etmisler.Bir kac defa kendilerine sorup bilgi almistim.Hepsi sikintisiz kullaniyoruz demislerdi.Bugun cihazi amazon.cn adresinden siparis gectim.299 yuan. Ancak forumda okudugum kadari ile cihazda odak sorunu var.Sizce iade etmeli miyim? Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Merhabalar herkese,uzun zamandir cinde yasiyorum.Hemen hemen cogu taksici bu cihaza terfi etmisler.Bir kac defa kendilerine sorup bilgi almistim.Hepsi sikintisiz kullaniyoruz demislerdi.Bugun cihazi amazon.cn adresinden siparis gectim.299 yuan. Ancak forumda okudugum kadari ile cihazda odak sorunu var.Sizce iade etmeli miyim? Tesekkurler

Merhaba, bizim burda havalar ısındıkca odaklama sorunu çıktı bazı modellerde, Çin de genelde hava bulutlu gibi hatırlıyorum, sıcaktan fazla etkilenmeyecekse sorun çıkmayabilir şansa kalmış bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam iptal edip üzerine biraz daha ekleyerek daha iy biri model alırdım. Cihaz sıcaktan çok etkileniyor, focus ayarıda kurtarmıyor.
  • aşağıdaki sayfada güzel bilgiler var ama tek kötü yanı, çinçe google translate ile okuyabilirsiniz. 100 Metreden plaka okuyamadığından sikayetçi olanlar.

www.imagevideolabs.com
    404 Not Found
    http://www.imagevideolabs.com/information/detail/286

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest

• ruslardan focus ayarı için care aramaları..

not:kamera bayağı gözden düşmüş 28inden beri mesaj yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 9 Temmuz 2016; 19:12:28 >

• Kamera berbat aldigima pişman oldum. Düğün arifesinde olduğum için mecburen kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çince kullananlar için BETA güncelleme gelmiş.

Firmware V-1.02.002 Beta Released!

http://www116.zippyshare.com/v/C7pW2jHT/file.html

Update Log:
    1. Increase driving briefing functions, including this trip in the sudden acceleration, a sudden deceleration, ADAS alarm number
    2. The increase in support for 720P video recording of
    3. Increase key tone switch function
    4. Optimize bad file repair function
    5. Code optimization Gsensor threshold determination
    6. chance of solving the boot first recording pause to fail
    7. resolved APP chance of stopping the video connection problems
    8. the chance of solving the problem appears Gsensor I2C timeout
    9. solve chance of appearing low battery warning box does not shut down after the problem
    10. resolve a long stay in the setup menu after the date of return to the recording time no update in question
    11. the resolution times set on the machine interface and no low battery indication problem in the Annex after downloading unzip :( use)

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Çin seri no dan ingilizce versiyonlu seri nolu cihaza yükledim, muhtemelen bu uluslararası arası versiyon deyip cihazı çalıştırmadı, hatta seri no geri Çin yapayım diye diye düşündüm engmode girmedi önlem almışlar. İlk seri versiyona düşürüp normal çalışır şekle getirdim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 23 Temmuz 2016; 18:18:23 >

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Arabam ve kamera tatilde olduğundan deneme imkanım olmamıştı. En büyük özellik herhalde 720p getirilmiş olması lazım.

• kendimce kullanıcısına yanıt
    bu arada ben dayanamayıp çin seri noya çevirip betayı yükledim, durdurma özelliği geldiğinden beri kontrak bastığım zaman çakmaklık elektiriğini kestiği için cihaz kaydı durduruyor tekrar çalıştırdığımda arada sanki pause tuşuna basılmışta durdurulmuş gibi kayıt yapmıyordu, bakalım bu sürümde benim sorunumu ortadan kaldırdırmışlarmı. açılış ve kapanış sesi değişmiş 720p gelmiş birde "sürüş raporu" diye bir menü eklmenişler. log tutuyor.

2016-07-24 15:08:15 DEV_ON
    2016-07-24 15:14:41 EMR_MANU PATH=A:\YICarCam\EMR\2016_0724_151431_005.MP4
    2016-07-24 15:17:19 EMR_MANU PATH=A:\YICarCam\EMR\2016_0724_151708_012.MP4
    2016-07-24 15:18:03 G_ACC X=15,Y=-6,Z=88
    2016-07-24 15:18:03 G_DEC X=-15,Y=6,Z=-87
    2016-07-24 15:18:14 EMR_MANU PATH=A:\YICarCam\EMR\2016_0724_151803_016.MP4
    2016-07-24 15:18:19 DEV_OFF

• Hayırlısı ben ingilizce de kalırım adas özelliği uzun yolda yararlı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Hayırlısı ben ingilizce de kalırım adas özelliği uzun yolda yararlı oluyor.

Odaklama sorunu olmasa efsane kamera olacaktı ama maalesef olmadı.

Bu arada sürücü bulgindirme ekranı beliriyor istop ettiğim de.

Hızlı hızlanma, ani fren, takip mesafe uyarı ve sürüş süresi gibi bilgileri veriyor ekrana.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• d4hi kullanıcısına yanıt
    2.sürümde düzelir bunlar. Benim kamera da odak sorunu olmadı. Manisa da aşırı sıcaklar gördüğü halde tek eksik buldugum yani gps olmaması.

• 2 Adet kameram satılıktır.

A119 Aşkı için satıyorum.

G1W-CB ve Xiaomi Yi 1080P
  • hayırlı satışlar hocam. filtreler işe yaradı mı acaba eğer mümkünse ve işe yarıyor ise onları ben alabailir miyim

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

hayırlı satışlar hocam. filtreler işe yaradı mı acaba eğer mümkünse ve işe yarıyor ise onları ben alabailir miyim

saygılar

Flitreler yansımayı önlemek için.

Buradan alabilirsiniz.
    aliexpress.com
    US $2.74 19% OFF|RISE(UK) 49MM CPL PL CIR Polarizing Filter for DLSR 49mm lens|polarizing filter|49mm cpl49mm cpl filter - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/RISE-UK-49MM-CPL-PL-CIR-Polarizing-Filter-for-DLSR-49mm-lens-free-shipping/32566743944.html?spm=2114.13010608.0.114.UHCPt2

aliexpress.com
    US $1.17 19% OFF|original RISE(UK) 37mm 49mm 37 49mm 37 to 49 Step Up Ring Filter Adapter black|filter adapter|filter ring adapterfilter adapter ring - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/original-RISE-UK-37mm-49mm-37-49mm-37-to-49-Step-Up-Ring-Filter-Adapter-black/32567763576.html?spm=2114.13010608.0.119.UHCPt2

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

hayırlı satışlar hocam. filtreler işe yaradı mı acaba eğer mümkünse ve işe yarıyor ise onları ben alabailir miyim

saygılar

Flitreler yansımayı önlemek için.

Buradan alabilirsiniz.
    http://www.aliexpress.com/item/RISE-UK-49MM-CPL-PL-CIR-Polarizing-Filter-for-DLSR-49mm-lens-free-shipping/32566743944.html?spm=2114.13010608.0.114.UHCPt2
    http://www.aliexpress.com/item/original-RISE-UK-37mm-49mm-37-49mm-37-to-49-Step-Up-Ring-Filter-Adapter-black/32567763576.html?spm=2114.13010608.0.119.UHCPt2

Fiyatları gerçekten uygunmuş

• Beta normale dönmedi mi ?
  • Birkaç gün önce baktığımda hala beta surumdeydi. İngilizce için beta bile yayınlanmadı.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.