Şimdi Ara

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
34
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gearbestten batarya mı almak gerek simdi? Ayrıca, erken bitmedi mı bataryanin ömrü. Daha alalı 6 ay olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celutska

Gearbestten batarya mı almak gerek simdi? Ayrıca, erken bitmedi mı bataryanin ömrü. Daha alalı 6 ay olmadi.

Güneş ve aşırı sıcak çok olumsuz yönde etkiliyor

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde kullansak bir sorun olur mu?

Bir de batarya satın almak için link verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: celutska

Bu şekilde kullansak bir sorun olur mu?

Bir de batarya satın almak için link verir misiniz?

Burada kapsamlı tartışma ve çözümleri konuştuk, inceleyin isterseniz. Pil linki vs. de var

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/287627-xiaomi-yi-arac-kamerası-problemi/

• Olgu hocam merhaba, amazonda satılan ve kargosuyla 25 euro olan wifi li şu kamera hakkında ne diyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Olgu hocam merhaba, amazonda satılan ve kargosuyla 25 euro olan wifi li şu kamera hakkında ne diyorsunuz ?

https://www.amazon.de/gp/product/B01KLLCOCE/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Çok iyi birşey gibi durmuyor, en mantıklı seçim :

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=104353429

Konuda son msjda indirim koduda paylaştım

• Hocam valla cin den aldım international sürüm farkı felan bilmeden aldım üründen memnunum video alacagım zaman telefonun dilini ingilizce yapınca sorunsuz şekilde uygulama çalışıyor. Yalnız geçenlerde bir güncelleme geldi bununla birlikte hafıza karına yazarken 2 farklı formatta yazmaya başladı biri full hd diğeri sd olarak buda 32 lik kartımın yaklaşık 3gb lık bölümünü sd versiyonu kaplıyor gereksizce bu tür şey ile karşılaşan var mı acaba?
  • @OlguErhan hocam birşey soracam bi video da minimum boyut için 720p 48fps de kayda almak mı yoksa 480p 280fps kaydetmek mı gerek.

Olgu hocami mentionladim ama bilen başka birisi varsa cevaplarsa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HYDR-MC H kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benim cihazda da var. Güncelleme sonrası 4 ayrı dosyaya ve formatta kayıt yapıyor. Biri hariç diğerleri beş para etmez.

• HYDR-MC H kullanıcısına yanıt
    önizleme vs açmışsınızdır. Telefondan bakmak vs için o videoyu gösteriyor kalitelinin aktarımı zor olduğundan :) 1-2 ayarla uğraşın düzelecektir şimdi aklımda yok.
  • Elimde sıfır kingma 60m su altı kabı var. Düşünen varsa pm atabilir.
  • Kamerayı uzun süredir kullanmamıştım. Firmware güncellemesi yaptım, çin versiyonu yerine amerikan versiyonunu yüklemişim yanlışlıkla, hata veriyor ve açılmıyor.

Forum sitelerindeki yazılanları denedim ama yine de açamadım.

Bilenlerden yardım alabilir miyim? Teşekkürler.

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest

• Batarya şişmesi bendeki kamerada da oldu. Kameraya enerji verildiğinde başlangıç ekranı gelip gidiyor ve döngü olarak devam ediyor. Nasıl çözülebilir bu sorun ?
  • talbotlago kullanıcısına yanıt
    YouTube de dil değiştirme videolarina bakın veya Çince firmware yukleyin
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Birkaçına baktım, dedikleri dosyaları karta atıp tekrar flashlamak istedim ama yapamadım. Ya bir yerde hata yapıyorum ya da tam çözümü bulamadım.
  • Çin yazılımı indirin fwcar10 gibi bir ismi vardı disyanın yi nin sayfasında vardır doğru ismi ayrıca firmware boyutu 9 mb olacak eğer 3mb ise zıplıdir. mobilde olduğumdan copy paste yapamadım. ekran acilmadam yüklenir açıldıktan sonra dosyayı sd karttan silin

Çin sayfasindan çekeceğim firmwareyi aşağıdaki anlatima göre yükleyerek kamerayı açabilirsin. Firmware.bin varsa ismini fwcarc10.bin diye değiştirmen yeterlidir.

Download FWCARC10.bin to the MicroSD card and put it in the root directory (make sure the file name remains FWCARC10.bin).
    Insert the MicroSD card in the camera.
    Connect the camera to a power source, then switch on the camera.
    The yellow light at the right-bottom corner of the camera will flash, but the screen remains dark (if the light is not flashing, push the reset button on the top of the camera with a pin).
    Wait for 1-5 minutes before the update is successful and the camera is restarted.
    Format the MicroSD card after the camera is successfully restarted, otherwise the update process will be started every time the camera is restarted.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 8 Ocak 2017; 21:31:29 >

FWCARC10. bin dosyası 2.7 idi sıkıştırılmış halde. Açınca FWARC10 (uzantısız) çıkıyor, ben böyle denemiştim. Anladığım kadarıyla buna .bin uzantısı eklemem lazım. (reset butonu da söylendiği çalışmamıştı, bir ara döngüye girdi açılış hatası)

Sadece yukarıdaki dosya yeterli mi flash için, yoksa 1.02 vs numaralı fw i yine yüklemem gerekecek mi? Tabi çin versiyonu us versiyonu sorunu da var.
  • Bu linkte en son çin yazılımı var,

https://cdn.fds-ssl.api.xiaomi.com/yifirmware/carcam/1478141683207_fw.bin.gzip?GalaxyAccessKeyId=5641741638944&Expires=1793674588466&Signature=tR+l4RCGBOo96JrBvcgbQ9gjs0k=

çektikten sonra gzip uzantısını zip olarak değiştirip açın, FWCARC10.BIN diye ismini değiştirerek SD kart kopyalayın ve cihazı güç bağlantısına bağlayıp açın ekran açılmadan yükleme yapacak cihaz açıldığında kartı formatlayın.

Eve gidince bir deneyeyim. İnşallah olur. Teşekkür ederim.

Düzeltme:
    Maalesef yine olmadı. Linkteki dosyayı indirip, uzantısını zip yapıp, içindeki dosyayı çıkardım. İsmini dediğiniz gibi değiştirdim. Karta kopyalayıp cihazı çalıştırdım. Tekrar system ... hatası geliyor ekrana. Reset kısmından ince metalle resetlemeyi de denedim, olmuyor, ekran kapanıyor hep.

Sonuç ; Yaptım.

Biraz daha nette araştırma yaptım, bir sitede çin sitesine link vardı bu konuda. Orayı açtım ama doğal olarak birşey anlamadım.
    Google çeviri ile Türkçe'ye çevirince gördüm ki, sadece firmware dosyasını dediğiniz gibi yapmak yetmiyormuş, microsd kartın da fat32 ve 64 kilobayt formatlı olması gerekiyormuş. Kartı bu şekilde biçimlendirip sizin dediğiniz şekilde hazırlayıp taktım. Cihazı açınca, bilgisayar usbsine takılı cihazın kırmızı şarj ışığı sürekli yanarken, sarı ışığı yanıp sönmeye başladı. Nette bir sitede bunun flaslamak olduğunu yazmışlardı hiç ellemedim. İşlem bitti cihaz açıldı ama usb üzerinden bilgisayara dosya aktarımı uyarısı gelip takıldı. Ben de cihazı kapatıp bilgisayardan söktüm ve powerbank bağlantısı yapınca normal açıldı.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 9 Ocak 2017; 16:1:11 >

• "Plesase insert the power source" uyarısı alıyor idim, USB charger değişimi yaptıktan sonra sorun düzeldi. Hatta artık batarya full duruyor önceden boştu.

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.