Şimdi Ara

Xiaomi Yi M1 aynasız kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir aynasız sever olarak yeni gördüm bu cihazı. Panasonic ve olympus lensleri destekliyor. Ayrıca Xiaomi'den kötü cihaz çıkmaz görüşündeyim. Var mıdır kullanan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi deyince şeytan bir dürtüklüyor vallaha. Benimde çok sevdiğim bir markadır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, adamlar öyle bir cihazlar yapıyor ki almamak mümkün değil :) Cihazları hem lider markalardan daha kaliteli hem de neredeyse yarı fiyatı bazende 3te 1 fiyatına satıyorlar. Aklı olan xiaomi alır görüşündeyim :)
    Bu makinesiyle ilgili sadece özellikleri yazıyor doğru düzgün fotoğraf bulamadım çekim kalitesini incelemek için
  • yabancı kaynaklarda iyi yorum yok gibi
  • https://www.flickr.com/groups/2816471@N23/pool/

Örnek fotoğraflar buldum. Dinamik alan konusunda kötü gibi görünüyor. Açık tonlarda çok patlama var. Sanırım biraz geliştirmelerini beklemek en güzeli :)
  • bu cihazın amacı fotoğrafçılığa yeni başlayan ve detaylı ayarları bilmeyenlerin ihtiyaçlarını karşılamak.
    orta ileri seviye kullanmak istiyorsanız panasonic yada olympus cihazlara yönelebilirsiniz.
    yok ben hiç ayar yapmam, point&shot kameradan daha iyi görüntü kalitesi olsun derseniz düşünebilecek bir ürün.
    hitap ettiği sınıf ve gruba göre bence iyi bir cihaz. ancak dolar kurunun yüksek oluşu problem.
    tr de 2nci el panasonic ve olympus cihazları uygun fiyata alabiliyorsunuz.
  • Birkaç inceleme gördüm. İç açıcı bir alet değildi. Ergonomi ve yazılımsal olarak da kötü. Foto kalitesi olarak da mevcut m43'lerden baya geri. Şaşırmıştım da ama öte yandan da sadece sensör ile işin bitmediğinin bir kanıtını ortaya koymuş Xiaomi ! Gerçi ilk adımı, eğer devamı gelir ise 2'inci nesilde de zor ama belki 3'üncü nesilde önemli gelişmeler ile kendisinden söz ettirebilir. Tabi bu piyasada 3 nesil ki ortalama 5-6 sene boyunca fotoğraf makinası geliştirip-üretmek de zor iş. Yıllardır bir çok marka bu alanda zarar raporları yayınladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.