Şimdi Ara

XIGENONDA BUGÜNKÜ SAVAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugünkü savaşa kimler girdi???ben girdim.İlk savaşım.Bi kaç kez öldüm.Bktım bütün paragitmiş.Her zamanki gibi karus bizi dağıttı.(ben hiç el moradonun yendiğini görmedim)kendime hatta zuhaha diyorum

• ya carsamba gunkı savasta lunardan kapı acılmadı. içeride resmen civcivler kaldı 60 lık adamlar lunarda kapıda bekledık. ve yaklasık 600 kill fazla ile ( ki bu tam bir hezimettir. ) kazandılar üstüne piana ve kalluga dahil şehirlere orc girişleri acıldı oradada ortalık karıstı etrafta novalar ucustu. peşpeşe 4 nova yedıgımı biliyom. bu GM lerin hepsi orc galiba en basta acsalar kapıları hersey degısebılırdı.
  • ama bugun intikam gunu eger adil olursa gm ler görecez bakalım moradmı karusmu
  • geçen haftaki savaşı kazandık doğru.koyduk işte.Bi güzel kestik dağıttık biçtik.öğüyücüyue soktuk.astık ib....leri
  • bu savaşa nasıl gelcez arkadaşlar ? hangi kapıdan location falan verebiliyomusunz ? bende warrior level 36 yım. bi geliym göriym ortamı diyorum :)
  • el moradlar pes etmiyo... aslan el moradlar....

en büyük morad bizim MURAT
  • karuslara ölüm diorum gıçık oluyorum kendilerine abyss de hiç rahat durmuyolar pm atıyorum küfür ediyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şerefsizler abyssde dalıyolar
    3.kat hep el moraddı herif geldi 2-3 tanemizi kesti sonra öldü ne zannediyolar bunlar kendilerinibide savaşlarda hep gizli geliyolar.adam gibi gelmiyolar ib...ler

• kahkahakahkahahah
  • heheha :) bende elmoradım bende girdim bi savaşa :) walla hiç bişe yapmadım biraz np kazanıyım dedim kristalin altına yattım :) hem para hemde np kazanmışım sabah kalktığımda :D
    diger savaşa katılıcam ama exp gitsin istemiyordum o yüzden orda bekledim :) bide kapıda izdiham varı :D zor geçtim walla :) guard'larda rahat bırakmıyor geçemiyorum....
    bişey sorucam savaş lar ne aralıkla oluyor ? ve biz savaşı kaybettiğimiz zaman savaşa girmeyen adamlara bişey oluyormu ?¿
  • ya babalar ben giremedim savaşa ben de çünkü oyunu baştan kurdum bve patch yükleemiom bu konuda acil yardım bekliorum ve tabii ki ben de el moradım ve diorim ki karus g.tünüzü elleyim karuş karuş ve dediim konuda lütfen yardım abiler
  • nasıl yükleyemiyorsun ? eğer patch yükleniyor sonuna kadar orda kalıyorsa. knight online'ı kapat knight online'ın kurulu olduğu klasöre git orda patch1281.zip gibi bi dosya olması lazım onu buraya çıkar hepsini kabul et. server.ini dosyasını aç ve "[Version] Files=1282" yazan yerde sayıyı bir arttır.
    sonra tekrar launcher.exe'yi çalıştır diger patch'de de aynı sorun olursa tekrar aynı şeyleri yap. sayılar sende farklı olabilir ben öylesine yazdım onları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiLiTaN

ya carsamba gunkı savasta lunardan kapı acılmadı. içeride resmen civcivler kaldı 60 lık adamlar lunarda kapıda bekledık. ve yaklasık 600 kill fazla ile ( ki bu tam bir hezimettir. ) kazandılar üstüne piana ve kalluga dahil şehirlere orc girişleri acıldı oradada ortalık karıstı etrafta novalar ucustu. peşpeşe 4 nova yedıgımı biliyom. bu GM lerin hepsi orc galiba en basta acsalar kapıları hersey degısebılırdı.

Fetöcü olabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel günlermiş be 😂

• üzdü
  • Böyle konular iyi oluyor, nostalji yapıyoruz.

• el moradon
  • El maradona hey gidi hey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.