Şimdi Ara

Xigmatek Achilles Nasıldır? (Fx 6300 Soğutucu Tavsiyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/108011/xigmatek-achilles-s1284-775-cpu-sogutucu.aspx#specs

88TL ye bunu buldum çok uygun gibi geldi(diğer sitelerde hep 140 TL civarı , Bir tane incelemeye baktım 212 evodan daha iyi sonuçlar vermiş, hemde 45 TL daha ucuz nasıldır bu soğutucu tavsiye edermisiniz?OC yapmayı düşünmüyorum şimdilik sessiz olması ve yaz aylarında bile soğutacak kapasitede olması yeterlidir benim için.Öğrenci olduğum için ne kadar ucuz o kadar iyi tabi.

• Isinizi gorur . Ben xigmatek red scorpion s1283 kullaniyorum aralarinda cok fazla fark yok.
    Edit : duzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 14 Ocak 2015; 11:00:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evodan iyi mi sizce yada yakın mı performans olarak?
  • Averthius kullanıcısına yanıt
    Performans olarak bazi durumlarda 212 evo daha iyidir overclock potansiyeli daha yuksektir.
    Ama Xigmatek achilles siz overclock yapmayacaksaniz cok cok rahat bir sekilde sizin isinizi karsilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red scorpion revizyon edilmiş olarak satılıyor vatanda

amd aparatı Çay kaşığı gibi bir şeydi önceden onun yerine gaiadaki gibi anakartı sökerek montaj yapma ve soğutucuyu ramlere bakacak şekilde konumlandırma imkanı doğmuş ,böylelikle anakartın ram yuvaları da kapanmamış olur

Buna dikkat edin derim , gösterdiğiniz soğutucu dediğim gibiyse zaten sıkıntı yok direkt alabilirsiniz ama bu tür ufak ayrıntılara dikkat edin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 14 Ocak 2015; 11:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O soğutucu daha iyidir evodan...
  • Benzer büyüklükteki kule tipi bütün soğutucular aynı işi yapar. Öyle ahım şahım bir fark olmaz merak etme, 120mm fanlı bulabildiğin en uygun fiyatlı soğutucuyu alabilirsin.
    Forumdaki 212 Evo sevdasını anlamış değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Red Scorpion'un revize edilmiş hali sanırım, Red Scorpion eski ama efsane bir soğutucuydu.
  • Yorumlarınız için teşekürler arkadaşlar, 100 TL'ye kadar daha iyi soğutucu tavsiyesi olan yoksa bunu almayı düşünüyorum?
  • Linkteki ürünü aldım arkadaşlar,kağıt üzerinde Evodan daha iyi hemde 45-50 TL daha ucuz ürün gelince görüşlerimi sizle paylaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.