Şimdi Ara

Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
10.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim dostum
  • arkadaşım üzerindeki docking stationu kullandınmı sıkıntı varmı acaba
  • baydavid B kullanıcısına yanıt
    dostum henüz kullanmadım ama yılbaşında ssd alacagım o zaman deneyip buraya bilgi vereceğim
  • Kasanın sacı kalitesiz olduğunu söyleyeyim bari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

dostum henüz kullanmadım ama yılbaşında ssd alacagım o zaman deneyip buraya bilgi vereceğim

saol üstad haberini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Kasanın sacı kalitesiz olduğunu söyleyeyim bari...

kasanın sacı ne yönden kalitesiz açıklar mısın dostum ?
  • onererkut kullanıcısına yanıt
    Çok esnek çabuk yamulabiliyor.Hatta bunu söyleyen RECEP BALTAŞ ağebeyimizde var isterseniz link atarım.
  • quote:

Çok esnek çabuk yamulabiliyor.Hatta bunu söyleyen RECEP BALTAŞ ağebeyimizde var isterseniz link atarım.

yan kapaklar esnek zaten bir tarafın çoğunluğu pleksi ve yan sac malzeme yani esnemesi çok doğal ama kasanın iç malzemesine kesinlikle kalitesiz diyemeyiz buna katiyen karşı çıkarım piyasadaki çoğu kasadan gerek thermaltakeler olsun gerek corsair olsun iç kısmının kalitesi eşdeğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

quote:

yan kapaklar esnek zaten bir tarafın çoğunluğu pleksi ve yan sac malzeme yani esnemesi çok doğal ama kasanın iç malzemesine kesinlikle kalitesiz diyemeyiz buna katiyen karşı çıkarım piyasadaki çoğu kasadan gerek thermaltakeler olsun gerek corsair olsun iç kısmının kalitesi eşdeğer

Aynı kasayı bende aldım, gayet memnunum, 300r ile arada çok gidip geldım, power yuzunden bu daha ağır bastı, malzeme kalitesı olarak tamam corsair daha iyi ama bu daha kullanışlı ve güzel

http://www.technopat.net/2013/12/15/pc-montaj-rehberi/

Videoyu izle sacın kaliteli olup olmadığına ve Corsair gibi kasada lider olan bir markayla bu kasayı eş tuttuğunu söylemen hata.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    dostum algıda seçicisin sanırsam birincisi kasayı taşırken madara etmişler videoda da belirtiliyor lakin yukardaki yorumumda dış iskeletin(sac yapısının) ince oldugunu belirttim ben, iç aksanın ise gayet yeterli olduğunu söyledim sana.Sen hala bana dışıyla ilgili yorum yapıyorsun.Corsair lider firma değil mi dedim sana ben ? 330tl ye(indirimle) 80+ 700w psulu, 4lü fan kontrolcü destekli, komple toz filtreli, docking stationlu kasa satan başka marka mı?

Bütün bunları tartısma yaratmak için söylemiyorum dostum sakın yanlış anlama sadece f/p oranı göz önüne alındıgında bu kasanın önüne geçebilecek bir kasa yok benim nacizane fikrim saygılar.
    İç bölümün yani anakartın oturacağı bölümün sacınında ince olduğunu videoda söylüyor.Tamamını izleyemedin heralde.Görüşüne saygı duyuyorum.Kasa görünüş olarak,kablo saklama olarak benide tatmin ediyor gerçekten.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    tamamını izledim dostum ama anakart bölmesi o kadar ince değil evet eski asus vento kasamdan ince kabul ediyorum ama güvensizlik yaratacak düzeyde değil :) bende senin görüşüne saygı duyarım dediğim gibi şu an f/p lideri konumunda bu kasa isteyen alır istemeyen almaz ben bilgilendirme amaçlı yaptım incelememi saygılar iyi forumlar
  • Şimdi Xigmatek Assasins beklenildiği kadar kalın bir saç'a sahip olmayabilir fakat emin olun Corsair 200R haricinde ki tüm Carbide serisi kasaların saç kalitesi o kadar kötü ki Cooler Master kasaların yanına bile yaklaşamaz. İnanmayanlar sürekli kapak kesimi ve modifiye işleri yapan AMFİBİ nickli forum üyesi olan Mustafa bey'e sorabilirler.

200R neden? Neye dayanarak bunu söylüyorsun derseniz, bende 200R kapağını pleksi yapımı için Mustafa bey'e gönderdiğimde saç kalınlığının Cooler Master kasaları kadar iyi olduğunu, bundan önce 400R/500R gibi kasaların kapaklarınıda kestiğini ama teneke gibi olduğunu söylemişti.

Şimdi açıkcası Xigmatek Assasins kasasını her yönüyle değerlendirince kasanın malzeme kalitesine kötü denmesi etik gelmiyor çünkü bu fiyatta tüm gerekli kasa özelliklerini barındırmasına rağmen içinde kalite ve sertifikali bir power supply'de barındıran bir ürün zor bulunur.

F/P açısından Xigmatek gerçekten ilk sırada diyebiliriz.Görünüş olarakda gayet şık,sadece kasanın malzemesi zayıf kalmış o kadar.
  • Kasanın içinde kaç adet fanla geldi ?
  • quote:

+1 benim kasada bundan, cok kolay yamuluyor, esniyor kasa yan kapaklari. Ve ayrica kapalarin vidalari cok cabuk laşka oluyor.ama bunlar haric diger ozellikleri gayet guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTosbaga -- 19 Aralık 2013; 21:31:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

Kasanın içinde kaç adet fanla geldi ?

1 adet 120mm egzoz 50cfm fanla geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTosbaga -- 19 Aralık 2013; 21:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

F/P açısından Xigmatek gerçekten ilk sırada diyebiliriz.Görünüş olarakda gayet şık,sadece kasanın malzemesi zayıf kalmış o kadar.

anlaştık dostum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.