Şimdi Ara

Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
10.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

Selamlar, bence gayet başarılı bir kasa ve güzel de bir inceleme olmuş.

Tamam, Corsair ve CoolerMaster ürünleri güzel ve kaliteli ancak fiyat olarak genellikle pahalı oluyorlar. Bence artık Corsair gibi sadece isim yapmış markaların yanında güzel bir alternatif olabilir, özellikle fiyatı ile, ancak güç kaynağı ayrı düşünülmeli... Alternatif olarak Zalman kasa ve g.kaynaklarını da öneririm. Rekabet iyidir

herkese kolay gelsin.

Zalman Z11 plus gerçekten sac kalitesi olarak çok sağlam bi kasa.Bide çok çok ağır.
    @n1ghtr4v3n

Anlaştığımıza sevindim.Arkadaşım MSI 990FXA GD65 anakart aldı.Ön usb 3.0 bağlantısı anakartta yok.Nasıl bi dönüştürücü alması lazım?Fiyatı ne kadar bi bilginiz varsa yardımcı olun lütfen.Bu arada böyle iyi bi anakartta ön ub 3.0 bağlantısı olmaması insanı üzüyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 19 Aralık 2013; 22:10:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

Selamlar, bence gayet başarılı bir kasa ve güzel de bir inceleme olmuş.

Tamam, Corsair ve CoolerMaster ürünleri güzel ve kaliteli ancak fiyat olarak genellikle pahalı oluyorlar. Bence artık Corsair gibi sadece isim yapmış markaların yanında güzel bir alternatif olabilir, özellikle fiyatı ile, ancak güç kaynağı ayrı düşünülmeli... Alternatif olarak Zalman kasa ve g.kaynaklarını da öneririm. Rekabet iyidir

herkese kolay gelsin.

Zalman Z11 plus gerçekten sac kalitesi olarak çok sağlam bi kasa.Bide çok çok ağır.
    @n1ghtr4v3n

Anlaştığımıza sevindim.Arkadaşım MSI 990FXA GD65 anakart aldı.Ön usb 3.0 bağlantısı anakartta yok.Nasıl bi dönüştürücü alması lazım?Fiyatı ne kadar bi bilginiz varsa yardımcı olun lütfen.Bu arada böyle iyi bi anakartta ön ub 3.0 bağlantısı olmaması insanı üzüyor gerçekten.

http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-9Pin-9P-Housing-male-TO-Motherboard-USB-3-0-20pin-Female-cable-adaptor-/290738828189?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item43b162739d

http://www.teknobiyotik.com/silverstone-usb-3-0-19pin-usb-2-0-9pin-baglanti-kablosu.html

bunlarla dönüştürülüyor lakin bende temin etmedim henüz ön panel usbler boş duruyor :)

• Xigmatek Asssassin beyaz aldım. Ancak Corsair H90 sıvı soğutma almak istiyorum. Bu kasaya 14cm'lik radyatörü olan H90'ı monte edebilir miyim?

İnceleme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-Tarih

Xigmatek Asssassin beyaz aldım. Ancak Corsair H90 sıvı soğutma almak istiyorum. Bu kasaya 14cm'lik radyatörü olan H90'ı monte edebilir miyim?

İnceleme için teşekkürler.

üst fan boşluğu ya da arka egzoz fan kısmına rahatlıkla takılabileceğini düşünüyorum dostum
  • Kasa bende de var ama egzoza olmaz gibime geliyor. H90 sahipleri teyit edebilirse yanlış tercih yapmamış olurum?
  • Dil-Tarih kullanıcısına yanıt
    14cm lik fan egzos fanın yerine takılabiliyorsa sıkıntı olmaz.
  • Ağzına sağlık hocam, faydalı bi inceleme olmuş. Çok güzel anlatmışsın, teşekkürler.
  • Güç kaynağında hangi çıkışlardan kaç adet bulunduğunu söylersen sevinirim. Eğer 1x8pin CPU, 1x4+4pin CPU, 4x6+2pin PCI Exp. çıkışları bulunuyor ise bende almayı düşünüyorum.

Edit : Öğrendim özelliklerini gerek kalmadı. Yukarıda saydıklarımdan 1x8pin CPU çıkışı eksik 1x4+4pin mevcutmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 20 Aralık 2013; 19:13:16 >
  • beyazmı güzel siyahmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

beyazmı güzel siyahmı

İlk olarak yakından görüp incelemeniz sizin zevkinize hangisinin uyduğunu belirlemeniz gerek.
    Benim şahsi görüşüm eğer benim gibi Adana ya da benzeri Antalya gibi şehirlerde yaşıyorsanız ve yazın 45-50 derece hava sıcaklığı ve güneşe maruz kalıyorsanız beyaz almamanız yararınıza olur.Bir süre sonra sararma yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

quote:

beyazmı güzel siyahmı

İlk olarak yakından görüp incelemeniz sizin zevkinize hangisinin uyduğunu belirlemeniz gerek.
    Benim şahsi görüşüm eğer benim gibi Adana ya da benzeri Antalya gibi şehirlerde yaşıyorsanız ve yazın 45-50 derece hava sıcaklığı ve güneşe maruz kalıyorsanız beyaz almamanız yararınıza olur.Bir süre sonra sararma yapacaktır.

bugun siyahını inceledim baya ama beyazı yoktu. kasanın tipi hafx 912 advanceden falan cok üstün oyuncak gibi kalıyo diyerleri yanında
  • quote:

quote:

quote:

beyazmı güzel siyahmı

bugun siyahını inceledim baya ama beyazı yoktu. kasanın tipi hafx 912 advanceden falan cok üstün oyuncak gibi kalıyo diyerleri yanında

200 x 440 x 505 mm bu haf 912nin boyutları

210 mm x 500 mm x 500 mm bu da assasinin boyutları 6 cm daha uzun haf 912den

• quote:

quote:

quote:

quote:

beyazmı güzel siyahmı

hm asasini beyazmı alsam siyahmı acaba varmı tavsiyesi olan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyazmı güzel siyahmı

hm asasini beyazmı alsam siyahmı acaba varmı tavsiyesi olan

ben siyah derim

• Güzel inceleme olmuş elinize sağlık 400r ve haf912 dışında yeni bir seçenek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YetkinArpat

Güzel inceleme olmuş elinize sağlık 400r ve haf912 dışında yeni bir seçenek...

teşekkür ederim bu kasa 300r ile 400rın arasına konumlanabilir 400r biraz daha üstün bundan :)
  • Çok güzel faydalı bir inceleme olmuş kasada çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Çok güzel faydalı bir inceleme olmuş kasada çok güzel.

Yorumunuz için teşekkür ederim daha güzeli sizin olsun.
  • onererkut kullanıcısına yanıt
    Kasayla gelen PSU'nun kaç tane 8pin çıkışı var? 1 tane sanırım?
  • Bu kasaya kolayca SSD takılabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.