Şimdi Ara

Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
10.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitirimburak

Bu kasayla 300r arasinda kalmistim. Bilgim olmadiğindan 300r aldim. İncelemede gayet güzel olmuş

ben 300rdan ziyade bunu tavsiye ederdim.Gerçi vatan stoklarında corsair kasa görünmüyor bu aralar buna yöneliyor insanlar :)
  • corsaiır 400r ile aralarında fazla fiyat farkı yok hangisini önerirsiniz ? bumu yoksa 400rmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

corsaiır 400r ile aralarında fazla fiyat farkı yok hangisini önerirsiniz ? bumu yoksa 400rmi

inventus
    CORSAIR CC-9011011-WW-750CX 400R Carbide Serisi USB3.0 Mid-Tower Corsair CX v2 750W 80+ BRONZE Kasa - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5522

bu fiyata 400r almanı tavsiye ederim 12 lira fark var aralarında.Benim aldıgım dönemde aralarında 50liradan fazla assasin lehine fark vardı ama suan corsair 400r daha alınası inventus aracılığıyla.Artılarına gelirsek;

1-) Sac kalitesi daha iyi
    2-) inventusdaki 400r psu olarak daha iyi
    3-) ayrıca 400r yan panele 2 adet 120mm fan takılma avantajına sahip ekran kartı sogutmasına katkısı olacaktır.

• benimde aklıma o takılmıstı simdi aydınlattınız tesekkür ederim benim tek korkum corsair cx750 psularda ses sorunu oluyormus tek korkum bu yoksa kasa on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

benimde aklıma o takılmıstı simdi aydınlattınız tesekkür ederim benim tek korkum corsair cx750 psularda ses sorunu oluyormus tek korkum bu yoksa kasa on numara

biraz şans işi bunlar bende okudum o yorumları ama bir şey olacagını sanmıyorum :)
  • Sabah Xigmatek Assasin Tauro'yu almaya gidiyorum hocam, var mı yol yakınken bir diyeceğin? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Sabah Xigmatek Assasin Tauro'yu almaya gidiyorum hocam, var mı yol yakınken bir diyeceğin? :D

yanında bir tane sickleflow fan al tek fan var kasada :)
  • Hocam bu kasa beni açıkcası cezbetti 2 tane de fan alıcam yanına akasa viper 120'liklerden ben haf 912 ile arasında kalmıştım advance olmayan versiyonuyla arasında ama bunun ölçüleri baya bi daha büyük 410x500x500 sanırsam.
    Hava sirkülasyonu nasıldır bu arada hocam fx 8320 işlemcimi 4.5 ghz'de kullanmayı düşünüyorum.
  • Ben bu kasayi satiyorum ihtiyaci olanlar iletisime gecebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeffogu

Hocam bu kasa beni açıkcası cezbetti 2 tane de fan alıcam yanına akasa viper 120'liklerden ben haf 912 ile arasında kalmıştım advance olmayan versiyonuyla arasında ama bunun ölçüleri baya bi daha büyük 410x500x500 sanırsam.
    Hava sirkülasyonu nasıldır bu arada hocam fx 8320 işlemcimi 4.5 ghz'de kullanmayı düşünüyorum.

cevap geç geldi kusura bakma dostum bu ara biraz meşgulüm pek giremiyorum. Kasanın hava sirkülasyonu çok iyi gerçi ben kasada işlemci soğutucusuyla beraber 9 fan kullanıyorum güzel bir su soğutma tavsiye ederim o değer için malum önümüz yaz ama hava soğutmayla 4.2 çok rahat görürsün.

not: benim işlemci yükte 50 dereceyi geçmedi su ana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

quote:

Hocam bu kasa beni açıkcası cezbetti 2 tane de fan alıcam yanına akasa viper 120'liklerden ben haf 912 ile arasında kalmıştım advance olmayan versiyonuyla arasında ama bunun ölçüleri baya bi daha büyük 410x500x500 sanırsam.

cevap geç geldi kusura bakma dostum bu ara biraz meşgulüm pek giremiyorum. Kasanın hava sirkülasyonu çok iyi gerçi ben kasada işlemci soğutucusuyla beraber 9 fan kullanıyorum güzel bir su soğutma tavsiye ederim o değer için malum önümüz yaz ama hava soğutmayla 4.2 çok rahat görürsün.

Hocam o kadar fan takamam da Seidon 120V var çift fan kullanıcam.
    Arkadaşıma da 300 TL civarında bi kaaa bakıyoruz TT Commander 700W önerir misin ?
    Corsair 200R 550W 504 W veriyor TT ise 604 W . FX8320 ve R9 280X için 504 W yetmez gibi geldi bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

quote:

Hocam o kadar fan takamam da Seidon 120V var çift fan kullanıcam.
    Arkadaşıma da 300 TL civarında bi kaaa bakıyoruz TT Commander 700W önerir misin ?
    Corsair 200R 550W 504 W veriyor TT ise 604 W . FX8320 ve R9 280X için 504 W yetmez gibi geldi bana.

500W yeter ama ilerde upgrade için sıkıntı olur eğer commander 604w verebiliyorsa onu alın dostum.Seidon 120V rahatlıkla 4.5ghz'İn altından kalkar :)

Tom's Hardware
    AMD Radeon R9 280X, R9 270X, And R7 260X: Old GPUs, New Names
    http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-r9-270x-r7-260x,3635-18.html
    ekran kartı güç tüketimi

Tom's Hardware
    AMD Radeon R9 280X, R9 270X, And R7 260X: Old GPUs, New Names
    http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-r9-270x-r7-260x,3635-18.html
    işlemci güç tüketimi

• mini atx sevmem ama bu iki kasayada bittim doğrusu

• Hocam 4 tane fanı kontrolcuye nasıl baglıyacağız ? Birde 3.5 inç yuvalara ssd oturtmak için vida gerekiyor kasa ikr birlikte bu vidalar geliyormu ? Son olarak öndeki fanlar vidalari uymuyormuş onu ne yapcaz ? Sorularımı cevaplarsan çok memnun olurum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inceleme güzele benziyorda. Tam değil üst fanların ön fanların boyutları neler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuander

Inceleme güzele benziyorda. Tam değil üst fanların ön fanların boyutları neler acaba?

12 cm

• ulud49 U kullanıcısına yanıt
    evet vida geliyor ssd yeri var yuvalarda ayrı olarak..fan kontrolcü için yukardan 4 tane 2 2 ayrı olarak 3 pinlik fan cıkısı geliyor 1 er tanede molex geliyor o molexlere elektirik ver psudan tek taraflı sonra fanlarını tak fan eklemek istiyorsan seri bağlantı yap molexlerden..ben öne 2 tane üste 2 tane yaptım kapatabiliosun yavaslatabiliosun fule alabiliosun hızlarını en alttada fan taktım anakarta bağlı normal hızda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

evet vida geliyor ssd yeri var yuvalarda ayrı olarak..fan kontrolcü için yukardan 4 tane 2 2 ayrı olarak 3 pinlik fan cıkısı geliyor 1 er tanede molex geliyor o molexlere elektirik ver psudan tek taraflı sonra fanlarını tak fan eklemek istiyorsan seri bağlantı yap molexlerden..ben öne 2 tane üste 2 tane yaptım kapatabiliosun yavaslatabiliosun fule alabiliosun hızlarını en alttada fan taktım anakarta bağlı normal hızda..

Fan kontrolcüsü nü nasıl bağlayacagımķ anlamadım hocam biraz ayrıntılı anlatsan ? Yani fandan çıkan 3 pini ben nereye takcam falan anlatirmısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulud49

quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Fan kontrolcüsü nü nasıl bağlayacagımķ anlamadım hocam biraz ayrıntılı anlatsan ? Yani fandan çıkan 3 pini ben nereye takcam falan anlatirmısın ?

Hocam yuvalari var 3 pinlik kasadan cikio kablolar 2 yan kapagida ac gorursun disardayim suan

• Beyler bu kasayi almak istiyorum sızce almalı miyim kasayı vatanda gordum ve hayran kaldim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.