Şimdi Ara

xigmatek s1283 ve fx6300 kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar bu soğutucu ve işlemciyi kullanan varmı sıcaklık değerlerini öğrenebilirmiyim ?

• HDT-SD964W kullanıyorum.Ortalama aynı soğutucu olduğu için sıcaklık değerlerimi yazabilirim

Defaultta boşta 18 dereceye kadar düşüyor.Full yükte ise 38-40 dereceye çıkıyor.İşlemciyi 4.450Mhz'de çalıştırıyorum max 64 derece görüyorum o da full yükte.HPM kapalı ama C&Q açık.Ancak böyle stabil olabiliyor işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 9 Mart 2015; 15:51:19 >
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Anakart ne hocam ben de bi sogutucu dusunuyorum msi g43 var bende 6300le pek oc kabiliyeti yokmus anakartin 4.2 ghz e çıkartmayi planliyorum en fazla zaten 4de kullaniyorum xigmatek sd962 dusunuyorum seninkinin gurultu olayi nasil mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fen0men0

Anakart ne hocam ben de bi sogutucu dusunuyorum msi g43 var bende 6300le pek oc kabiliyeti yokmus anakartin 4.2 ghz e çıkartmayi planliyorum en fazla zaten 4de kullaniyorum xigmatek sd962 dusunuyorum seninkinin gurultu olayi nasil mesela

Giga 990XA-UD3 kullanıyorum.OC yeteneği çok fazla yok anakartın ama kastırabildiğim kadar kastırdım.Çarpandan ziyade fsb'yi yükselttim ama voltajı da epey çekmek gerekiyor

İşlemci 4.250'den sonra aşırı voltaj istiyor.4.350'den sonra ne yaparsan yap stabil olmuyor.Anakartımla alakalı bir durum olduğu için HPM'yi kapadım (Bende apm olarak gözüküyor) bu seferde thermal throttling'e girmiyor ama aşırı ısınıyor.125 yada 150W'lık bir işlemci soğutucusu almayı düşündüm 6300 için değmez diyorum.Çünki fiyatları 150-200TL altında maalesef yok

En iyisi X8 8320(8350) yada i5 2500K tarzında bi işlemciye geçmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.