Şimdi Ara

Xin Zhao Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
26.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xine botla cleaverı çektikten sonra durduramıyosun.iyi kill alıyor.güçlü olduğunu bilsem de almamakta direttiğim bi champ.ne zaman xin görsem oyunun kolayına kaçmış noob gibi gözüküyor gözüme.insan lux orianna falan oynar yahu
  • Sunfire Merc FoN Atma biraz daha MR, AS falan filan ne lazımsa kasarsın ondan sora. Frozen mallet, belki.takıl işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstractih

xine botla cleaverı çektikten sonra durduramıyosun.iyi kill alıyor.güçlü olduğunu bilsem de almamakta direttiğim bi champ.ne zaman xin görsem oyunun kolayına kaçmış noob gibi gözüküyor gözüme.insan lux orianna falan oynar yahu

İlla lux,orianna falan oynamasına gerek yok ama her önüne gelen xin alınca banada öyle geliyor.
  • Sadece 5 doran stacklediğim oyunda bile 11/5/9 yapmıştım.Çok basit hero ama oyunu öğrenmek için ideal.Bundan sonra hero değiştirmeni tavsiye ederim biraz daha açıl xine alışınca başka herolara uyum sağlayamıyorsun o yüzden başka herolara yoğunlaş dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix56

Sadece 5 doran stacklediğim oyunda bile 11/5/9 yapmıştım.Çok basit hero ama oyunu öğrenmek için ideal.Bundan sonra hero değiştirmeni tavsiye ederim biraz daha açıl xine alışınca başka herolara uyum sağlayamıyorsun o yüzden başka herolara yoğunlaş dene

haklısın.

Ayrıca bu champ benim aylardır ana champ'ımdı fakat artık eskisi kadar iyi oynayamamaya başladım,son zamanlarda çok hp sıkıntısı çekmeye başladım özellikle early game ve team fightlarda falan.Ayrıca Q skilinin zıplatması için atack speed gerekiyor atack damage-atack speed derken hp kasmaya vakit kalmıyor.Hp olarak warmog falan çıkman gerek (veya frozen mallet ) bu seferde champ yavaş kalıyor.
  • Hocam 30Lv olunca Xin'in ne kadar gereksiz bi karakter olduğunu anlarsın. Ayrıca Xin'de difficulty yazan yer bence boş olması lazım. QWER hepsini bas GG bi taktiği yok numarası yok. Ama ne yalan söyliyim bende 15-20lv arasında çok kill alıyorum diye hep Xin oynamıştım o yüzden bu konuyu açtığın için bi suçlama yapamayacağım iyi oyunlar başka championlar denemeni tavsiye ederim.
  • Xin Zhao-Tryandemere-Master Yi-Jax = GG (30 lvle kadar) ama ben bağenmiyorum çok sıkıyo bir yerden sonra.Oyundan soğuyo insan.
  • off tank gitmeyi nzmn ögrenceksiniz.
  • Helal be. Xin Zhao ile pentakill yapıp "Im goddddddddddddddd" diye gezin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

Helal be. Xin Zhao ile pentakill yapıp "Im goddddddddddddddd" diye gezin.

Sen de yap sen de gez.
  • xin zhaoyla toplam 5 oyun atmamışımdır ama karşısında istersem karmayla bile oynasam yine de kill vermem.Aslında o kadar kolay diyosunuz op diyosunuz da bi komboyla anca %50 hp indirebiliyor,o kadar op değil.Leblanc bi komboyla öldürüyor?morde de öldürüyor?Mobility yok xin de fazla.
  • Xin gerçekten güzel herodur.Çok oynardım xin'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

Helal be. Xin Zhao ile pentakill yapıp "Im goddddddddddddddd" diye gezin.

Sen de yap sen de gez.

Xin Zhao'yu satın alma gereği duymadım. O kadar pro.yum yani.

Tryndamere'yi bir beceremedim yahu hep feedliyorum. Bir de Legendary skin aldık.

• Her championa legendery skin alıyorsun fakat championları oynamadan alıyorsun, normaldir.

• Böyle oynarsan çok daha başarılı olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 18 Eylül 2011; 21:34:23 >
  • Mercury's Treads , The Black Cleaver , Frozen Mallet , Trinity Force , Wit's End ve Atma's Impaler. Çok iyi de olur çok güzel iyi de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-445E6B64C -- 10 Kasım 2011; 0:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Böyle oynarsan çok daha başarılı olabilirsin

kötü örnek olmayın ya adama izlerken altıma ettim :D :D tamam kötü oynamıyor ama böyle oynarsa apartmandan atılır millet....

• Evet o itemlerle Summoner Level 1'ken çok iş yaparsın.
  • Abi evi arabayi satip butun parayi phantom dancer'a basmayin su melee herolarda.

Yada basin ya. Egleniosaniz bana ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 18 Eylül 2011; 22:19:27 >
  • Hocam, bana göre Xin Zhao çok bufflanmış bir hero. Gereğinden fazla güce sahip ve kasılınca durdurulamıyor. Ben genelde ranged ve tank heroları seviyorum tabii zevkler ve renkler karşılaşamaz. Bunun yanı sıra Xin'e biraz hp gerekli, sırf attack itemleri alırsan combatlarda ilk indirilen olursun ne kadar kasmış olsanda. Sonuçta armorsuz ve cansız birine 5 kişi skill atsa ölür ne kadar attack kassada doğal olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.