Şimdi Ara

Xin Zhao Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
26.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matrix56

Sadece 5 doran stacklediğim oyunda bile 11/5/9 yapmıştım.Çok basit hero ama oyunu öğrenmek için ideal.Bundan sonra hero değiştirmeni tavsiye ederim biraz daha açıl xine alışınca başka herolara uyum sağlayamıyorsun o yüzden başka herolara yoğunlaş dene

şuan gp le oynuorum oda hoşuma gitti krşı takım baronu keserken ulti attım etrafımızda dönene şeyleri biz aldık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzz

Hocam, bana göre Xin Zhao çok bufflanmış bir hero. Gereğinden fazla güce sahip ve kasılınca durdurulamıyor. Ben genelde ranged ve tank heroları seviyorum tabii zevkler ve renkler karşılaşamaz. Bunun yanı sıra Xin'e biraz hp gerekli, sırf attack itemleri alırsan combatlarda ilk indirilen olursun ne kadar kasmış olsanda. Sonuçta armorsuz ve cansız birine 5 kişi skill atsa ölür ne kadar attack kassada doğal olarak.

tank heroyu seversen gareni tank yap süper oluyo bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Böyle oynarsan çok daha başarılı olabilirsin

nasıl bi oynayış tarzı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

çok prosun

• quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

quote:

çok prosun

Saka olarak dedigini biliyorum ama pro deilim 1 aydir falan oynuyorum.hic deilse bazilari glbl kotu oynayip feedlemiyorum.takim icin elimden geleni yapiyorum

• Xin güzeldir ama ranked gamelerde o build ile oynarsan feedlersin gibi geliyo yani buildin çok yanlış geldi bana.
  • niye 2-3 tane pd alınca dalga geçiliyor ? Sonuçta unique değil ne var yani alınsa ? mesela geçen gün ben nocturne ile jungle yapıyordum rakipte bir master yi vardı adam 2 pd , 3 infinity , 2 bloodhirster yapmıştı koskoca rakip takımı bir tek o taşıdı deli gibi hızlı vuruyordu ve baya iyi vuruyor.Tank'ı falan 2-3 saniyede kesiyordu.Ve bizim takım da baya iyi kasmış olmasına rağmen sırf karşıdaki master yi yüzünden kaybettiğimiz maçı verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Böyle oynarsan çok daha başarılı olabilirsin

allahım ya çatlak herif biryerleri yırtıldı bağırmaktan

• Bu heroya atmog kascan,bide ninja tabi.Runelerde dodge olacak.Hem dayanıklı hem it gibi dps yaparsın.
  • O buildle anca tek başına dolaşan sona soraka filan kesersin sen. Team fightta hiçbir işe yaramazsın öylede. Tanky kasılmalı melee karakterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

O buildle anca tek başına dolaşan sona soraka filan kesersin sen. Team fightta hiçbir işe yaramazsın öylede. Tanky kasılmalı melee karakterler.

sn öle san adam sna en fazla 2-3 kere skill atıo sonra ölüyo hadi kesemedin basçaksın flashı kaççaksın bi denee öle gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_emre

Bu heroya atmog kascan,bide ninja tabi.Runelerde dodge olacak.Hem dayanıklı hem it gibi dps yaparsın.

atmog ne warmogmu demek istedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Bu heroya atmog kascan,bide ninja tabi.Runelerde dodge olacak.Hem dayanıklı hem it gibi dps yaparsın.

atma's impaler la warmogun kombinasyonunun kısaltılmış hali.
  • quote:

quote:

Yeni item gelmiş kanka dominionda aktif olacakmış.
  • quote:

quote:

O buildle anca tek başına dolaşan sona soraka filan kesersin sen. Team fightta hiçbir işe yaramazsın öylede. Tanky kasılmalı melee karakterler.

sn öle san adam sna en fazla 2-3 kere skill atıo sonra ölüyo hadi kesemedin basçaksın flashı kaççaksın bi denee öle gel

Stun veya fear yiyince 5 kişi birden üstüne çullanınca nasıl kaçıyorsun ?
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

tamam

• quote:

quote:

quote:

atma's impaler la warmogun kombinasyonunun kısaltılmış hali.

şimdi oyuna giriorum bunu bi deniycem atack ve hız bakımından düşçek ama def yükselir

quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

quote:

Stun veya fear yiyince 5 kişi birden üstüne çullanınca nasıl kaçıyorsun ?

aklın varsa 5 kişinin arasına dalmıcaksın ve haritaya bakıcaksın üstüme 5 kişinin çullandığını daha görmedim tabi dalarsa hiç şansım yok ama 2 kişninin arasına dalabiliyorum ve iyi ks atıyo

quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

quote:

Yeni item gelmiş kanka dominionda aktif olacakmış.

oyunda yeniyiz diyede kekliyonuz he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 22 Eylül 2011; 14:12:36 >

• Bir slowa bir stuna kurbanlık gibi keser kavurmanı afiyetle kolu komşuya ikram ederler :P
  • Böyle şampiyonlarla tank oynamayı çok seviyorum. Doran's Shield ile başlayıp, Mercury's Treads ile devam ediyorum. Oyun çok uzamış ve yeterli parayı toplayabilmişsem Spirit Visage, Warmog, Force of Nature ve Atma alıp, Doran'ı sattıktan sonra bir de Trinity yapmaya çalışıyorsun, manyak oluyor. 4k üzeri HP, 200+ MR, 150+ HP regen, 200 AD ve sağlam bir MS kazanıyorsun. Takım savaşlarına gözü kapalı uçarak, gerek "carry"e odaklanıyor ve zıplatıyorsunuz ya da ultisi tehlikeli adamların ultilerini yarım kesebiliyorsunuz. Gerisi takım arkadaşlarınıza kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.