< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (18. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu kamera konusunda netlik kazandırmak istiyorum az önce bol bol fotoğraf çekildik gece çekimi olsun 64mp olsun normal olsun hepsi cam gibiydi düşünülene göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadan herhangi bir foto çekince beğeniyorum ama arka kameradan kendimi çekince güzel çekmiyor. Bu konuyu gerçekten anlamış değilim. :D
-
-
Bende beko kısmen çalışıyor. Kanal ve ses tuşları dışında çalışmıyor.
Merhaba , Poco X3Gt sd kart desteği varmı? Bazi sitelerde var bazılarında yok gosteriyorda ?
-
Sd kart girişi bulunmuyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Acaba uygulamalar için nasıl bir veri kısıtlaması, pil tasarrufu yönetimi izliyorsunuz uygulama ayarları seçeneğinden.
Mesela bir WhatsApp için veya bir haber uygulamasındaki bildirimleri düzgün kesintisiz şekilde ulaşabilmek için.
X3 GTde SD kart yok.
X3 proda SD kart var. Öyle yazanlar ikisini karıştırıyordur
Farklarını şurada görebilirsiniz
www.gsmarena.comCompare Xiaomi Poco X3 Pro vs. Xiaomi Poco X3 GT - GSMArena.comhttps://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10802&idPhone2=10949 -
Arkadaşlar o kadar konuşulmuş ancak şimdi gidip ikisinden birini alacağım desem gönül rahatlığıyla hangisi önerirsiniz, hangisini alayım... X3 GT mi X3 Pro mu? Telefonda oyun falan oynamam, yüklemem bile.. Tek derdim sorunsuz akıcı arayüz, nispeten iyi foto video kalitesi ve kulaklık veya hoparlör farketmeksizin kaliteli yüksek ses.. Eğer bu ikisi istediğini vermez dersiniz bütçeyi yukseltip başka telefon alacağım..
X3 GT yi öneririm neden ?
Tasarım olarak bakarsak X3 pro bence kaba bir cihaz, gt ona nazaran daha kibar kalıyor. İşlemci konusunda şu ikisi de yakın cihazlar gt biraz daha iyi, proda snapdragon 860 olması nedeniyle daha fazla güç tüketiyor diye biliyorum, dimensity 1100 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan bir cihaz. Kamera konusunda herkes gt diyor. Ekranlar aynı nerdeyse aynı hatta ıps LCD 120 Hz. Arayüz konusunda ise şöyle Xiaomi kendisi de söylüyor yazılım tarafında arayüz tarafında eksikleri olduğunu,şu var telefonu kendime göre ayarladım bazı şeyleri kaldırdım uygulama kasası vs. Sanırım bu sebeple yük bi tık azaldı, o yüzden daha akıcı gibi geliyor bana.
Pro snapdragon ama 860 ki 7 nm mimarisinde ,GT Mediatek 1100 6 Nm mimarisinde. Benchmarklarda MT1100 SD 860i tokat manyağı yapıyor.
GT 5G uyumlu, Pro değil (bence bu önemli bir fark)
GT victus (en üst seviye), pro GG6
GT prodan daha hafif
GT wifi6 destekliyor, Pro desteklemiyor
GT hemen hemen 6 ay daha yeni bir telefon (Mi 3 ayda bir telefon çıkardığına göre 2 nesil daha yeni demek aşağı yukarı)
Arka kamerada GT , selfi kamerasında Pro daha iyi (sürekli selfi atan kızsan Pro yu tercih edebilirsin )
GTde 67W Proda 33 W hızlı şarj var. Ful şarj için 15-20 dk fark demek bu.
GT de hoparlörle JBL tarafından yapılmış, proda standart.
Gtde ekran kontrast oranı biraz daha iyi.
Yurt dışında GT Prodan epey pahalı bizde yakın (bizde ya GT ucuza ya Pro pahalıya satılıyor)
Pro almak içi 3-5 neden olabilir.
- illa SnapDragon istiyorsan
- illa SD card istiyorsan
- Daha iyi selfi kamerası istiyorsan
- illa 3.5 mm jack istiyorsan (GT de adaptörü çıkıyor ama illa 3,5 jack istiyor olabilirsin) .
- FM radyo proda var GTde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 13 Aralık 2021; 12:49:42 >
-
Hocam yorumlariniz cok guzel soyle bir duzeltme yapayim,X3 pro da snapdragon 860 islemci var ,tum dedikleriniz onun icin dogru ama poco f3 te snapdragon 870 islemci var ve bu islemci dimensty 1100 den bir tık iyi yada dengi olabilir.Ama soyle bir sey snapdragon 870,888 ve cikacak olan 8gen 1 islemcilerinde isinma ve amoled kararma sorunlari oldugu ayrica sarjin cabuk bitmesi gibi sikintilar var su haliyle mediatek yani dimensity islemcili telefonlar daha iyidir isin ilginc yani fiyatlari daha dusuk.Bence degerlendirmek gerek ki biz degerlendirdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 11 Aralık 2021; 16:45:39 >
Arkadaşlar bu telefonda 4K video çekiminde EİS düzgün çalışıyor mu? İp7 den geçmeyi düşünüyorum…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 11 Aralık 2021; 16:55:52 >
4k ve 1080 60 fps video çektim (yürürken)
Sanki 4k biraz daha fazla oynuyor gibi 1080 e göre ama 60 FPS nin de etkisi olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar güzel yorumlar için teşekkürler, gsmarena incelemesine de bi baktım da telefonun fotoğraf kalitesi fiyatının ötesinde gibi geldi.. Mükemmel değil ama şu fiyata satılan bi çok telefondan daha iyi geldi bana.. Ekranın IPS olması benim için çok kötü oldu çünkü IPS'den nefret ediyorum desem yeridir hiç sevmem ama diğer özelliklerine baktığımda da tam bir F/P cihazıyım diye bağırıyor X3 GT.. Hoparlör ses kalitesi gsmarena sitesinde ki incelemelerde X3 PRO'Dan daha kötü olarak değerlendirilmiş ama zaten benim için ses kalitesi kulaklıkla dinlenen müzikte önemli dış ses çokta önemli değil. Eğer kulaklık ile dinlenen müzikte ses kalitesi iyiyse benim için müthiş..
Bir de şunu anlamadım ya bu satıcılar ya da markalar sattıklarını telefonun özelliklerini bilmiyor.. Az önce HB'de ürün özelliklerine bakıyorum, resmen insanı yanlış bilgiyle yanıltıyorlar.. Tam olarak şu yazıyor..;
"256 GB dahili depolama alanı resim müzik, uygulama ve benzeri verileri cihazda muhafaza etmenize ve dilediğiniz zaman anlık olarak bunlara erişmenize olanak tanıyor. Üstelik, UFS 3.1 teknolojili mevcut depolama alanının kapasitesi """""""hafıza kartı desteği ile 1 TB’a kadar artırılabiliyor.""""""
Birde arkadaşlar galiba X3 GT mağaza satışı yok hep internet üzerinden satılıyor galiba.. Mağazalardan alsak iyi olurdu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 12 Aralık 2021; 6:2:29 >
-
Sanırım X3 gt 128 GB stokları bitiyor. Ben alalı 15 gün oldu 400-500 TL zam yemiş. Dün mi mağazasında X3 gt 256 GB vardı. 5600 mu neydi fiyatı
Mağazalarda çıkış fiyatı üstünden satılıyor herhangi bir indirim yoktu. Hoparlör konusunda dün ev arkadaşım X3 pro satın aldı. Akşam hoparlörleri kontrol ettim son seste çok yakındılar. Ama gt de insan sesi vs bir tık daha canlı gibi geldi bana. abi pro harbiden kütük ya. Hardware plusın yaptığı son inceleme 4500 TL farkla aynı telefon incelemesi onu izle istersen. bu telefonun olayı daha kur tam olarak vurmaması.
Bu arada rica ederim ne demek doğru bilgiyi aktardıysam ne mutlu bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X