Kardeşim 2 konuda da için rahat olsun. 10 gündür kullanıyorum. Sensör sorunu yok. Şebeke sıkıntısı olan bir yerde yaşıyorum. Eski telefonuö zanfone 3 ile görüşme yapamadığım yerde, bu telefon ile yapıyorum. Telefon 4g çekmiyorsa, 3gye kendisi geçiyor. Sıkıntı olacağını sanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (20. sayfa)
-
-
Şimdi ben de kontrol ettim, kılıf takılı iken senin dediğin gibi ama kılıfı çıkarınca tuşun iki tarafından da ses geliyor, yani sorun yok rahat ol 😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler. X3 proyu inceleme fırsatım oldu simdi. Bariz tuş hissiyatı var x3 proda. Gt yi de bulup tekrardan bakınca anlayacagimi düşünüyorum. Telefon fiyati arttigi icin iade de iatemiyorum. Stok olmadığı icin hepsiburada degisim vermiyor. Ha bu cok buyuk bir problem mi bilmiyorum ancak en nihayetinde sıfır bir telefonda olmasini istemez insan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanıt yazan arkadaşlar sağolun.
Eşime aldığım telefonda sensör sorunu çıkınca korktum artık.
Bugün bankadaki işimi halledip diğer bankaya geçme işlemi başlattım.
Bir kaç güne telefonu alırım.
Telefonun fiyatı günden güne artınca insan elinde altın tutmuş gibi hissediyor. Telefona daha da sarılıyor :)
-
Kaliteli ekran koruyucu önerecek varmı, kullanıp memnun kalan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün alıntı yapabildim.
İşte o 4G çekmediği yerler çoğunluk'da mı.
Sorun 4G'de ya onu merak ediyorum.
Aynen
Bir link buldum.
Buradan anladığım kadarı ile 5G içinde sorun yaşanacak gibi görünüyor.
Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir.
http://gsmversus.com/xiaomi-11t/xiaomi-poco-x3-gt/
Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Diğer arkadaşların kullanım deneyimlerini de öğrenmek lâzım.
Sorun yaşamadım ben de şebeke olarak. Tabi İstanbul da yaşıyorum. Turkcell e de geçtim bugün itibariyle.
O kadar endişeniniz varsa bence başka model araştırın derim.
Endişem olduğu kadar 60 yıldır araştırmayı seven birisiyim.
Verdiğim linke baktınız mı?
Orada da 5G band olarak eksik gibi.
Çünkü bir kaç sayfa geride bir arkadaş 5G gelince rahat ederiz demişti ama oda hayal gibi görünüyor.
Alırım memnun kalmam 500 TL aşağı satarım oda farklı konu tabii.
Bende İzmir merkezde oturuyorum.
Biraz şehir dışına çıksam herhangi bir telefon bile sorun çıkarıyor.
Evde oturan bir emekli olsam bundan haberim bile olmazdı. :)
Bazı arkadaşlar otomatik yapmışlar 3G 'ye düştüğünü bile fark etmiyorlar (buradakileri kast etmiyorum).
Çok okuyup çok araştıran birisiyim.
Günde 3 bilemedin 5 saat uyuyup hep okur izlerim.
Kendime kadar başkaları içinde araştırıyorum.
Buraya soruyorsam %10 bana %90 başkasına.
Araştırmak tabi ki iyidir abi. Ben de baya araştırdım ama bir yerden sonrada insan paranoya oluyor. O yüzden fazlaya kaçmamak lazım. Burada kimsenin şu ana kadar yazdığını görmedim şebeke sorunu. Ben de bir hayli inceleme videosu izledim. Orada da bahseden olmamış. Bir de 4.5 yoksa 3g ye düşüyor sanırım. O da yeterli aslında sanki. Yavaş değildir 3g de.
Bu arada otomatik ayar göremedim ben. Muhtemelen ben bulamamışımdır.
Haklısınız.
Aynen öyle bir ayar yok. 5g 4g 3g var. Hangisini seçersen o seviye ve altı zaten otomatik oluyor.
-
Bir de yaklaşık işte 1 haftadır kullanıyorum cihazı. Sıkıntı duyduğum nadir konulardan birisi titreşimi çok az geldi.
-
benim eski telefon HTC idi bana da X3GT nin konuşma sesi çok az geldi.
açıkçası karşıyı anlamakta zorlanıyorum ses sonda olmasına rağmen iyi duyamıyorum.
-
Bana da tam tersi geldi. Titreşim aşırı yuskek ki zaten haptic engine var telefonda. Titreşim diğer telefonlardakinden de üst seviyede. Konuşma sesi olarak sesi ortanın altında bile alsam dışarıdan duyuluyor. Son sese hiç almadım bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X