Portre modu var ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (22. sayfa)
-
-
arkadaşlar bu telefon arama esnasında şarj olmuyor bilginize 10 dk boyunca %1 falan arttı
-
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır 128gb beyaz modeli kullanıyorum.Telefonu gayet beğendim sorun yaşamadım. Şarj konusunda sorum olacak. Batarya sağlığı için kaça düştüğünde telefonu şarja takmalı ve kaça kadar şarjta bırakmalı? Sanki aklımda %15 20 lerde iken takmalı ve %90 95 gibi çıkarmalı diye kalmış ne tavsiye edersiniz?
Bir diğer sorum ise deneyimlediğiniz ve zevk aldığınız bir kaç tane kaliteli oyun tavsiyesi verir misiniz ?
-
iPhone 11 kullandığımda 20 40 arası takip 80 de alıyordum 3 ayda sağlık 99 a inmişti. Xs Max 20 de takip 100 de alıyordum 6 ayda 99 a inmişti. Bunda da 20 40 arası takip 100 de alıyorum zaten yarım saatte doluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hepsiburada nın tekrar stokuna girdiği zaman 5500 civarında bir fiyat ile girer. Bu satıcı uyanıklık yapıyor bence.
Mi nin kendi mağazası 4999 TL ye satıyor stok da var görünüyor. Hatta düşmüş 5000 in üzerinde idi galiba.
https://mobile.mi.com/tr/product/poco-x3-gt/overview
Maalesef yok orada. Satın al diyince bana bildir düğmesi çıkıyor.
Arkadaşlar vatşapa girip klavyeyi açarken bir karmaşa oluyor mu sizde de 😅Takılma mı diyelim bilemiyorum.
Yok olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pocodaşlar benim bir sorunum var. Bu konuda bir fikri veya bilgisi olan var mı ? Ya da ne bileyim POCOnun teknik desteği burayı okuyor mu acaba?
Benim bir FORD arabam var. BU arabada SYNC 3 multimedya sistemi var. SYNC 3 multimedya hem android autoyu destekliyor hem applink ile Bluetooth üzerinden kabloya gerek kalmadan telefondaki uyumlu uygulamaları arabada kullanabilmemizi sağlıyor. Bu uygulamalrın sayısı çok az ama olsun. Benim için en önemlisi MyTuner radyo uygulaması
Eski telefonum HTC idi. Telefonumdaki MyTuner uygulaması hem android auto üzerinden hem BT üzerinden kablosuz applink ile arabada kullanılabiliyordu.
Şimdi POCO yu aldım. Vallahi 8 GB RAMle şimşek gibi açılıyor android auto, çok memnun edici. Ancak MyTuner e girdiğimde bu uygulama şu an çalışmıyor uyarısı çıkıyor. Böyle saçmalık olur mu ? Telefonu elime alıp telefonda MyTuner i açarsam android auto MyTuner i çalmaya başlıyor. . Bunla ilgili benim göremediğim bir ayar var mı bilen var mı ? Android autonun açık olmayan uygulamaları da çalıştırması şeklinde.
Ayrıca X3 GT, applink ile aynı uygulamayı neden göstermiyor arabaya. Eski enkaz HTC ile görünen uygulama yeni model POCO ile görülmüyor.
-
Dolar çakıldı ama fiyatları indirmiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar indi yakında telefonun fiyatı 3.500 TL ye inecek.
hocam hazirana kadar 4000 den asagi olmaz gibi...
Dolar çakıldı derken 15-20 Kasım günündeki kurlarda şu anda.
15-20 kasımdaki fiyatı 4.198 TL
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-x3-gt.html
Dün telefon en düşük 5.700 TL iken dolar 17.50 TL civarı idi
Yani telefon 335 dolar.
Bugün dolar 13 TL ise telefonun da 4.350 TL civarı olması gerekiyor.
Dediklerin normal ülkelerde olur, burası Türkiye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesap ortada hep tüketicinin aleyhine yontacak kaz arıyorlar, Dolar bazlı 4.200 TL lik telefonu 5.650 TL'ye satmaya çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 21 Aralık 2021; 18:4:29 >
Gerçek fiyatı öğrenmek için Hepsiburada, resmi Xiaomi mağazası, Mediamarkt gibi büyük satıcıların fiyatlarına bakmak lazım stoka tekrar girince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X