< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (21. sayfa)
-
-
Note 7 Fan Edition dan geçtim. O telefon titrediği zaman sallanıyordu ortalık resmen. Telefonun zil sesini hiç açmıyorum neredeyse. O yüzden o anlamda biraz sıkıntı yaşıyorum gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde telefonun ses seviyesi beğeniliyor, lâkin bana göre az çıkıyor sesi. Youtubede video izlerken en son sese almak zorunda kalsam da bazen yetmiyor. Acaba sesi yükseltmek için ekolayzır ayarlarını düzenleyen var mı?
Bence gerek telefon sesi gerekse de dışarıya verdiği ses gayet iyi. O konuda bir sıkıntı yaşamadım.
Eko ayarlarını hepsini fulletince sesi daha çok çıkıyor ama ses biraz bozuluyor sesin derinliği kayboluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana göre titreişimi çok zayıf hissetmiyorum nerdeyse, acaba bi ayarı var mı bulamadım ben
Merhabalar, Poco x3 Gt almayı düşünüyoruz, acaba band 20 özelliği olmamasinsan cekmeme problemi 4.5G sorunu vs hakkinda yapılan yorumlar dogrumu acaba. Misal hattım türk telekom ve şehir dışında bazense kırsal alanlarda seyehatım olabiliyor. Tavsiyeleriniz ve yorumlarinız nelerdir?
Merhaba 4.5G cekmeme vs tarzı problemler mevcutmudur?
Mobil veri sürekli 4.5G'de daha aşağısını görmedim. Kırsal alanda test etme imkanım henüz olmadı. Şöyle söyleyeyim mi6da evin arka tarafında çok çekmiyordu telefon şu an çok daha iyi. 4.5Gyi iki tıkla çekiyor. Turkcell hattım bu arada etkisi nasıl olur bilemem. Sürekli kırsal alanda yaşıyorsanız ve tam teknik bilgim yok band 20 ne işe yarıyor bilmiyorum ama kırsal alanda çekmeye yariyorsa yine iyi düşünmenizi öneririm. X3 pro ile X3 GT arasında kalmıştım ben tasarım olsun özellikleri hafifliği şarjı işlemcisi kamerası dolayısıyla +500 TLye GT seçtim. Ama dediğim gibi band 20 senin için daha belirleyici bir özellik olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aliexpress.com48.57TRY 30% OFF|KEYSION darbeye zırh vaka Xiaomi POCO M3 Pro 5G X3 GT NFC F3 standı telefon kapak için Xiaomi Redmi not 10 5G 10 Pro Max 10S 9S 9T|Phone Case & Covers| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005002885427505.html?spm=a2g0o.search0304.0.0.1a417ff0XcaYFf&algo_pvid=a6f6d181-f8f5-41ca-ad29-354e63923bf0&algo_exp_id=a6f6d181-f8f5-41ca-ad29-354e63923bf0-4
Bu kılıftan aldım, kılıf arayanlara tavsiye ederim.
-
Kusura bakmayın sipariş vermeden aklıma gelen son şeyi sorayım.
Ben kırsal'da bir yerdeyim telefonum 4G ayarlı ve burada çekme problemi yaşıyorum.
Bu arada'da eşim beni kendi telefonundan arasa bana ulaşabilir mi?
Yoksa sık sık telefonumu kontrol edip 3G 'ye mi alayım kırsala çıkınca ulaşılamam diye.
Yok hocam kirsal da da sorun olmuyor,izmir in her yerinde cekiyor,uzundere sinden kavaciga,urkmezden menderese sorun yok.
Telefon 4g çekmese bile 3gye iniyor zaten. Otomatik ayar diye birşey yok. Neyi çekiyorsa ona yönleniyor telefon.
şarj olurken sizinde telefon ısınıyormu?
-
Evet
Arkadaşlar telefonu sessize alıyorum kafasına göre bazen sessiz moddan çıkıyor. Sizde de oluyor mu?
-
-
Öyle olmuyor ama sessiz modu kapatınca çıkan sesi kapatamıyorum. Ben mi bulamadım acaba?
Bir şey soracağım.
Bizim telefonun selfie kamerasında Bokeh etkisi yok mu? Eşimin Redmi note8 inde bile var. Bizimkinde yok galiba ya da açma kapama ayarı var mı? Bilen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X