Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poco x3gt alalı 3 gün oluyor. Telefon oldukça hızlı. Isínma adına birşey yaşamadım hiç. Ekran parlaklığı oldukça yeterli. Yarı parlaklıkta kullanıyorum ve çok memnunum. Hızlı şarj süper. Mi6 vardı eski telefon olarak. Geceden şarja takıyordum. Şimdi sabah kalkıyorum bir bakıyorum şarj yüzde 20 kahvaltı ederken şarja koyuyorum 10-15 arasında yüzde 70 oluyor.
    Şimdi kılıf bakıyorum güzel. Kılıf kullanan varsa önerilerinize açığım. Bir de kırılmaz ekran camına gerek var mı sizce yoksa ekran korumalığı yeterli olur mu?
    Almayı düşünenlerin de sorularını cevaplayabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt

Note 7 Fan Edition dan geçtim. O telefon titrediği zaman sallanıyordu ortalık resmen. Telefonun zil sesini hiç açmıyorum neredeyse. O yüzden o anlamda biraz sıkıntı yaşıyorum gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde telefonun ses seviyesi beğeniliyor, lâkin bana göre az çıkıyor sesi. Youtubede video izlerken en son sese almak zorunda kalsam da bazen yetmiyor. Acaba sesi yükseltmek için ekolayzır ayarlarını düzenleyen var mı?

• Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt

Bence gerek telefon sesi gerekse de dışarıya verdiği ses gayet iyi. O konuda bir sıkıntı yaşamadım.

• Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt
    Eko ayarlarını hepsini fulletince sesi daha çok çıkıyor ama ses biraz bozuluyor sesin derinliği kayboluyor

Bana göre titreişimi çok zayıf hissetmiyorum nerdeyse, acaba bi ayarı var mı bulamadım ben

• Merhabalar, Poco x3 Gt almayı düşünüyoruz, acaba band 20 özelliği olmamasinsan cekmeme problemi 4.5G sorunu vs hakkinda yapılan yorumlar dogrumu acaba. Misal hattım türk telekom ve şehir dışında bazense kırsal alanlarda seyehatım olabiliyor. Tavsiyeleriniz ve yorumlarinız nelerdir?

• Dezhy D kullanıcısına yanıt

Merhaba 4.5G cekmeme vs tarzı problemler mevcutmudur?

• dogus_erd D kullanıcısına yanıt
    Mobil veri sürekli 4.5G'de daha aşağısını görmedim. Kırsal alanda test etme imkanım henüz olmadı. Şöyle söyleyeyim mi6da evin arka tarafında çok çekmiyordu telefon şu an çok daha iyi. 4.5Gyi iki tıkla çekiyor. Turkcell hattım bu arada etkisi nasıl olur bilemem. Sürekli kırsal alanda yaşıyorsanız ve tam teknik bilgim yok band 20 ne işe yarıyor bilmiyorum ama kırsal alanda çekmeye yariyorsa yine iyi düşünmenizi öneririm. X3 pro ile X3 GT arasında kalmıştım ben tasarım olsun özellikleri hafifliği şarjı işlemcisi kamerası dolayısıyla +500 TLye GT seçtim. Ama dediğim gibi band 20 senin için daha belirleyici bir özellik olabilir.

• celestial_fury kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    48.57TRY 30% OFF|KEYSION darbeye zırh vaka Xiaomi POCO M3 Pro 5G X3 GT NFC F3 standı telefon kapak için Xiaomi Redmi not 10 5G 10 Pro Max 10S 9S 9T|Phone Case & Covers| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005002885427505.html?spm=a2g0o.search0304.0.0.1a417ff0XcaYFf&algo_pvid=a6f6d181-f8f5-41ca-ad29-354e63923bf0&algo_exp_id=a6f6d181-f8f5-41ca-ad29-354e63923bf0-4

Bu kılıftan aldım, kılıf arayanlara tavsiye ederim.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın sipariş vermeden aklıma gelen son şeyi sorayım.

Ben kırsal'da bir yerdeyim telefonum 4G ayarlı ve burada çekme problemi yaşıyorum.

Bu arada'da eşim beni kendi telefonundan arasa bana ulaşabilir mi?

Yoksa sık sık telefonumu kontrol edip 3G 'ye mi alayım kırsala çıkınca ulaşılamam diye.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Yok hocam kirsal da da sorun olmuyor,izmir in her yerinde cekiyor,uzundere sinden kavaciga,urkmezden menderese sorun yok.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Telefon 4g çekmese bile 3gye iniyor zaten. Otomatik ayar diye birşey yok. Neyi çekiyorsa ona yönleniyor telefon.

• şarj olurken sizinde telefon ısınıyormu?

• Evet

• Arkadaşlar telefonu sessize alıyorum kafasına göre bazen sessiz moddan çıkıyor. Sizde de oluyor mu?

Öyle olmuyor ama sessiz modu kapatınca çıkan sesi kapatamıyorum. Ben mi bulamadım acaba?

• Bir şey soracağım.
    Bizim telefonun selfie kamerasında Bokeh etkisi yok mu? Eşimin Redmi note8 inde bile var. Bizimkinde yok galiba ya da açma kapama ayarı var mı? Bilen varmı?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.