Mrh arkadaşlar bir poco 3x GT sahibi olarak size deneyimlerimi paylaşıyım yıllardır Samsung telefon kullandım fakat enson s9 plusla Samsung macerama son verdim nedeni amoled ekran yanması kronik Samsung hatası sonra yoluma ixanımi ile devam ettim yat ve permans olarak memnun kaldım hele resmi not 8 pro bence efsane ötesi bir telefondu 24 saat telefon aktiv olsa ısınma ekran yanması olmuyordu sonra mi 11 litre aldım nerden almaz olaydım ixanomiden resmen doğdum telefon görüntü çok güzel ancak oyunlarda cayır cayır yanıyor internette dolaşırken ısınıyor pil tüketimi rezalet hız çok düşük ve en önemlisi 1 haftada ekranda yanmalar ve siyahlar başladı servise verdim değişim istedim yenisini verdiler sonuç aynı baktım olacak gibi değil aklımda olan bu cihazı poco 3xgt aldım Telefon 10 üzerinden 10 hız mükemmel ekran ipc ama amoled ekran görüntüsünü hiç aratmıyor ısınma donma yok ekran yanması yok kamera güzel bu segmentin bence lideri pil tüketimi çok iyi hızlı şarz olayı süper bence alına bilecek en iyi telefonlardan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (19. sayfa)
-
-
Amolede göre ekranın ışığından memnun musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar Ocak Subat ayi gibi Android 12 tabanli miu 13 guncellemesi alacak ilk cihazlar arasinda poco x3 gt var.Umarim kararli ve stabil olur.
https://www.teknolojioku.com/guncel/poco-x3-gt-ve-f3-gt-icin-sevindiren-gelisme-61aba849befd8a504b302121
@DarKHino & @x-rayted Bugun mi shopu aradım elinizde 256GB'lik beyaz X3 GT var mı dedim, var mevcuttur dedi, peki fiyatı ne kadar dedim 6.100 dedi Peki anladım dedim kapadım.. Ya mağazadakiler kimi tutarsak onu öpelim dediler ya da xiaomi X3 GT'leri çoktan zamladı ama yavaştan geçirecek birini arıyorlar.. 6.100 TL'e ben gider bir ton alternatif telefondan birini alırım ya da paraya kıyar 11 Lite 5G NE alırım, her ne kadar samsung sevmesem de Galaxy A52s alırım, realme GT alırım çok kafam atarsa 11T alırım.. Epey'den bakıyorum harbiden de bazı yerler 5.750 - 6.000 arası fiyatlara falan satıyor 256GB'liği.. Hadi anladık ekonomi nanay da eee arkadaş bu resmen firsatçılık.. Poco F3 almıştım 2 ay önce lanet sensör sorunu yüzünden iade edip kurtulmuş hatta F3 konusunda uzun uzadıya yorum bile yazmıştım telefon hakkında. O da olmuş 9.000 9.500 falan.. Harbiden dumanla haberleşicez bu gidişle.. Ya da Ocak şubat aylarını beklicem mecburen ki markaların yeni telefonlar gelsin, bunların fiyatları kırılsın biraz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 12 Aralık 2021; 20:25:44 >
-
Benim bu telefonda en beğendiğim şeyi ekranı oldu. Gerçekten mükemmel bir IPS ekran var. Daha önce iPhone 11 de kullandım ama bunun kadar iyi değildi ekranı. Xs Max ten geçtim onda Amoled var sanki bu da Amoled gibi. Ekran 10 numara benim için. 120 Hz de süper.
Olumsuz olarak gördüğüm şey ise foto çekerken hızlı çekim yapamıyor. Art arda çekim yapmak için biraz bekletiyor. İPhone gibi tak tak tak cekemiyor.
Ben Kasım son hafta Hepsiburada dan 128 GB maviyi 4400e aldım. Bu hafta 4900 e çıkmıştı. Şimdi baktım. 5065 olmuş. Yanılmıyorsam Perşembe günü mi Türkiye zam yapti.
Bu hafta 100 puan faiz indirimi bekleniyor. Dolar en az 16-17olur. Ocak Şubat'ta çıkacak telefonlar çok çok pahalı olacaktır. Ben beklemenin doğru karar olduğunu çok düşünmüyorum.
Realme alırsam GTNeo2 almak isterdim ama neo2 bile olmayanı 7500 TL. Neo2 10binden ucuz olmaz diye düşünüyorum
Ben aldım rahatim. Darısı telefon arayanların başına
Beklemenin doğru karar olmadığının bende farkındayım ama gidipte bu telefona 6.100 TL vermekte istemiyorum açıkçası.. Xiaomi eskiden yerel fiyatlandırmaların arkasında dururdu, ürünlerine en son zam yapan xiaomiydi ama son 1 senedir resmen vurun düşmüşe der gibi ilk fırsatta herkesten önce fiyatı yükseltiyor.. Bu ekonomik şartlarda da çok bir şey diyemiyorum çünkü gerçek suçlusu markalar değil ama artık iyice ayyuka da çıktığı gibi birazda olsa fırsatçılık yapılıyor son dönemlerde bu çok belli..
GTNeo2 ilk tanıtıldığı günden beridir benimde almayı çok çok istediğim bir telefon, özellikleri eksiksiz şekilde tam istediğim gibi ama bırak TR fiyatlandırmasını, TR'e geleceğini bile zaten düşünmüyorum.. RealmeTR GTNeo2'i TR'e getirmez, getirse bile uygun fiyatla satacağini sanmıyorum.. Oldu da geldi diyelim, 2022 sonlarında gelirse o bile düşük ihtimal.. Bakalım ne olacak bu işin sonu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 12 Aralık 2021; 21:38:48 >
-
2022'de Dimensity 9000 çıkacak oldukca güçlü bir işlemci, ayrıca SD 8 Gen 1de çıkacak, benim emektar ascend g7 ile biraz daha idare ederim sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada da 128 lik beyaz model 4.699 TL ye satılıyor. Bu değerlendirebilir belki. Siyah rengini aynı fiyata aldım ve memnunum son derece şu ana kadar (çarşamba günü ürünü teslim aldım)
Dimensity 9000 ve SD 8 Gen 1 en tepe amiral gemisi telefonlarda kullanılacak.. Antutu skorları bile 1.000.000 barajını geçen işlemciler.. Belki mediatek, dimensity 7000'lerin fiyatını üreticilere uygun tutarsa ki pek sanmıyorum Dimensity 1100-1200 değilde 7000 serisini kullanan X4 GT ve denk v.b.v.b telefonlar görebiliriz.. Dimensity 7000'de antutu skoru 700.000 ila 800.000 arasında sonuçlar aldığı söyleniyordu yabancı kaynaklarda.. Giriş üstü-orta segmentte ki telefonlar için çok güzel olabilir.. 2022'de telefonlar gerçekten hızlanacak..
-
https://www.youtube.com/watch?v=Xvzr5RQSF0M&feature=youtu.be
Arkadaşlar hem Ocak zamlı maaşı bekledim hemde bu videoyu bekledim.
18 Aralık dan sonra telefonu alınca Ocak zamlı maaşı ile ödeyeceğim.
Yukarıda verdiğim video'dan çıkardığım sonuca görede 4.500 TL fazla para vermeye gerek yok.
Baştan beri korkulan'dan bende korkuyordum hala da içimde korku var.
Son defa sorayım Cumartesi alayım.
Ips ekranı sorun etmiyorum.
Takıldığım iki konu var.
1. Sensör sorunu (telefonla konuşurken ekran kapanıyor mu yoksa açık kalıp sorun devam ediyor mu).
2. Band 20 sorunu.
Ben İzmir merkezde otursam da emekli olduğum için Karaburun, Spil, Bozdağ gezer dururum.
Dağ, Yayla gezerim.
Telefonun 4G de band 20 'de çekmeme durumu nedir.
Otomatik yapıp çekmediği yerde kendisi 3G' ye mi geçiyor yoksa biz çekmedikçe el ile 4G den 3G ye mi alıyoruz.
Ve bu ne kadar sık oluyor.
Bazı İzmirde ki arkadaşlara sordum durumum farkında değiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben izmirdeyim,hic bir sorun yok uzunderesinden kavacigina bucasindan cesmesine,ne sensor ne band 20 sorunu hic biri yok ,telefon ocak subat gibi miu 13 android 12 tabanli guncelleme de alacak umarim daha da iyi olur.tavsiye ederim kotu yani olsa emin olun soylerdim kilif ve kirilmaz cam da alin.
Arkadaşlar merhaba. Telefonu alali 4 gün oldu ve memnunum ancak telefonun ses acma dugmesi bana cok hissiz geliyor. Sizlerde de boyle bir his var mi? Ses acma düğmesine bastiginda tusa basilma sesi gelmiyor gibi sanki. Ses kapama dugmesinde boyle bir sorun yok. Acikcasi ileride bozulabilir diye degisim istemeyi dusunuyordum bu cihaz ozelinde tasarim boyle degilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisk182 -- 13 Aralık 2021; 9:3:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir şey soracağım eski telefonumda 3 parmakla aktiflenen miracast vardı bunda yok onun yerine yansıt özelliği var.
Philips tv ile telefonum aynı kablosuz ağa bağlı. TVde miracast açıkken yansıt tuşuna basıyorum. TV yi görüyor, TV nin adı ekrana çıkıyor. O TV yi seçtiğimde biraz dönüp duruyor sonra da bağlantı iptal edildi diyor ve kapanıyor. Bunun sebebini bilen var mı ? Benim TV den mi kaynaklanıyor POCOdan mı ? Telefonu Philips TVye yansıtmak için ne yapmalıyım.
Bir de Mİ kumanda özelliğini açınca aynı TVu hiç görmüyor.
Ve son olarak evet bende de kare tuşuna basılı kalma görünümü oluyor. Tüm önbelleği temizleyince düzeliyor sanki..
-
Benim tv de philips bende sorun olmuyor hocam direk baglaniyorum.
X3 proda sıvı soğutma var haberiniz olsun. Hatta cihazın kutusundan çıkan jelatinde liquidcool yazıyor. Yanlışınızı düzelteyim dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de metni düzelttim. neyle karıştırdıysam yok diye aklımda kalmış kusura bakmayın. sanırım tüm x3 serisinde var liquidcool .
-
Arkadaşlar telefonda şu ana kadar karşılaştığım kronik bir sorun yok. Sensörler gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Benim evde telefon çekmemesine rağmen (0 diş ve Wifi üzerinden arama kapalı) gayet telefon görüşmesi kesintisiz olarak yapılıyor. Daha önceki iPhone telefonumda yapılmıyordu mesela bunu anlamadım :) Telefonun basma tuşlarında bir hissislik yok gayet kolay bir şekilde açılıp kapanıyor ses. Sadece parmak okuma düğmesi biraz oynuyor sağ sol yapınca hafif.
-
6100 tabikide verilmez zaten o fiyat mağaza fiyatı internette dahs ucuzdur. 6100 ona verene kadar 7500 e s20 fe alırsın. 4000-6000 aralığında alacak telefon kalmadı tr de. Ya xiaomi poco falan alacaksın ya da 7-8 bine çıkıp samsung apple falan alacaksın diye düşünüyorum. Bu arada işlemci aşırı önemli değilse m52 5g de önerebilirim hepsiburada da 5 bin liraydı. X3 gt 4500 civarında dolaşıyor 128 liği.
Ses açma kapama tuşlarında tık tık diye ses geliyor. Hatta biraz sert gibi de tuşlar şu anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X